Знаете ли кого видях - 41 тема

• 114 419
  • 744
  •   1
Отговори
# 600
Буковска- Давидова в Ремедиум

# 601
  • Sofia
Днес следобед Корнелия Нинова носеща торта влезна в кварталната Църква.

# 602
Крум Зарков на спортна площадка.
Той нали има дъщеря? А син има ли?

Последна редакция: пн, 27 мар 2023, 19:47 от Г-жа Рамацоти

# 603
Днес Петя Буюклиева пред болница и близначките Алекс и Влади в Парадайз център.

# 604
  • София
Крум Зарков на спортна площадка.
Той нали има дъщеря? А син има ли?
Има син. Около 10 годишен е.

# 605
Да, гледаше тренировка на сина си, явно.

# 606
  • гр.София
Крум Зарков съм го виждала с две деца, едното го носи на ръце,по- малко е. Паркира си автомобила в една от преките на Дондуков и неведнъж съм го виждала да се качва на него с децата.

# 607
Той има прекрасна къща на Дондуков. Сигурна съм, че от закуски е спестил парите да си я купи Imp
Аз го бях виждала само с момиченцето, затова се изненадах, че гледа футбол. Сега разбрах, че има и по- голям син.
В интерес на истината много добро впечатление ми направи, че намира време за детето! Беше облечен неглиже, ако не бях минала точно до него, нямаше да разбера, че е той

# 608
  • София
.

Последна редакция: пн, 27 мар 2023, 22:23 от Niya-

# 609
  • пустинята Гоби
Ох, тази тема е неизчерпаем източник на безумия. Кирил Зарков не е срещнал котката на улицата, не я е хванал и пребил, че да е насилник над животни. Станало е някакъв инцидент явно, ама е било подплашено животното, та има доста неясноти и няма как да се направи извод какъв и що е поне в това отношение.

# 610
Който не е виждал изплашена подивяла котка може да ги говори всякакви, а се оказало, че котката е жива.

# 611
Сега потърсих в гугъл и нещата не са съвсем едностранни. Не съм фенка на този Зарков и обичам котки, но ако у нас нахлуе разярена котка и аз бих си пазила децата, ако се наложи и с шутове.
А стопаните да си пазят домашните любимци.

# 612
  • София
Томислав Дончев, почти всеки ден около Позитано. Сигурно живее там някъде.
Христо Гърбов в един супермаркет. Бях на ръба да му кажа да се отнася малко по-сериозно в Като две капки вода. И да не прави пародии. Но той толкова усмихнат влезе, а беше сам, че не посмях Joy

# 613
Да, и аз често срещам Дончев там.
А Гърбов и компания комици са точно по тая част - пародии и халтури.

# 614
Гимнастикът Йордан Йовчев по ул. Оборище. Нисък, усмихнат, добре изглеждащ, свежарка.

Общи условия

Активация на акаунт