ТВ спамо-чат - за минали, настоящи и бъдещи формати, за участниците в тях и не само - тема 10 📺

• 27 985
  • 736
  •   1
Отговори
# 270
Аз съм назад с Максимала, още от миналата седмица.
И вече изоставам и с два Надкаста, ама пусто световно + коментарни студиа по нашите и част от английските канали ... и е много тегаво откъм свободно време при мен.

# 271
Аз от коментарите разбрах, че е избеснял заради нещо и се е отказал преди финала. Явно затова победителите не са двойка.

# 272
Типично за Ямболския бек, мхм.

# 273
абвгд...

Последна редакция: вт, 29 ное 2022, 14:29 от Ковид

# 274
  • Другата България
Какво точно имаш предвид? И аз не схванах къде е проблема на Георги, освен това, че е див Ямболски бек?

# 275
абвгд

Последна редакция: вт, 29 ное 2022, 14:28 от Ковид

# 276
  • Другата България
Е, поредната глупост.
Появяваш се някъде, “палиш някакъв фитил“, и се фръцваш с “оправданието“ друг да активира “детонатора“.
Детска работа, така и по другите теми.
Това поне е спамо чат, нито е темата за спойлери, нито за някой от форматите, само тук се коментира Максимал, и то от малко хора.
Вероятно никой няма да си разплете чорапите, ако Ковид не каже “голямата тайна“, но е несериозно.
Нито пък ще има дебат между двете страни, защото Георги не е от типа хора, които биха участвали в такъв по нормален начин. Лично аз нямам време да следя мрежата за подобни изказвания, надявам се ако някъде нещо излезе, някой да сподели.

# 277
Добрее, изгледах ги двата последни епизода на Максимал. С много превъртане и голяма част - на двойна скорост, защото трудно се издържа, но все пак ги изгледах.

Имам няколко неща да кажа и то не за друго, а защото ми се струва, че претенциите тук надскачат в пъти възможностите.
Първо, този Съвет е пълна пръдня. Извинявам се. Аз съм от големите радетели да си мерим приказките. Но тъй като не го казвам за човек, а за творчески напън, този път и аз ще се изложа, за да бъда ясно разбрана. Не само в текущите битки, а на полуфинала и финала кокошарникът решават кой да продължи напред. При положение, че хората излизат на битка с метър и часовник, и е пределно ясно кой е първи, кой е втори, и т.н.
Чувам Гуспата да казава, че е доволен, че не се гласува по формат. Между две гласувания, в които продължаващите са избрани от съформатниците им. Разпределението на гласовете на Съвета е 'всички срещу Игрите'. Аз го виждам от самолет, а тези от предаването как не го виждат, не ми е ясно. Юлиян и Лили излязоха от рамката на блоковото гласуване. Ама това не ме учудва.
И второто - полуфиналната битка беше цепене на дърво. WTF?! Това ли са интересните и динамични битки. Две свраки се биха за някакво клонче пред прозореца ми и беше в пъти по-интересно от цепенето.
После имаше дружинен съд срещу Георги. Те, како Сийке, не са от тия и няма да кажат какво точно стана. И после се разказва история от гледна точка на водещия, как Георги си тръгнал, как бил казал разни неща, ама той няма да каже какви. Общо взето на дълго и на широко се оплака от Георги, без да спомене нито една подробност и без да чуем гледната точка на Георги. Чак му симпатизирах на Георги накрая, а той по принцип никога не ми е бил любимец. Но така или иначе не знаем какво е станало.

Пожелавам на предаването успех. Догодина ако щат на Луната да идат да снимат. Важното е какво снимаш, а не къде. А както се вижда, даже и кастът не е важен, защото и добър каст можеш да произведеш едно нищо.
Даже догодина могат да направят предаване от два съвета и никой да не играе, само да се събират да гласуват. И така да се надгласуват до финала. И вече на финала да игаят - примерно да завъртят един омлет. Или да заковат един стобор.

# 278
Благодаря, че се жертва, Врабчо! Аз последните три епизода ще си ги спестя.

Я, появяване в стил "Ковид". Trollface

# 279
  • Козлодуй
Днес е финала на ИВ - стискам палци на Жорката и Гого Simple Smile Желая ви приятно гледане Simple Smile и на футбола също - ние гледаме всичко с връщане на телевизията разбира се Simple Smile

# 280
  • Другата България
Добрее, изгледах ги двата последни епизода на Максимал. С много превъртане и голяма част - на двойна скорост, защото трудно се издържа, но все пак ги изгледах.

Имам няколко неща да кажа и то не за друго, а защото ми се струва, че претенциите тук надскачат в пъти възможностите.
Първо, този Съвет е пълна пръдня. Извинявам се. Аз съм от големите радетели да си мерим приказките. Но тъй като не го казвам за човек, а за творчески напън, този път и аз ще се изложа, за да бъда ясно разбрана. Не само в текущите битки, а на полуфинала и финала кокошарникът решават кой да продължи напред. При положение, че хората излизат на битка с метър и часовник, и е пределно ясно кой е първи, кой е втори, и т.н.
Чувам Гуспата да казава, че е доволен, че не се гласува по формат. Между две гласувания, в които продължаващите са избрани от съформатниците им. Разпределението на гласовете на Съвета е 'всички срещу Игрите'. Аз го виждам от самолет, а тези от предаването как не го виждат, не ми е ясно. Юлиян и Лили излязоха от рамката на блоковото гласуване. Ама това не ме учудва.
И второто - полуфиналната битка беше цепене на дърво. WTF?! Това ли са интересните и динамични битки. Две свраки се биха за някакво клонче пред прозореца ми и беше в пъти по-интересно от цепенето.
После имаше дружинен съд срещу Георги. Те, како Сийке, не са от тия и няма да кажат какво точно стана. И после се разказва история от гледна точка на водещия, как Георги си тръгнал, как бил казал разни неща, ама той няма да каже какви. Общо взето на дълго и на широко се оплака от Георги, без да спомене нито една подробност и без да чуем гледната точка на Георги. Чак му симпатизирах на Георги накрая, а той по принцип никога не ми е бил любимец. Но така или иначе не знаем какво е станало.

Пожелавам на предаването успех. Догодина ако щат на Луната да идат да снимат. Важното е какво снимаш, а не къде. А както се вижда, даже и кастът не е важен, защото и добър каст можеш да произведеш едно нищо.
Даже догодина могат да направят предаване от два съвета и никой да не играе, само да се събират да гласуват. И така да се надгласуват до финала. И вече на финала да игаят - примерно да завъртят един омлет. Или да заковат един стобор.
Подписвам се под поста. Аз, знаете, съм садо мазохист относно себе си и не спирам да си тествам физическите възможности относно изтощение на организма що се отнася до неспане. Ако зачезна трайно, да знаете, че съм някъде на лечение. Blush
Та, в неделя след нощна и преди ново 12 часово дежурство, на фона на 4 изгледани мача с връщане, аз изгледах и трите епизода на “Максимал“. И толкова бях разочарована, че дори не ми се пишеше. Върхът на творческото безсилие обаче беше именно играта с дънера и сеченето му. До последно не вярвах, че гледам такова нещо. И то на игра за полуфинал. Дори сега няма да губя време за повече писане, Врабчо го е казала много добре.
Единственото положително нещо беше именно гласуването на Юли и Лили. Май не излъчиха това на Морунов, не знам защо. Всъщност знам - безсилие.

# 281
Аз ще опитам утре преди мачовете да видя Максимала, това което не съм видял до момента.

Но като цяло, поне от видяното до момента  ... слаб сезон.

# 282
  • Другата България
За съжаление да, на фона на благородната кауза и каста, слаб сезон.

# 283
  • Sofia
Пак изпуснах нещо,каква е сега тая азбука от Ковид?! Rolling Eyes

Аз тази година така и не можах да стигна до Максимал.
Струва ли си да гледам всичко на куп,или изобщо да не започвам?

Последна редакция: вт, 29 ное 2022, 19:05 от avi10

# 284
  • Другата България
Не препоръчвам, Ави.
Или на фона на нещо друго например, да ти върви за фон.

Общи условия

Активация на акаунт