"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 59

• 46 544
  • 853
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Рано е. Изчакай датата на цикъла.

# 616
  • София
Кая2023 благодаря ти аз днеска си направих  и беше отрицателен и миналата  седмица ощте един пак отрицателен  а имам закаснение вече 13 дена вчера бях на преглед и  ми казаха че не се вижда бременност а само овеличена матка и лекарката ми каза до края на месеца ште се пролечи
Проверете си хормоните прогестерон и естроген,ЧХГ бета,инсулинова резистентност. Възможно е бременност още да не се вижда, или хормонален дисбаланс. Може фоликулът да е останал в яйчника и да не се е спукал. Тогава е налице вътрешна киста, която обикновено се пука с инжекция. 13 дни закъснение на менструация без установена причина за млада жена не е безопасно. Кистите стават големи, а хормоните нанасят куп вреди. Сменете гинеколога. Трябваше да ви изпрати на ендокринолог

# 617
Рано е. Изчакай датата на цикъла.

Ами той трябваше да ми дойде до 15|16.01

# 618
  • София
Аз отговарях на Alexandraz.

# 619
Здравейте мили дами, кой тест ще ми препоръчате за бременност, като марка имам в предвид, и нормално ли е при 1ви ден закъснение да се вижда адски бледа черта. Последен цикъл на 16.12.2022г., проследена овулация,чрез лентички на 03.01.2023г.  Не искам да се самонавивам още и затова ви питам. Плюс това съм диагностицирана с Хашимото, тромбофилия и ИР.Благодаря Ви предварително!

Последна редакция: чт, 19 яну 2023, 12:31 от Mims-1995

# 620
Здравейте мили дами, кой тест ще ми препоръчате за бременност, като марка имам в предвид, и нормално ли е при 1ви ден закъснение да се вижда адски бледа черта. Последен цикъл на 16.12.2022г., проследена овулация,чрез лентички на 03.01.2023г.  Не искам да се самонавивам още и затова ви питам. Плюс това съм диагностицирана с Хашимото, тромбофилия и ИР.Благодаря Ви предварително!
Ако има бременност и от 2 лв да вземете ще покаже🙏

# 621
Правих с престо 4 дни преди датата на М, но беше отрицателен, днес правих с шуърчек при 1 ден закъснение и показа втора черта, но много трябва да се напънеш да се види. Та затова попитах, дали няма значение и марката. Вече съм с една биохимична бременност и не бързам да се радвам. Благодаря Ви много за отговорите. Simple Smile

# 622
Има значение марката дотолкова, доколкото дали искаш с по-висока или по-ниска чувствителност.
Направи утре сутринта един с чувствителност 10 и ще ти се изясни картинката.

# 623
Да така ще направя, много Ви благодаря. Просто колкото по-рано хвана тоя път бременността , толкова по-добре и за мен и евентуално за бебето, че както казах от към заболявания доста съм се по украсила. 😀

# 624

И на мен ми е бледа чертата,разбирам те цял ден го мисля и утре ще направя още един,два на различна марка...

# 625
Здравей те! Искам да попитам възможно ли е да съм бременна закъснява ми с 3 дни леко ми се вие свят болят ме зърната кога мога да си направя тест за бременност???

# 626
  • София
Още сега.

# 627
А вече яде ли ви се всичко и то в огромни количества? 🤔🤔 Иначе за теста може веднага.

# 628

Стискам ти палци всичко да е наред ! Simple Smile

Какво ще кажете вече 3-ти правя..? Стискайте палци

Ама е положителен налиии?

Последна редакция: пн, 23 яну 2023, 14:39 от AnMary

# 629

[/quote]
[/quote]

Ама е положителен налиии?
[/quote]
Ами мисля,че да. Доста са ясни двете чертички. Според мен е доста положителен.

Последна редакция: сб, 21 яну 2023, 09:59 от Mims-1995

Общи условия

Активация на акаунт