"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 59

• 46 388
  • 853
  •   1
Отговори
# 795
Здравейте аз съм на 20години!
Последния ден от месечния ми цикъл е 20 януари предполагаемата дата на зачеване е 3 февруари. Кога е най добре да се направи кръвен тест за бременност. Искам да разбера по ранно. Този месец трябва да ми дойде на 19 февруари цикъла ми е на 30 дена кога е най добре да си направя кръвен тест .
Имам силни болки в долната част на корема и таза кажете ако знаете нещо по тази тема

# 796
  • София
много метеоризъм

# 797
Момичета, какво мислите за този тест?

# 798
  • София

положителен

# 799

Положителен е.

# 800
Момичета, според вас има ли надежда за положителен тест след 14-я ден, ако на 11ти ден след овулация съм се тествала и е отрицателен? П.С. знам, че е рано, исках просто да чекна преди 14-ти февруари, ако случайно е положителен - да зарадвам половинката с най-красивия подарък...

# 801
  • Варна
Момичета, според вас има ли надежда за положителен тест след 14-я ден, ако на 11ти ден след овулация съм се тествала и е отрицателен? П.С. знам, че е рано, исках просто да чекна преди 14-ти февруари, ако случайно е положителен - да зарадвам половинката с най-красивия подарък...

Да. На 11 ден може да има фалшиво отрицателен, но на 14 ден след доказана О тестовете вече посочват с 99% точност.

# 802
Момичета да ви попитам има ли значение ТТ при ранна бременност- четох, че симптом на ранна бременност било да поддържах 37 - 37.1., но да ви кажа не вярвам да е точно така

# 803
Момичета да ви попитам има ли значение ТТ при ранна бременност- четох, че симптом на ранна бременност било да поддържах 37 - 37.1., но да ви кажа не вярвам да е точно така

И аз съм чувала, че е така , но нямам познати, които да са се усещали по-топли, даже повечето жени не обръщат внимание дали леко се покачва температурата или не

# 804
Аз познавам жрни, коитомпрез цялата бременност бяха с 37.5 - 37.7. При мен е под 37. Според организъм е явно.

# 805
  • Варна
Повишената базална температура за повече от 15 дни е симтом за бременност. Но става дума за базална, не за телесна, като температурата трябва да се мери от цикъл до цикъл. При настъпване на овулация базалната температура се повишава, а ако няма бременност - около 14-я ден спада и цикълът идва. В случая при мен и в двете ми бременности така разбрах, че съм бременна - още около 12-13 ден след овулация базалната ми температура дори се повиши още повече, което ме накара да си направя тестове за бременност, които съответно бяха положителни.

# 806
эдравеите мами искам да ви попитам ову ми предстои на 17 а плодородният проэорец ми е на 15 чела съм че триябва да се прави секс преди ову и след нея та въпросът ми е трябва ли примерно да эапочнем от 15 и да продължим до 18 эащото энам че когато се прави секс всеки ден сперматоэоидите стават по слаби благодария ви.. 💖

# 807
Аз лично през ден 😊

# 808
Прочетете малко и за препинателни знаци.

# 809
Прочетете малко и за препинателни знаци.
какво оэначава

Общи условия

Активация на акаунт