ТВ спамо-чат - за минали, настоящи и бъдещи формати, за участниците в тях и не само - тема 10 📺

• 28 363
  • 736
  •   1
Отговори
# 465
  • Другата България
Здравейте. Гледам само Хелс Китчън, че мой приятел участва в предаването, а и си го следя от Сезон 1 и съм фен на Американската версия. Ергенът ще гледам, ако имам време и приключвам. В теми няма да участвам, освен тук, Игри на волята и тази със спойлерите.
П.с Малкият е доста болнав и нямам време за нищо почти. ☺️
Теодор? И аз съм фен. Heart

# 466
Не, Мери, не е Теодор, а Павлин. Уникално момче и човек е. Добро, възпитано, позитивно. Душата на компанията беше, преди да замине за САЩ, когато стана на 19г. 💗

# 467
  • Другата България
Офффф, да, Павлин, моя грешка, него имах предвид.
И на мен ми харесва той, и Теодор. От мъжете.

# 468
Мери, радвам се, че повредата за Сървайвър не е в моя телевизор, защото се почувствах като някакъв професионален хейтър по едно време. Угодия няма Joy Ама наистина не се гледаше това нещо.

Аз също гледам Хелс Китчън, даже сега върви. Значи, Еми, следим Павлин. Той нещо не заема много ефирно време засега, което може и да е добре. Да го пазят за после. Не ми се иска Виктор да си тръгва. Струва ми се душа човек.

Билянка, ти с Туджаров ли си пишеш Blush Много му е добър този тур из Азия до момента. Днес можех да се хвана на бас с него, че няма да му дойде автобус на тази спирка. То се усещаше във въздуха.

И Капките загледах, традиционно. Пак не ми допада идеята да ги хвърлят в тотално различни от тях образи (още ми е пред очите Геро като едната от Спайс гърлс). Надявам се да имат по една комедийна роля, а останалите да са по-подходящи.

# 469
Дано да няма в Капките пак някой участник, когото продукцията подбутва. . за сметка на останалите. Преди много ме дразнеше тъй наречената Мишето, не знам как са й имената. Колкото и слабо да се представяше, винаги беше на върха. Доста подобно бутане беше и на Рафи Бохосян. Такова несправедливо отношение ме дразни. Иначе, сегашните участници ми харесаха. Тома съвсем честно победи, наистина беше докарал страхотен образ.

# 470
Как се представя в пишман-Сървайвъра братът на Коцето? Или не е имало време още да се разбере кой какъв го раздава там.

И друго да питам - "Кошмари в кухнята" стари епизоди ли въртят в момента?

# 471
  • Велико Търново
Стари са, да.

# 472
Причиних си "Ергенът".... Голяма грешка Joy

# 473
  • София
Хаха, точно този епизод ли, където се хванаха за косите...
Майкооо, каква агресия, не е истина. 😮

# 474
  • Другата България
Причиних си "Ергенът".... Голяма грешка Joy
И да ми предложат заплащане, това аз лично не бих си го причинила.
Съчувствам!

Детето как е? Heart

# 475
Мери, ще пускам 3-ти епизод да гледам. Дяволо, това с косите не съм го гледала. Гери и оная консултантска чупят тъпо ера. Joy

П.с Мери, детето е на Антибиотик за 3-ти път последните 3 седмици. Ама ще мине де. Стопява ми лагерите.

# 476
Честит празник!

Скрит текст:

# 477
Къде без Гената и Пухи?

# 478
Ей, хора, къде сте, липсвате ми! 💗💗💗 Как сте? 👀
Този сезон май Нова сериозно мачка bTV въпреки очакванията за друго развитие...

Аз си признавам, че направих втори... отчаян опит... да изгледам поне още един епизод на Сървайвър, но... не беше успешно... Филологът в мене яростно се бунтуваше от речта на водещия, а скуката ме накара да прекратя това мъчение. С носталгия си спомних как изгледах първите два сезона за 3 - 4 дни всеки...

В същото време Владо Михайлов и Томата ми пълнят душата в Капките, а дори ШООЛ-то Един за друг ми стана интересно.

Туджарката се завърна с надкаст за "ергенките", ама туй нящо няма как да си го причиня... Никогаж!
И да, Врабчо, Туджаров е много отзивчив и винаги ми отговаря на закачливите коментари.

# 479
Тук съм, Билянка Blush По едно време бяхте спряли да пишете и все мой пост висеше последен. Та сега гледам да се завърти някакъв разговор, за да се включа.

Тъкмо хванах Тома в Капките и ми отнесе главата. Главно, защото очаквах да е пълна пародия. А той се справи супер. Сега слушам Керана. Жалко, че й се падна пак тъпа песен, но пък който си може, си може.

Аз на Туджаров се бях засилила до му пиша коментар под един Надкаст в Ютюб, ама се отказах. Каза, моля ви се, че звезди от Игри на волята имало от втория сезон нататък, а първият не бил гледан. Така ме ядоса Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт