Гола чутуро

• 67 892
  • 1 703
  •   1
Отговори
# 1 545
  • на село
Леле Мария ти си като медицинска енциклопедия,  чувам за неща, за които нямам и представа.
За зъбите отиди при алерголок, кажи, че ще вадиш зъби, назначават ти лекарства, после подготвена с известяване и на зъболекар за реакциите и готово.
Ако не- без успокойка, предни зъби са, ще стискаш.
Никога не съм слагала такава при зъболекар, освен при премахването на мъдреците, за разлика от мъжа ми.
Той при всяко лечение е с упойка, не търпи и му се гади.

# 1 546
  • Бургас
2006 година родих.
Никаква фолиева киселина никой не ми е настоявал да пия.
И на профилактичните прегледи като ми кажеха, че всичко е наред, се успокоявах.
Родих 1998г. и пих фолиева по препоръка на стоматолога ми.
Ще излезе, че стоматолозите са по-образовани от лекарите.
Авторката е по млада от мен. Аз обаче съм родила късно. Детето ми е със седем години по малко от нейното. Не знам кога е било това навремето, ама 2012 си имаше фолиева и всички знаеха за нея.
И през 2005 си имаше. И информация имаше, за който търси.
Ами не съм търсила.
Радвах се, че ще имам дете и толкова.

# 1 547
Сигурна съм, че е имало. Но и Невена и Динчо казаха, че не са пили.

# 1 548
Ще пробвам пак, Мария. Знаеш ли какво ще получиш, когато поръчваш кутията?
Не за всичко.
Само за два или три продукта.
Не те ли е страх да ползваш останалите??

# 1 549
Тя сигурно не ги и ползва, То може  ли човек да ползва толкова и разнородна козметика. Явно я кефи самото получаване на тия кутии с неизвестни неща. За човек, който няма пари и живее на издръжката на клетите си родители е супер глупав харч.

# 1 550
  • Бургас
Ами не ме е страх.
Всеки крем мажа в сгъвката на лакътя един-два пъти и после на лицето.
С шампоаните съм по-смела.
Чета състава на всичко и внимавам да няма салицилова киселина и гледам да избягвам и всякакви салицилати.
Тя сигурно ме ги и ползва, Томов е ли човек да ползва толкова и разнородна козметика. Явно я кефи самото получаване на тия кутии с неизвестни неща. За човек, който няма пари и живее на издръжката на клетите си родители е супер глупав харч.
Ами нали и аз на нещо трябва да се зарадвам.
Ползвам ги нещата, нямала съм реакция.
Реакции правя от друго, писах вече.

# 1 551
За кутиите- предварително издават кои ще са 3 от продуктите. Въпросът е, че дори и те е твърде възможно да са съвсем нови и неизпробвани от клиентите. Реалната им стойност е около 3 пъти по-висока от тази, на която ги получаваш с кутията. Пример - единият крем на свободна продажба е 120 лв. За единична покупка с кутията си на сметка. Но ако решиш да го подновяваш периодично същия крем ще трябва да цакаш редовната цена.
За експериментаторски настроени хора стават кутиите, но ако се абонираш е добре да имаш редовни доходи.

# 1 552
Абе Мария, алергичните хора не купуват така безразборно козметика. Или не си толкова алергична, или просто ги трупаш тия козметики, то друг вариант няма.

Ясно, че го правиш за удоволствие, ама по добре вземи купи нещо необходимо за теб или детето вместо тия неща.

# 1 553
  • София
Аз имам и ползвам три месеца, после три почивам. Една кутия делим две жени.

Аре нужда, дето нищо не е пробвано и не се знае кво- що. Баси нуждата!

# 1 554
  • Бургас
Ползва си урболешката, ама нали има урбазон в чантата.

Ама, не на мен тия бе, женооооо. Не на мен тия!
Добре, хем не вярваш, хем продължаваш да четеш.
Преди се страхувах много от алергиите.
И сега примерно ако са ми изписали ново лекарство, с ужас го пия.
И стоя с Урбазон не в чантата ,а в ръцете.
И все пак не мога да подскачам и от сянаката си.
Не към всички лекарства правя алергии.
Аз имам и ползвам три месеца, после три почивам. Една кутия делим две жени.

Аре нужда, дето нищо не е пробвано и не се знае кво- що. Баси нуждата!
Не, не е нито необходимо, нито належащо да купувам кутия.
Просто ми харесва и аз да се порадвам на нещо.

# 1 555
  • Бургас
Какво разбрах - в тежест съм на родителите си.
Не мога да си правя сметката.
И да имам проблеми, са си мои, аз трябва да си намеря начин да се справям.
И понеже не мога да намеря такъв, се чувствам пълна идиотка.
Поне засега нямам финансова стабилност.
Има някакъв шанса да се получи, ако звъннат от кол център с предложение за позиция за поддръжка или работа с мейли/внасяне или проверка на данни.

Това разбрах.
Аааа и че на околните изглеждам като алкохолик или наркоман заради зъбите, което ми се струва нелепо, но явно това е положението.

# 1 556
Горджъс, не знам тя какво е разбрала. Но на мен, дето рядко ми се случва да ми е срамно и неудобно заради друг човек, камо ли непознат, сега ми е направо криво, гадно, жалко и да, срам ме е вместо нея. Може би, защото се вижда, че не е тъпа, глупава и невежа, а незнайно защо се прави на такава. На първо място психологическа помощ е нужна и както предлага Невена, някой до нея да я ръчка, стимулира, води. Не знам обаче този човек дали няма да бъде намразен, че изисква.

# 1 557
Аз бях бременна през 1995/96. Синът ми е роден 1996 и проследяващ гинеколог ми беше сега известният д-р Стаменов, тогава начинаещ лекар. Фолиева киселина не ми е предписал.

# 1 558
  • София
Какво разбрах - в тежест съм на родителите си.
Не мога да си правя сметката.
И да имам проблеми, са си мои, аз трябва да си намеря начин да се справям.
И понеже не мога да намеря такъв, се чувствам пълна идиотка.
Поне засега нямам финансова стабилност.
Има някакъв шанса да се получи, ако звъннат от кол център с предложение за позиция за поддръжка или работа с мейли/внасяне или проверка на данни.

Това разбрах.
Аааа и че на околните изглеждам като алкохолик или наркоман заради зъбите, което ми се струва нелепо, но явно това е положението.
Точно като алкохоличка изглеждаш, факти.
И да, другото е точно така.

Някога била ли си независима?

# 1 559
Динчо, Стаменов 95 година е бил на 23 години. Току що излязал от университета и без никакъв стаж.

Общи условия

Активация на акаунт