"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 59

• 46 423
  • 853
  •   1
Отговори
# 75
Скрит текст:
Аз все още чакам да ми идва цикъла. Вече имам 13 дни закъснение и два отрицателни теста за бременност 🤨

Ходила ли си на лекар?
И аз бях така с 12 дни закъснение ,безброй отрицателни теста ,дори преглед на който бяха категорични ,че няма бременност. След още 10 дни без цикъл отново отидох на преглед и ми казаха ,че съм бременна…
Хубаво е да те погледнат ,не го отлагай
Дано е това което искаш Simple Smile
Не съм ходила на лекар но имам един въпрос . Ако ходя на лекар частно или на някоя лаборатория за ЧХГ резултатите личния лекар ще ги вижда ли т.е без направление при него да излизат резултатите ?
Ти не искаш личният ти да разбере, че може да си бременна?!

Последна редакция: пн, 07 ное 2022, 15:19 от AnMary

# 76
Скрит текст:
Аз все още чакам да ми идва цикъла. Вече имам 13 дни закъснение и два отрицателни теста за бременност 🤨

Ходила ли си на лекар?
И аз бях така с 12 дни закъснение ,безброй отрицателни теста ,дори преглед на който бяха категорични ,че няма бременност. След още 10 дни без цикъл отново отидох на преглед и ми казаха ,че съм бременна…
Не съм ходила на лекар но имам един въпрос . Ако ходя на лекар частно или на някоя лаборатория за ЧХГ резултатите личния лекар ще ги вижда ли т.е без направление при него да излизат резултатите ?

Не ,няма да ги види. Аз също бях на преглед в частна болница

# 77
Скрит текст:

Ходила ли си на лекар?

Няма да се виждат така ли? Щото личния ми лекар един познат на моите родители и за да не каже на тях Simple Smile на 23 год съм

# 78
Аз не съм си пускала ЧХГ и не знам какви данни се изискват за това ,отидох на преглед (на частно) там ми записаха само две имена и не мисля ,че информацията за това стига до личния лекар

# 79
Как ще ги види личният лекар, след като това е частна база данни. Вие самите не може да си видите резултатите, ако не ви дадат персонален код и парола за достъп, че някой друг ли.

При 13 дни закъснение и отрицателни теста, то бременност няма.

# 80
Скрит текст:

Ходила ли си на лекар?

Няма да се виждат така ли? Щото личния ми лекар един познат на моите родители и за да не каже на тях Simple Smile на 23 год съм
На 23 си достатъчно голяма, за да си поемаш отговорността от действията. Ако се окаже, че си бременна какво ще направиш? Аборт тайно от родителите, за да не ти се карат ли?

# 81
Скрит текст:

Ходила ли си на лекар?

На 23 си достатъчно голяма, за да си поемаш отговорността от действията. Ако се окаже, че си бременна какво ще направиш? Аборт тайно от родителите, за да не ти се карат ли?

Емммм незнам

# 82
Здравейте на всички, от две години сме в опити за бебче , от октомври сме пациенти на специализирана клиника ! Цикълът ми беше на 21.10 от 3тия до 7мия ден на цикъла приемах хормонални таблетки за предизвикване на овулация .На ден 11 от цикъла имах контрола при лекаря и на ден 13ти в 19ч трябваше да си бия една доза Овитреле ! На ден 13 и 14 трябваше да правим опити .и така главата ми непрекъснато работи !Дали сме успели ! От 3-4 дни имам напрежение в кръста но само като се навеждам , запечен стомах и леко пулсиране в яйчниците, повече от дясно някак си ! Та въпраса ми към вас е дали има други с такива опраквания и дали е възможно най -накрая да сме успели !Днес е ден 9ти от както бебеправихме!
Много надежди влагам и много се страхувам от предния отрицателен тест!

# 83
  • София
Никой не може да ти каже на този етап,. Щом при теб всичко е било под контрол, остава при мъжа всичко също да е било ок. Ако спермограмата му е перфекта и е спазил всички лекарски препоръки, шансът нараства, но пак е въпрос на късмет.
След седмица ще знаеш със сигурност. Wink
Успех!

# 84
  • ☀️София / London🌂
Освен да ти пожелаем успех и дано този път се е получило, друго не можем да направим.
Чакането е най-трудно. Гледай да си заета за да не мислиш постоянно само за това. Успех.
Дано пишеш пак с хубави новини.

# 85
Никой не може да ти каже на този етап,. Щом при теб всичко е било под контрол, остава при мъжа всичко също да е било ок. Ако спермограмата му е перфекта и е спазил всички лекарски препоръки, шансът нараства, но пак е въпрос на късмет.
След седмица ще знаеш със сигурност. Wink
Успех!

Много благадаря ! Дай боже .в същност не беше перфектна но започна с витамини 🙈

# 86
Здравейте, от доста време чета в тези теми, но за първи път имам повод за пиша.

С мъжа ми правим опити от около 6-7 месеца, но тъй като МЦ всеки месец варира между 27 и 32 дни, след като дойде цикълът и мога да потвърдя за назад кога е била О, се оказва, че не сме я "уцелили", защото често пътуваме и не успяваме да се справим със "схемата" между 10 и 17 ден през ден да имаме полов акт.

Този месец обаче бях на гинеколог. Последен МЦ на 14.10. На 26.10. съм на преглед и на ехографа се вижда доминантен фоликул 2 см и ми казва гинеколожката, че О скоро ще настъпи, затова да имаме полов акт днес - утре най- добре. Имаме полов акт на 23.10., 26.10., 28.10. (сутринта) и 30.10.

До момента (13.11.) МЦ няма, а също така този месец за първи път имах доста по-различен ПМС от обикновено - винаги имам ужасно силни болки в гърдите в седмицата преди МЦ, но този път не. Гърдите са огромни, но не болят по такъв начин нито предните дни, нито днес. Вчера взех два теста, един - какъвто имаше в магадина Lady Test писалка и после взех един Surecheck писалка. Първият (който се води, че хваща три дни преди МЦ) във времето за отчитане даде най-слабата възможна черта, която дълго време се чудих дали не си я въобразявам, но я виждаме и аз, и мъжа ми. На втория, Surecheck, нищо, само една черта. И двата обаче изобщо не съобразих и ги направих вечерта, така че не са първа урина.

Та, това, което се чудя, е дали тази черта е била изпартилена като при Presto, защото нищо не намирам в Интернет за тези измислени тестове Lady Test. Колебая се между вариантите днес да направя кръвен тест (но не знам къде биха го направили в неделя) или да изчакам до утре с първа урина да направя Surecheck касета, за да са се удвоили нивата на ЧХГ.

Ако ми препоръчате първия вариант като по-сигурен, може ли да кажете къде в София мога да го направя и ще го направят днес? В Синево на България съм ходила в неделя за други изследвания и само взимат пробата, но резултати излизат в понеделник. И за кръвен тест няма как да е рано сега, нали? 

Благодаря ви много предварително.

# 87
Здравейте! В Цибалаб централата, но може да си почакате. Иначе в Надежда болницата и излиза за 1 час Simple Smile

# 88
Момичета, какъв Ви е опита с тестовете be.lieve?   Взех пакет с 2 теста,  1 ранен и 1 за потвърждение.  Вчера прави този, който е ранен. И се появи втора прозрачна чертичка. Даже си мисля, че я халюцинирам защото като се опитвам да я заснема все бяло и празно седи там. А на живо се вижда. Днес би трябвало да дойде цикъл обаче въобще не усещам обикновените и редовни при мен симптоми. За сметка на това тези дни ми се гади яко особено сутринта. А някъде около 9-10 дни след + тест за овулация имах и болки ниско долу.

# 89
Здравейте, извинявам се предварително, не знам дали е мястото тук да отправя въпросите си. За първи път пиша подобно нещо в блог и съм попринцип малко скиптично настроена, но просто не знам към кого да се обърна. Закъснява ми вече 8 ден. Направих си тест за бременност има много слаба втора чертичка. Когато беше деня да ми дойде имах само леко зацапване в продължение на два дни, при което си помислих,че пак не са се случили нещата. Правим опити вече в продължение на година и половина. Прилагам снимка на резултата, според вас две черти ли са или си въобразявам и имам някакъв проблем? Благодаря Ви предварително скъпи мами ! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт