Гола чутуро

• 67 877
  • 1 703
  •   1
Отговори
# 1 590
  • Бургас
Всъщност, наистина ли се налага да вадиш здрави зъби? Няма ли някакви частични протези. Може в раздела стоматология да питаш, ако не си.
Двата не са съвсем здрави, но е безмислено да се правят коронки и т.н.
Толкова пари съм дала за "лечение" на зъби, които просто стават на парчета в един момент за мой огромен ужас.

Има разбира се частични протези.
Даже е по-добре на долна челюст да има зъби,защото иначе почти няма как да се закрепи протезата,трябва да се лепи с лепило за протези.

# 1 591
Да, защо я нападате за някакви кутии по 40 лв.?
Та това месечен разход ли е за една жена?
Ми ако ходиш без зъби, да...
Инфантилизъм май е доста точно определение...

И какво значи една кутия за 40 лв. срещу 2000 лв. за нови зъби? Съпоставим ли е разхода според теб? Да, без зъби една жена не изглежда добре,  но това не е едномесечен разход, който може всеки да си позволи.

# 1 592
  • Швейцария
Невена, Мария няма да ти отговори, защото нищо не ми е пратила.

# 1 593
  • Paris, France
Все пак иде реч за лични данни. Може да не иска да ги види Джени или който там.

Прекрасно. Да си махне личните данни като име, дата на раждане, адрес, точно име на училищата, в които е работила, в които е учила и готово. Тя си изпляска снимката тук, а личните и данни едва ли интересуват JennyBG или друг.

Също, няма сливи в устата или броеница в ръцете и можеше да напише, че не желае. Така Джени, аз и много други нямаше да въртим и сучем защо, аджеба, никой не и предлага работа.

На едната ми позната CV-то го написа съфорумка. Тя даже не знаеше как се пише СV. Предложиха и интервюта още същия ден и до седмица беше намерила работа, каквато Мария търси, уж.

Ако аз се прибирам в София и искам подобна работа за сутрин, нощем или цял ден, ще пиша в раздел работа и съм 110% сигурна, че до седмица ще имам интервю по телефона, без даже още да съм стъпила в София. Този форум прави чудеса.

happy doc, 40 лева са нищо за който ги има. При Мария, която не може да си позволи зъболекар, добавки, изследвания, които касата не покрива, квартира, са си лукс в момента. Да си намери работа и the sky is the limit.

Да не забравяме, че при следващия скандал, родителите и могат да я изгонят и са си в правото си. Полицията ще и каже ..... да подаде за общинско жилище и да иде у близък.

Мария не е последователна. Тръгна малко напред, но не бива да и се дават непрекъснато предложения, защото, както виждате, почва да обяснява защо са невъзможни и скача на друго като ензимите днес и пак завърта колелото.

1. Счетоводство

2. Витамини.

3. Работа

4. Подаване за общинско жилище.

Толкоз тази година.

Мария, какво стана със СV и мотивационното писмо? За четвърти път питам.

# 1 594
  • Бургас
Ей сега изпращам CV.
Ще редактирам като изпратя.

# 1 595
Мария, ще ти  покажа  с каква козметика  разполагам, на 48 г. съм...в лице  и коса  ме видя  в друга  тема, имам  един  парфюм....работя на 3 смяна...ами ти така  ме можеш защото, защо........

# 1 596
  • Бургас
Изпратих CV.

Пепи 02, различни сме хората.

# 1 597
Питането ми за кутиите не беше продиктувано от цената им, а от факта, че получава продукти, които не знае дали може да използва, заради алергиите. Дали е смела, че ги ползва е отделни въпрос.
Който разбрал, разбрал.

# 1 598
  • Швейцария
Мария, форматирай го както е моето, сложи снимка и ми го прати. Така не изглежда с нищо по-различно от всяко СВ. Добави на всяка дейност умения, които си използвала там, както е при мен. И отпред уменията, които се изискват за определената позиция. Прати ми го в Word формат, за да мога да го редактирам. Утре мога да погледна, сега съм на ресторант и ще се прибера късно. Аз най-добре мога да ти помогна за СВ на немски, за българския формат не знам какво се изисква, но няма да навреди да е по-красиво.

# 1 599
  • Бургас
Пепи 02 кандидатствала съм за работа в завод. Имаше позиция за трудоустроен човек и тогава бях с ТЕЛК.
От Човешки ресурси отказаха, била съм прекалено квалифицирана, нямало да остана дълго...
Колкото и да ги убеждавах, че имам нужда от спокойна работа и т.н. просто отказаха.
Нямам против никаква работа, стига да се чувствам в състояние да я върша.

JennyBG...
Ами умения за определената позиция нямам.
Просто мога да ползвам твоя формуляр и да сложа своите данни.
Снимка нямам представа как да сложа.
Честно.

# 1 600
  • Швейцария
Прати ми го в Word формат, прати ми и снимка и ще ти я сложа. Поне сложи твоите данни на моя формат, за да мога само да добавя, каквото липсва. А не да ти го пиша цялото наново. Но сега не мога, чак утре.

# 1 601
  • Бургас
Благодаря.
На телефона нямам Word.
Ще изпратя снимка.
Но моите данни ще опитам да сложа в твоя формат, мисля че ще стане.
До утре вечер ще изпратя.
Благодаря за помощта.

# 1 602
  • София
Да, защо я нападате за някакви кутии по 40 лв.?
Та това месечен разход ли е за една жена?
Каква жена? Жена, чиито син гледат майка ѝ и баща ѝ с пенсиите ли?
Това е разход, който не може да си позволи.

Мария, казах да не си пукаш кандидатурите, просто, защото ще свършат в твоя регион.
Със зъбите какво направи, колко пари ти казаха?

# 1 603
Вярно, хората  сме  различни от  Мария,....аз на предната  работа  бях настройчик на ЦПУ машини, сега  съм обикновен оператор.....ама е  работата, ......и  това, че  си била  много  голяма  квалификация и не  са те одобрили....ай неее ......лъжеш.

# 1 604
  • Paris, France
JennyBG...
Ами умения за определената позиция нямам.
Просто мога да ползвам твоя формуляр и да сложа своите данни.
Снимка нямам представа как да сложа.
Честно.

Някой има ли познат, който физически се намира в Бургас и може да помогне с форматирането и добавянето на снимка?

JennyBG, а не можеш ли ти да и форматираш СV-то? Явно няма тези умения. Е, то не е спешно. Мисля, че до 3 дни или седмица ще можеш да и го върнеш направено добре.

Мария, как кандидатстваш за позиция, за която нямаш умения? Може ли да напишеш какви умения пишат, че изискват? Идея е да се запишеш в агенция, която праща кадри в кол центрове. Те ще преценят уменията ти и повече няма да се занимаваш с търсене и преговаряне. Не знам дали има такива и как процедират. Не може да нямаш никакви умения. Щом можеш да включиш компютър, да дращиш тук, да си качваш снимките тук, да плащаш кутии, значи можеш да работиш по проекти в кол център.

Разхвърляна си и не си последователна. Писа, че търсиш работа, а СVто ти не е готово. WTF?

И спри, моля ти се да разказваш къде, с кой ТЕЛК си кандидатствала и защо не са те взели. Това е минало и с нищо не помага.

happy doc, 40 лева не са като 2000, но година по 40лв са 480-500 лева и за 4 години са 2000 лева. Капка по капка вир става. С нейните алергии не е уместно да цели нахалост.

Предлагам да спрем да тровим Мария с това каква козметика ползваме ние и да и предлагаме козметика. Нека да се концентрираме върху нова работа, защото преди Коледа има търсене. Януари и февруари може да  е мъртво време в кол центрове.

Общи условия

Активация на акаунт