ТВ спамо-чат - за минали, настоящи и бъдещи формати, за участниците в тях и не само - тема 10 📺

• 28 393
  • 736
  •   1
Отговори
# 435
  • Русе
Няма за какво Blush
Преследването вече започна и много ме кефи мъдреца беше първи изяде ги 12 стъпки за отрицателно време Simple Smile Участниците бяха срена хубост но стигнаха и 4-мата за последното преследване Simple Smile
 Благодаря, за информацията за Стани богат Simple Smile

# 436
  • Велико Търново
Врабец, аз плочата с преченето отдавна я въртя. Единственото хубаво е, че вземат 4 стъпки преднина, но то това не знам колко им помага. Отделно, че както се оказа - Професорът и 17 не могат да го съборят. Не че други преследвачи не са се озорвали и с 12, де. Но много зависи и от въпросите, които им се падат. Или от това дали продуцентите са решили да дадат победата на участниците. Аз все още не съм убедена, че въпросите са случайно подбрани и че сложността на въпросите не може да се манипулира.

# 437
  • Козлодуй
https://eva.bg/article/44184-Zashto-Vlado-Karamazov-nyama-da-e-v … ht-na-Sarvai-var-  за вас сигурно не е новина но аз съм в шок че се сменя водещия на Сървайвър Simple Smile

# 438
  • София
Пуснах и темата за сезон 7, хайде, че нямааааамм търпениеее 🙄😎
https://www.bg-mamma.com/?topic=1523018

# 439
  • Козлодуй
Удивена съм колко информация вече си намерил за сезона - направо главата не ми го побира Simple Smile Няма да имам време да следя темата и много негативизъм срещам там - особено сега всички са настроени против Ваня Джаферович, затова няма да се абонирам, но те поздравявам за темата и за труда които влагаш - страхотно Simple Smile

# 440
Какво му е на Джаферович, пак ли ще участва?

# 441
  • София
Ще е водещ на Сървайвър, но повечето коментари са не, че не го харесват, а че смятат, че разваленият български език и лошата дикция са неприятни за слушане особено в новия формат, който ще е с дълги игри.

# 442
При Ваня има и проекция на отношението на хората към Жени освен всичко друго.

# 443
Странно, значи. За мен Ваня не е лош избор за водещ - той е участвал, а и се държи добре пред камера. Но явно тези, които гледат, са се подразнили.

-------------

Снощният епизод на Капките мога да го определя с една дума: криндж.

Дано редовният сезон да си е просто нормален.

Последна редакция: пн, 13 фев 2023, 12:21 от Врабец

# 444
За евентуалното участие на Влади Михайлов в Капките:
https://www.plovdiv24.bg/novini/interesno/Vladimir-Mihailov-vliz … v-Kapkite-1565196

# 445
Засега съм за него - от хората, за които се говори, че ще участват.
Е, ако се изложи или има някой по-добър от него, ще си сменя любимеца Sunglasses
Но засега се очертава да викам за него.

# 446
  • Козлодуй
Първите капки не можах да догледам - чак не мога да повярвам - винаги са ми харесвали а сега направо не мога да повярвам - нямам думи

# 447
За момент се изприщих от последния жокер в Капките, че един от участниците в редовния сезон може да е Алекса. Но на второ четене може да е и Паулина, и пак ми се наместиха чакрите. Joy

# 448
  • Велико Търново
Врабец, дует е, няма да е соло участник. Ето двойният силует

А че Владимир Михайлов ще участва, е сигурно. Всички жокери за него отговарят на 100%.

# 449
Врабец, дует е, няма да е соло участник. Ето двойният силует

Ооо, лошо. Значи опасността да са някои 'любимци' остава Confused

---------------------------------

Трябва да допълвам този пост, защото явно съм писала последна.

Нещо не мога да се разбера с този Сървайвър. Днес седнах да го гледам, даже се наредихме семейно, да видим какво е това предаване, в целия му блясък, от началото и т.н. На петата минута се хванах, че си гледам в телефона и отдавна съм забравила, че нещо тече по телевизията. Останалата част от домочадието пък заспа пред екана.
Нито логика намерих, нито ред, нито интрига. Някакви хора безразборно и масово подскачаха на екрана. Да не ми се обиждат тези, които го харесват, явно просто не е моето нещо.

Последна редакция: нд, 19 фев 2023, 02:55 от Врабец

Общи условия

Активация на акаунт