Знаете ли кого видях - 41 тема

• 114 412
  • 744
  •   1
Отговори
# 615
Наистина изглежда състарен, уморен, унил. А от последните постове се вижда, че е и доста мобилен. Smile

# 616
Крум Зарков съм го виждала с две деца, едното го носи на ръце,по- малко е. Паркира си автомобила в една от преките на Дондуков и неведнъж съм го виждала да се качва на него с децата.

На времето мутри бяха заляли с киселина Ана Заркова -журналистка ..да не му е майка на този?

# 617
Да, майка му е

# 618
  • София
Руслан Мъйнов в една банка влезе и седна на едно бюро срещу служителката.

# 619
Преди няколко дни Фънки в квартала. Качи се в една много малка кола. Направо се чудя как се побира в нея.

# 620
Той май кара смарт, преди някой го беше снимал в смартчето.

# 621
Смарт кара, да. Веднъж нарочно се позабавих на тротоара, за да видя как ще влезе в него. Пусто любопитство Simple Smile Влиза си, де, тя колата си е достатъчно голяма, но на пръв поглед съотношението в размерите на колата и човека те кара да се съмняваш.

# 622
  • пустинята Гоби
Е Фънки не е исполин, влиза си в смарта преспокойно. Преди караше една огромна американска кола, не им разбирам на марките, но за да паркира на тротоара пред офиса си, смени колата. Офиса на СМЕ приключи курса наскоро, та може и да смени возилото.

# 623
Мими, широчък си е Фънки, или поне беше като го засичах преди, скоро не съм се натквала на него. Помня, че все с едни къси панталони го виждах (до под коленете) и размъкната черна тениска.

# 624
  • пустинята Гоби
Знам, че е широк, беше ми дългогодишен съсед по офис. Но нито е висок, нито е изключително дебел.

# 625
Мими, широчък си е Фънки, или поне беше като го засичах преди, скоро не съм се натквала на него. Помня, че все с едни къси панталони го виждах (до под коленете) и размъкната черна тениска.

Да, това му е целогодишната униформа. Дето се вика и за хоп, и за гроб.

# 626
  • софия
София Бобчева, бебе и мъж, който ми е познат, но не се сещам кой беше. Сладуранка голяма е.

# 627
Явор Гърдев на тротинетка

# 628
  • София
Преди няколко дни Фънки в квартала. Качи се в една много малка кола. Направо се чудя как се побира в нея.
Парадоксът при съвременните коли - доста малки градски колички имат повече вътрешно пространство от  спортноориентираните лимузини/ съв-ове ... Поне на предните седалки.

# 629
  • Sofia
Маргарита Хранова, шофираше. Много симпатична, имам чувството, че е непрекъснато усмихната тази жена.

Общи условия

Активация на акаунт