Гола чутуро

• 67 875
  • 1 703
  •   1
Отговори
# 1 605
  • София
Аз казах, че на работа няма да я наема, ако трябва да работи с хора.
И не е само CV - интервюта, живи срещи, психологическа устойчивост.

Мария, понеже разбирам от грим, дебелата очна линия не ти прави услуга на безедовите очи. Още повече на неизравнения тен.
Гротеско.
Леки нюд сенки със семпла арка на сгъвката на окото, кафяв молив в ъгъла, разнесен с апликатор до опушено, един True Match 3- ка златно бежово и лек руж на бузите и си ти.

# 1 606
  • Бургас
Вярно, хората  сме  различни от  Мария,....аз на предната  работа  бях настройчик на ЦПУ машини, сега  съм обикновен оператор.....ама е  работата, ......и  това, че  си била  много  голяма  квалификация и не  са те одобрили....ай неее ......лъжеш.
Ами не, не лъжа.
Вишист в производството не поискаха да вземат.
Аз отидох със CV, в което има стаж като учител.

Ms.Gorgeous, преди ползвах ФДТ, сега нещо не се получава с тази проблемна кожа. След операцията на щитовидната жлеза стана толкова суха и болезнена.
Освен това с непрекъснатото изпотяване си представям как ФДТ тече като кални вади.
Вече за леки нюд сенки и молив мога да се замисля, но може и да подчертае колко са изпъкнали очите.
Не се оправиха и това си е.

# 1 607
  • Швейцария
Неви, аз съм й пратила готов формат, трябва само да си напише своите данни в моя файл. За да не ги преписвам аз. Останалото като да добавя снимка и да го дооправя, аз ще го направя.

# 1 608
  • Бургас
Сутринта ще гледам да ги нанеса.

Пепи 02,с машини и шофиране би трябвало да се занимават здрави хора.
Иначе стават доста неприятни инциденти.
В никакъв случай не преценявам, че ставам за шофьор, нито че съм подходяща за машинен оператор.
За да ми прилошее дотолкова, че са се изтупкам по нос пред цяло училище, си има сериозна причина и тя се повтаря във времето. Пострада в случая само носът.
Дотолкова мога да си преценя възможностите.

# 1 609
  • София
Този е с процент хиалурон и е достатъчно хидратиращ. Освен това не тече, стоически е и само 21 лв. С този грим не, не, не, никога.

Възможностите ти са неограничени, ти удобно ги напъхваш всячески.

# 1 610
  • Бургас
Обикновения True Mutch?

Не съм много съгласна.
Често или рязко ми пада или се покачва кръвното.
Направо ми се вие свят,особено при ниско кръвно.Със сигурност не бих била нормален участник в уличното движение.
Да не говорим в криза колко пъти съм припадала къде ли не.
Това е истината, много е гадно, но е факт.
Не мога ли с месеци да ям, да усвоявам храна, влача се едва - едва, е някакъв кошмар.
Невена правилно предполага, че дори сега не е ясно колко точно и какво се усвоява.
Това каза и един професор ендокринолог, отказа да се занимава с мен докато не излекувам червата, да постигна трайна ремисия.

Понякога тези ужасии продължават с месеци, направо не депресия, паник атака ще получа само като си помисля.

# 1 611
Добре де, хайде, няма да  те  пращаме  в нефтената  рафинерия  или  във военен  завод....ама си в Бургас,....книжарница, серия  с дрънкулки......верно  ли си в търсене на работа  ,ни не  намираш....

# 1 612
  • Бургас
Добре де, хайде, няма да  те  пращаме  в нефтената  рафинерия  или  във военен  завод....ама си в Бургас,....книжарница, серия  с дрънкулки......верно  ли си в търсене на работа  ,ни не  намираш....
За лятото за сергии с дрънкулки преди имаше  много обяви.
Няма лошо, като ученичка съм продавала на сергии.
Това е временна работа.
Книжарница е супер, не съм видяла обява обаче.
Ако искаш виж в бюрото по труда какво предлагат, малко са обявите и просто няма голям избор.
Най - много обяви има през лятото и то за готвачи, сервитьори, камериерки и администратори в хотелите.

В бюрото по труда бях регистрирана повече от година и така и не се появи някаква приемлива позиция. Естествено за кол центровете имаше обяви, искаха на едното място добри умения за работа с компютър...
От другото просто не се обадиха за интервю.
И май на друго място не ме насочиха.
Беше това наистина през пандемията, да не говорим, че и опашки имаше пред въпросното бюро по труда.
Ето ги всички обяви в момента:
https://www.az.government.bg/bg/ejobs/prl_list/?page=2

# 1 613
  • Paris, France
Вярно, хората  сме  различни от  Мария,....аз на предната  работа  бях настройчик на ЦПУ машини, сега  съм обикновен оператор.....ама е  работата, ......и  това, че  си била  много  голяма  квалификация и не  са те одобрили....ай неее ......лъжеш.
Ами не, не лъжа.
Вишист в производството не поискаха да вземат.
Аз отидох със CV, в което има стаж като учител.

Ами за чий такъв пишеш висшето образование и стажа като учител за такава работа? Пишеш основното училище и стажа на сергия като ученичка и стига толкоз. Аз ли да те уча? Трябва да се отракаш, а това не става седейки у вас с дъртоците и пияндурата. Трябват ти приятели на твоя възраст, хора от всякакви поприща, с всякакво образование и работа.

Ето, JennyBG ще помогне за СV. Ако искат, нека и други предложат конкретна помощ. За английски мога да помогна, но за немски и български нямам опит и познания. Sharky също може да хвърли око, че е и работодател.

Следвай план и бавно! Не да подскачаш от трън на глог и да си мислиш, че търсиш работа.

Добре де, хайде, няма да  те  пращаме  в нефтената  рафинерия  или  във военен  завод....ама си в Бургас,....книжарница, серия  с дрънкулки......верно  ли си в търсене на работа  ,ни не  намираш....

Събота и неделя тя работи в магазин. Търси в кол център, идеално с писане, така че да работи от дома си, да може да си уплътни времето, да прави повече часове без да пътува наляво и надясно за час работа. Ако отговаря на мейли и от дома, няма да и се налага да спира работа като е в криза, защото и 60 пъти да ходи до кенефа и да седи по 5 минути, ще може да пише 8 часа или 7 или 6 без да взема отпуск. Така ясно ли е?

Пробвайте малко да не се повтаряте, защото Мария е Мара подробната и се въртим в кръг. Нека да пишем за това, което реалистично може да започне да променя.

Няма да е лошо да намерим хора, които да и отделят по час седмично за плана, който е започнала. Мария има нужда от рамка и някой да я вкарва в пътя и да я побутва.

Спряла е да пуши, боядиса косата, прави СV-то, пие витамини, пише си приходи и разходи.

Сутринта ще гледам да ги нанеса

Не. Когато имаш време, ще седнеш, ще прочетеш СV на Джени, ще се замислиш какво може да се добави и махне, бавно, но точно ще попълниш полетата и ще го пратиш за редакция. Ще обсъждате промени и като е готово, ще пратиш снимка. Замисли се за ченетата, колкото да изглеждаш прилично на снимката.

Никой не те гони. СV не се прави за 5 минути, когато 20 години си спала. После може да го променяш набързо.

# 1 614
  • Бургас
Невена, благодаря.

Анонимен, кой казва, че не съм опитвала да се справя с билки и хомеопатия?
Опитвала съм.
Има състояния, които за съжаление не се поддават на никакво лечение.
Ако се поддаваха, нямаше да се стигне до операции.

И ако чувствам протезите и не мога да свикна и да спра да ги усещам, няма да ги нося.
Особено ако ми се гади от тях.
Не виждам от какво точно да се срамувам, от заболяванията ли?Те променят човек много, но това е положението за съжаление.

Последна редакция: пт, 11 ное 2022, 07:33 от mariqivanova799

# 1 615
Моята козметика е по малко и от на Пепи. Шампоан, маска, парфюм, мисля че някакво червило се мотае в чантата ми... Май това. Правя микроблейдинг щото откъм вежди не съм ок. Крем не ползвам. Забравям. Бръчки почти нямам. На  45 съм.

# 1 616

В голям град като  Бургас би трябвало лесно да си намери работа.
За зъбите съм съгласна, че ако не ги оправи обаче почти никой няма да я наеме.

# 1 617
  • Бургас
Невена, как точно се сприятелява човек с хора на своята възраст?
Общувам с колежки и ми е приятно, преди имаше разни форумни срещи и съм ходила, също беше хубаво, но съм загубила вече контактите.

# 1 618
Да, защо я нападате за някакви кутии по 40 лв.?
Та това месечен разход ли е за една жена?

130 лв. за първите 3 седмици на октомври, при доход ок. МРЗ, т.е. ок. 550 лв. разполагаем. А сега идвали някакви невероятни коледни кутии, но по-скъпи Stuck Out Tongue Winking Eye

Тази жена дава една четвърт от доходите си само за кутии, в които слагат какво да е, без да смятаме останалите екстравагантни харчове, заради някои от които щях да припадна напред. Не ѝ трябва алкохол, тази зависимост я държи достатъчно потопена.

# 1 619
...И ако чувствам протезите и не мога да свикна и да спра да ги усещам, няма да ги нося.
Особено ако ми се гади от тях.
Не виждам от какво точно да се срамувам...
E, Невена? Мама Ру? Другите, които я подкрепяхме/подкрепяхте? Аз бях до тук!!!
Човек обувки си купи, пък му трябва време да свикне...

Общи условия

Активация на акаунт