Искам си бебето :( ...

• 9 815
  • 142
  •   1
Отговори
# 60
my_everything , моята кутия ли ? Аз имам само 3 съобщения там. А ако твоята е пепълнена, моля те изтрии нещо за да дойде моето или най-добре ми дай някакъв мейл да го пратя. Че е  мнооого дълго. Жал ме е да не дойде:)

# 61
Ако ти както пишеш искаш детето не го махай! А бащата след като не го иска  да си гледа мама .  Twisted Evil
Горе главата и смело напред . Мисли как след 9 месеца едно малко същество ще те дари с най-голямато щастие  да бъдеш МАМА ! Heart Eyes

# 62
Ако бях на твое място - щях да запазя бебето.
При положение, че си имала проблеми... Tired не се отказвай от детето.
А по въпроса за мъжа : Знам, че е лесно така отстрани да се каже "Зарежи го", но той или ще трябва да застане като мъж до теб и да се раздели с МАМА или наистина май е по-добре да го забравиш. Незнам дали заради такъв мъж си заслужава да рискуваш здравето си, ако тръгнеш да правиш аборт  Crossing Arms

# 63
Ти май нямаш късмет с мъжете...вече за трети път пускаш тема по този проблем Confused
Задръж си бебчето. За таткото не съм сигурна.
Добре де, аз не разбирам, какво му стана на точ твой човек, нали и двамата искахте бебето, как сега изведнъж той не ще?

# 64
  • мъничко градче
Оле какъв сложен проблем , замалко щях да те посъветвам да запазиш детето , но сега незная какво да те посъветвам след като прочетох всичките ти писания тук , само ще си позволя да ти кажа че ще ти е много трудно след като и баща ти не е с теб , казвам го защото моя е неотлъчно е с мен и преимуществото да имаш подкрепата на родител е голяма, желая ти да вземеш най правилното решение

# 65
След всички тези усложнения ще е неразумно да махнеш бебчето. Моят съвет е да го оставиш, а на таткото с времето може да му дойде акъла.
Стискам палци всичко да се нареди.

И аз мисля така. Не го махай това бебче - ако бащата не се осъзнае ще е негов пропуск. Стискам палци нещата да се наредят така, както желаеш Hug

# 66
  • welcome to the Jungle
Здравей!
Момичетата са ти казали всичко, което и аз бих ти споделила   bouquet .Животът е пред теб, бебчето расте в коремчето на своята мама! Желая ти лека бременност и каквото и да се случи с вашата връзка, трябва да знаеш, че няма по-прекрасно нещо на света от това да си прегърнеш собственото дете, а то да те "погали" магическата  думичка "мама". Ще разбереш, че именно децата дават силата на една жена, щастието, а всичко останало отива на много заден план  Heart Eyes. НЕ се лишавай от това щастие!
Относно бащата на детето - ти ще вземеш своята най-правилна позиция. Какъвто и да е - имаш възможност и да го съдиш и да си искаш издръжка или да го лишиш от какъвто и да било контакт с детето, ако то носи твоето име и се води с баща-неизвестен. Една кратка консултация ще ти бъде от полза, но едва, когато вземете окончателно решение между вас двамата.
Към този момент ти желая от сърце да си щастлива от това, че носиш нов живот в себе си, да ти пожелая лека бременност, хубаво и здраво бебче и МНОГО КЪСМЕТ от тук до края на дните ти! СИгурна съм, че хубавото предстои и ти не трябва да бягаш от него.
И аз да допълня - неотгледано дете няма.   bouquet

# 67
Ей, като прочета такава тема и направо побеснявам на част от мъжкото съсловие!  #2gunfire Много бъзливи се извъдиха тия мъже, направо да се чудиш мъже ли са или какво?

Момичетата са ти написали вече, да кажа и аз: не махай бебето! Дори и да имаш шансове за друго! Сега ти се струва безизходна ситуацията, но истината е, че винаги има изход. Понякога е по-добре да оставиш нещата на естествения им ход, отколкото да ги насилваш! Бащата - да бега, щото за какво ти е тоя? Ми той сега ако се съгласи  да остане с теб и да помага, след две години може да реши, че вече не му се играе тая игра и да те остави!

Господ ти дава шанса да бъдеш МАЙКА - няма по-голям шанс от този в живота на една жена! Не го пропилявай! Заслужава си всяка безсънна минута! Помисли за онези жени, които денонощно се молят за такъв шанс и никога не го получават! Те биха дали всичко, за да са на твое място сега, пък било и без бащата!

Късмет! Каквото и да решиш!

# 68
Господи,опази света от такива мъже!!!!
Мила, съчувствам ти  много.Разбирам те напълно и единственото което вога да ти кажа е да бягаш далеч от този твой т. н приятел.
Смятам ,че щастието да станеш майка е най- великото чудо и не трябва да го пропускаш само защото един мъж не бил готов.
Не ти ли звучи като по филмите, извинявай, но много тривиално????Поне да беше измислил друга причина.Та кой е готов да бъде нещо, което никога не е бил?????
Аз нямах никакви генекологични проблеми, исках страшно много да имам дете.Незнам защо, но чувствах това, обичах много съпруга си и мислех, че това е достатъчно.Но когато се случи, аз бях доста по-шокирана и незнаех вече дали го искам.Всеки изпада в паника в такъв момент, но не всеки казва , че не е готов.
А съпруга ми ме прегърна и каза, че ще ни обича мнооого вного.
Той обаче преди това искаше малко да си поживеем само двамката, да попътуваме, купони и т.н
Но когато се случи неочаквано и за двамата, наистина той го прие много по- добре от мен.
Това е знак, че наистина мъжа обича жената до него.
Виждам, че и други са на това мое мнение.
Така,че дори да го обичаш, моля те, за да не съжаляваш по- късно, отърви се от него по най- достойния начин и му покажи, че е нищожество.Такива като него не заслужават щастие.
Помосли после добре за възможностите да родиш и отгледаш детето само.
Т. е аборта ти е риск- рискуваш втори път това щастие да не го изпиташ, а може и по лоши неща да се случат- зависи от лекаря, който ще го направи.
Ако наистина имаш подкрепа и финанси, задръж бебчо.
Не мога да ти опиша как ще се чувстваш  веднага щом го махнеш.И винаги ще се упрекваш , че не си събрала смелост да го задържиш.
В момента плача, знам колко е трудно и боли.
Моля те мисли. За да не съжаляваш цял живот заради един миг.
И слушай сърцето си, а не някой друг.
Но знай, че отглеждането на дете  и да бъдеш родител не е никак лесно, но е Щастие за цял живот.
Пожелавам ти да намериш истинския баща на детето ти и да бъдете щастливи.
Късмет!

# 69
  • Ботевград
 Ти сама си си отговорила, че си искаш бебето - така се казва и темата ти!
Успех  и да се похвалиш като го родиш!  Hug

# 70
   PraynigМоля те, хубаво си помисли.Няма нищо по-хубаво от това да си майка!
Те повечето мъже вечно не са готови да станат бащи, все нещо им пречи.Ми то ако ги чакаме тях, без деца ще си останем.
  И моя все още понякога ме яде , че рано ни било, че пари и къща като хората сме нямали.Почти от 2 г. е безработен, но не сме умрели, нито детето.Така е, но кога ли ще имаме? Не  сме Рокфелер и не е нужно.Детето си е добре, нищо не му липсва (изключвам разните там ненужни глезотии), щастливо е.И нас ни прави щастливи.
  Все ще се вразуми той, като го види...И да не му дойде акъла, нали казваш , че имаш средства.Родителите ти , приятелите, все ще ти помага някой.Не е толкова страшно , колкото го изкарват някои /мъже /.
  Моя съвет-не го махай-обичай го! То е дар и при това безценен Hug

# 71
то съдбата ти е показала сама.на този свят ден,след ходене по мъките и ето резултата.казано е че първо дете не се маха,още повече в твоя случай.може би му е странно на мъжа до теб,но ще му мине. ще свикне с тази мисъл,сигурно му е трудно да си изтърве свободата.но моето мнение/без да чета другите защото искам да не се повлиявам/задръж го ,пък той каквото реши това да прави.ако е шоков момент и се осъзнае след няколко дни може да запее друга песен.
с него и без него - остави си детето.желая ти лека бременност и щастие.бъди силна и не позволявай да ти отнеме детето ,този който даже и не живее с теб.
това дете е твое преди всичко - дай му любов от сега. успех мила.много неща мога още да ти напиша,но по-важно от детето няма. хората се развеждат и жените пак отглеждат децата си сами.така че ти желая сили и вземи най-правилното решение за теб.   bouquet

# 72
  • София
Всички те съветват да запазиш бебето.... А някой замисли ли се с какво и къде ще го гледа това бебе? Тя не работи, няма и подкрепа от страна на родителите си. Е?! Вярно, голямо щастие е да станеш мама, но когато липсват дори елементарни средства за твоето съществуване какво ще правиш и с бебе отгоре на всичко?
Дали ще задържиш или не бебето можеш да решиш само ти и то след внимателна преценка на това как ще се справиш с отглеждането му сама. Това, че таткото ще размисли след като види малкото, розово, пухкаво бебче го има само по филмите май.
Така или иначе, независимо дали ще махнеш или ще задържиш бебето, мисля че този мъж не би трябвало да намери повече място в живота ти. Пишеш, че много го обичаш, но той достатъчно ясно ти показва, че явно не те обича.

# 73
Здравей мила,

Ето как щях да се чувствам аз на твое място:
1. Детето никога нямаше да махна тъй като са ми казвали, че трудно ще забременея и знам как се чувствах като разбрах.. нито аз нито таткото бяхме готови и не го искахме, но бяхме щастливи и щяхме да го гледаме.. едва след като загубих детето и двамата разбрахме колко го искаме всъщност и сега започваме да си правим.. Страх ме е сега след спонтанен аборт, че трудно ще забременея.. камо ли ако беше умишлен.. НЕ БИХ махнала детето, защото ако след това не успея да забременея ще се обвинявам цял живот..
2. Ако направиш тази жертва за приятеля си.. той ще се надуе..и ще знае че би направила всичко за него.. (а ако направиш това то ще си е самата истина) и цял живот няма да видиш един компромис от негова страна.. защо ще му е да ги прави като можеш да ги правиш ти..
3. Ако не иска детето и все пак решиш да го оставиш (което те съветвам да направиш) му посочи вратата.. по-добре сама отколкото с човек, с който ще те е страх цял живот да не му хрумне да те остави..
4. Позволи му да бъде с теб едва след като си сигурна, че наистина го иска..

Ще ти кажа едно.. Не давай всичко за един мъж, защото така му позволяваш да ти се качи на главата..
Знам го от опит.. моя ми се качва на главата, защото съм му давала повече отколкото трябва..
сега ще трябва тепърва да го отучвам...слава богу има начини и затова..

И последно.. извини ме за грубите думи и наглото държание ако съм прекалила.. но това е реалността.. Постъпи както сметнеш за добре.. Живота си е твой и само ти имаш силата да решиш.. не позволявай на никой да ти се меси.. А който те обича истински ще ти помогне.. било то и свекървата дори.. Само едно ще ти кажа.. КЪСМЕТ!!! Ще ти е нужен.

Чакаме да ни държиш в течение.

smile3525

# 74
моми4ета, днеска имам добра новина- на която ме е страх да се порадвам , но все пак- днеска говорих с таткото и както беше категори4ен, 4е иска аборт, след 1 силен скандал, той каза, 4е иска да го запазим #Crazyзапо4на да говори за мислите и 4увствата си за съществото, които е потискал досега, аз запо4нах да му вдъхвам сила и кураж, 4е 6те се справим дори и толкова млади ...утре ще дойде с мен на гинеколог, ще го 4уе за тежките последици за мен, ще види бебенцето на екрана и мисля 4е везните на неговото колебание трайно ще наклонят да си го имаме Simple Smile пове4е нито родители нито нищо ме интересува Simple Smile но да се молим за утре и ще пиша как се е променило мнението му .благодаря ви!

Общи условия

Активация на акаунт