Black Friday/Черен петък – 2022 г.

• 248 736
  • 2 843
  •   1
Отговори
# 2 760
От makeup поръчах парфюм, всичко беше точно. Получих пратката след 4-5 дни - не беше супер бързо, но и нямаше фрапантни закъснения.

# 2 761
Няколко пъти съм поръчвала от мейкъп - всичко беше точно (продукти, разфасовки, цени, подаръци). Чака се за доставката, но си спазват посочената дата.

# 2 762
  • София
ММ чак днес успя да ми вземе поръчката от baby.bg от намаленията от Спиди. Понеже мина и до Еконт за други неща, чак преди малко се заговорихме и каза, че е платил 24лв в Спиди, а стойността на пратката ми е 53лв. През линка излиза, че си е все още в офис, явно служителката се е объркала. За първи път ми се случва.

# 2 763
Видяхте ли на пратката етикета - на получател вашите данни ли са, да не са ви дали чужда пратка, че ми се е случвало на мен. А кифлата в Спиди даже не можа да разбере какво й казвам. Joy

# 2 764
Интересно как са му я дали без пин код.При нас ако няма пин код,казват че не се отключвала в системата пратката.Един вид не може да я вземе друг без пин кода,камо ли да объркат пратка и да се плати чак чужда.Доста неприятно,дано оправите объркването.
Аз си получих всичко,прахосмукачката е супер,баба е доволна,ще чакам сега януарските намаления за подарък на бъдещия ми рожденик в края на януари.Мислим да му вземем детски дигитален фотоапарат,приемам всякакви препоръки или ако има тема тук,с търсачката нищо не намерих от телефона.Благодаря.

# 2 765
  • Пловдив
Е чак пък да не се отключва пратка без пин код.Може да се получи с лична карта.

# 2 766
То това си зависи от конкретния офис. И аз си получавам пратките само с лична карта, но съм чела тук в разни теми, че в много офиси не можеш да си получиш пратката без пин. И май всъщност така би било по-добре.

# 2 767
  • София
Аз му бях пратила скрийншот от известието във Вайбър, там го има пин кода. Пратката си е моята, всичко си ми е налично (освен че беше счупен част от един артикул, ама това да е). Единствено ми хрумва като е показвал известието тази мацка от Спиди да е търсила по предната пратка, те бяха две от Уайкики общо за горе долу 24лв, но са приети преди десетина дни. Не знам 🤷

# 2 768
Ако е моя пратката да дават и без пин,с лк,но мъжа ми го караха да ми го иска няколко пъти в началото като го въведоха,хем ни познават,та вече без пин не го пращам.Реално едната ти пратка не е платена или,каква е грешката на служителката че ми стана интересно?

# 2 769
Може да се получи всякак.
Нас си ни познават.
Мен вече и за презиме не ме питат, защото го знаят.
Даже и моминската фамилия ми знаят, защото имам все още сайтове, от които пазарувам и ми пращат със старите имена отпреди години.

# 2 770
  • София
Ако е моя пратката да дават и без пин,с лк,но мъжа ми го караха да ми го иска няколко пъти в началото като го въведоха,хем ни познават,та вече без пин не го пращам.Реално едната ти пратка не е платена или,каква е грешката на служителката че ми стана интересно?

Реално явно е платил пратката на някой друг човек, но си е взел моята. Вместо 53лв е платил 24лв. В линка от Спиди излиза, че пратката си е все още в офис, а от снощи е вкъщи.

# 2 771
Искам да споделя изключително лишия си опит от един онлайн магазин за дрехи - BeeXclusive (beex.bg)! Много са зле! Поръчах се един пуловер от тях, който беше с добро намаление и всичко си изглеждаше добре - моделът на снимката беше супер, размери има, памук като съдържание, сайтът изглежда много добре така, с лично отношение към клиента... Нищо подобно! Поръчката ми се бави седмица и половина без никакво известие от тях дали са я пуснали въобще, а като се опитах да се обадя, няколко пъти телефонът беше изключен. Както и да е, прежалих я тази поръчка и ненадейно пристига по Еконт - щях да падна като отворих пакета! Някаква блузка до под гърдите в супер умален размер, като за китайчета, няма и помен от памук, без опаковка, без етикет... Нищо общо със снимката! Все едно съм отишла в някакъв китайски мол и съм взела най-долнопробното нещо, което съм намерила! Поне я върнах, ама олекнах с 12 лева за доставката. Супер некоректни са, внимавайте с този сайт!

# 2 772
Искам да споделя изключително лишия си опит от един онлайн магазин за дрехи - BeeXclusive (beex.bg)! Много са зле! Поръчах се един пуловер от тях, който беше с добро намаление и всичко си изглеждаше добре - моделът на снимката беше супер, размери има, памук като съдържание, сайтът изглежда много добре така, с лично отношение към клиента... Нищо подобно! Поръчката ми се бави седмица и половина без никакво известие от тях дали са я пуснали въобще, а като се опитах да се обадя, няколко пъти телефонът беше изключен. Както и да е, прежалих я тази поръчка и ненадейно пристига по Еконт - щях да падна като отворих пакета! Някаква блузка до под гърдите в супер умален размер, като за китайчета, няма и помен от памук, без опаковка, без етикет... Нищо общо със снимката! Все едно съм отишла в някакъв китайски мол и съм взела най-долнопробното нещо, което съм намерила! Поне я върнах, ама олекнах с 12 лева за доставката. Супер некоректни са, внимавайте с този сайт!

И аз така само че със сайта www.creative-bg.net
Дрехите нямат нищо общо с това, което е на сайта. Веднага върнах пратката и платих 9 лв за доставка. Още си чакам парите да ми ги върнат....

# 2 773
Уайкики след колко време връщат парите след върната пратка?

# 2 774

И аз така само че със сайта www.creative-bg.net
Дрехите нямат нищо общо с това, което е на сайта. Веднага върнах пратката и платих 9 лв за доставка. Още си чакам парите да ми ги върнат....

То само като видиш събраните от кол и въже снимки, става ясно че сайта и дрехите не струват.

Общи условия

Активация на акаунт