ТВ спамо-чат - за минали, настоящи и бъдещи формати, за участниците в тях и не само - тема 10 📺

• 28 017
  • 736
  •   1
Отговори
# 195
  • Козлодуй
Ако питаш Гого, Мани няма никакви шансове дори на скачане на ластик, но виж - Виктория! Sunglasses
Наистина ми увисна ченето на това му изказване, но после се посмях, даже се съгласих с коментара на Джаферович.
Тази жена, между другото, е много интересен образ. Не може да спечели наградата с битки. То е ясно и че само с врътки и 'социална игра' няма да спечели, но стигна толкова далеч напред. За друго не загледах Сървайвър, но тя май ще ме навие да изгледам нейния сезон, за да я видя там как се е справила.
Къде го има нейния сезон? Наистина някой знае ли до къде е стигнала в Сървайвър? Simple Smile

# 196
Скрит текст:
Ако питаш Гого, Мани няма никакви шансове дори на скачане на ластик, но виж - Виктория! Sunglasses
Наистина ми увисна ченето на това му изказване, но после се посмях, даже се съгласих с коментара на Джаферович.
Тази жена, между другото, е много интересен образ. Не може да спечели наградата с битки. То е ясно и че само с врътки и 'социална игра' няма да спечели, но стигна толкова далеч напред. За друго не загледах Сървайвър, но тя май ще ме навие да изгледам нейния сезон, за да я видя там как се е справила.
Къде го има нейния сезон? Наистина някой знае ли до къде е стигнала в Сървайвър? Simple Smile
Имаше го в ЮТ до преди девет месеца, един човек беше качил всички сезони, но го докладваха и сезоните изчезнаха Sad
Беше само на 18 в Сървайвър и доста незряла. Опита се да играе двойна игра след обединението, бързо я разкриха и и намазаха ските. Но все пак стигна обединеното племе и стана член на Журито. И там също има скандал - тя единствена не гласува за НМ или Спас, и с това помогна на равенството между двамата ( 4-4-1 ).

# 197
  • Козлодуй
Благодаря много Simple Smile И предполагам така се е стигнало до вот на публиката и всички избрахме Ники Маринов:-) Брей още на 18 е била толкова силна - ама сега дори да е финалист нищо няма да направи - сама си призна че няма да се справи с някой задачи Simple Smile

# 198
  • София
Изпитанията в "Сървайвър" за разлика от тези в "ИВ" не залагат толкова на "кърти, носи, извозва", Жени тогава е републикански шампион по плуване, нямам много спомени за представянето ѝ на пъзели, мисля, че по-скоро беше по-добра на физическата част. И любовната ѝ история с един Филип помня, но той отпадна преди нея, може да се каже, че беше кратка. А по време на IG Lives около последния сезон на "Сървайвър" у нас Жени беше споделила (или съм сънувала?), че продуцентът я е заставил да даде глас за Силвия, за да се стигне до SMS гласуване...

Последна редакция: сб, 12 ное 2022, 15:28 от La Vikinga

# 199
Изпитанията в "Сървайвър" за разлика от тези в "ИВ" не залагат толкова на "кърти, носи, извозва", Жени тогава е републикански шампион по плуване, и нямам много спомен за представянето ѝ на пъзели, мисля, че по-скоро беше по-добра на физическата част. И любовната ѝ история с един Филип помня, но той отпадна преди нея, може да се каже, че беше кратка. А по време на IG Lives около последния сезон на "Сървайвър" у нас Жени беше споделила (или съм сънувала?), че продуцентът я е заставил да даде глас за Силвия, за да се стигне до SMS гласуване...
Не си сънувала. С половин уста стана ясно, че Галошев е в основата на равенството между Спас и НМ.

# 200
Въпрос към всички участници: Посочете по един фаворит от всеки сезон?
Участниците: С1 не сме го гледали. 🤦🤣
Айде бе!

# 201
Въпрос към всички участници: Посочете по един фаворит от всеки сезон?
Участниците: С1 не сме го гледали. 🤦🤣
Скрит текст:
Айде бе!

Малко ми звучи като 'Абе, гледахме, ама бяхме за Юлиян, а не искаме да се караме с продуцентите' Joy
Но, разбира се, сигурно си внушавам.
Каква пък е вероятността да са гледали сезона с един от най-добре подготвените участници в предаването въобще (не говоря за това, кой го е харесвал и кой - не).
А Жени дали е гледала Радостина в първи сезон?.. Sunglasses

# 202
Радостина и Жени могат само да гледат и да се учат от Галя Simple Smile
Тя все още е еталон за лидер, изградил стабилен алианс, съставен от глупави играчи и един пистолет.

# 203
  • София
Има голяма вероятност да не са гледали първи сезон, забележете как участниците от втори, трети и четвърти сезон се познават по между си, очевидно някой е разбрал от друг за кастинг, за преживяване и тн. А, и първи сезон от гледна точка на"маркетинг" има недостатъка просто да е "първи", предаването не се беше наложило още, а в конкурентната телевизия имаше предаване с вече пет сезона. Не мисля, че е конспирация, и средната възраст на участниците рязко намаля в последните сезони. Жени, когато се е подготвяла също каза, че е гледала последните два сезона, защото те имат сходни правила и битки, т.е. в първи сезон голяма част от предимствата все още не бяха измислени.

Последна редакция: сб, 12 ное 2022, 16:26 от La Vikinga

# 204
Да, не са гледали първи сезон, сигурно затова ние гледаме неговити (на Юли) "хитринки" в битките в останалите сезони. Включително и "бягането" му на "колелото" (цилиндъра) на смъртта.
И в този ред на мисли мога ли да помоля Дяволчето, ако има време и му се занимава, за едно гифче на второто (ако не се лъжа) излизане на Юлиян (качване към) на "колелото на смъртта" срещу Веско. Беше уникално  - походка, поглед, чак тръпки те побиват. 🙏

# 205
Тя все още е еталон за лидер, изградил стабилен алианс, съставен от глупави играчи и един пистолет.

Галя? От кой сезон?

# 206
Галя? От кой сезон?
Става дума за Галина ( или мама Галя, психолог по професия ) от трети сезон на Сървайвър. Използвайки Спас като оръжие и започвайки с двама играчи по-малко първоначално след обединението намаза ските на всички играчи от племето, което беше с повече хора при обединението. След което тихо и кротко отстреля останалите, като просто им съобщаваше, че са наред да излизат Simple Smile
Затова и написах глупави играчи Simple Smile

# 207
Охоо, ще гледаме Юлиян при Неделчо и Туджаров!

Чудо на чудесата, Юли тръгна по медийни изяви Sunglasses

# 208
Охоо, ще гледаме Юлиян при Неделчо и Туджаров!

Чудо на чудесата, Юли тръгна по медийни изяви Sunglasses

Това благодарение на нас-неговите фенове. Той е много харесван и е често споменаван всяка година като почне новият сезон. Всъщност е единственият споменаван.
Юлиан е рейтинг. Юлиан е машина. Ех как искам да го видя в един отбор с Гого, Фифо, Андрей, Ваня, Морунов, Елизабет и Мани. Ще бъде перфектно просто. Отборът "Ол старс" в синьо в Сезон 5. Епично просто. Епично. 💗

# 209
Еми, само без Ваня, ако зависеше от мен. Тя, милата, където и да съм я гледала (Игрите и Максимал), все е в положние "много съм силна по принцип, но днес нещо ми е лошо". Все отпаднала твърде рано, но ако не беше, ехеййй, чудеса щяха да станат.
Аз бих добавила към твоя отбор и Вайс, както и един Март за плуването. Отдавна съм измела драмите с жълтото племе от първи сезон от съзнанието си, обаче Март как ги спукваше с красиво плуване си ми остана като картина.

Общи условия

Активация на акаунт