Black Friday/Черен петък – 2022 г.

• 248 730
  • 2 843
  •   1
Отговори
# 2 775
Поръчах си кашмирен пуловер през популярен саит, но го видях в действителност в магазин. Оказа се много плътен.
За дебелината на пуловера в описанието на сайта няма и дума. С безплатна доставка и връщане, с наложен платеж.
Изпратен е.
Мога ли да го откажа през приложението на Спиди?

# 2 776
Уайкики след колко време връщат парите след върната пратка?
И аз се интересувам, върнах пратката в края на ноември

# 2 777
На 30.11 върнах пратка на Уайкики, на 09.12  имах превод.
Може да се откаже пратка, през приложението на Спиди.

# 2 778
За да няма негативен опит, НЕ купувайте от фейса и от измислени търговци.
Само от утвърдени и доказани.

# 2 779
  • Пловдив
Аз върнах пратка към Уайкики преди 10тина дни и след няколко дни ми бяха върнати като lcw пари,тъй като бях платила с наложен платеж.Така ми казаха от сайта, не можело направо в сметката.Явно, когато се плаща с карта, тогава връщат по сметка.Но не съм имала никакво забавяне.

# 2 780
Аз платих с наложен платеж, след това като реших че ще връщам, в сайта избрах да ми върнат по банков път и си въведох данните.

# 2 781
Здравейте,
има ли няакъв код за телефони или поръчка в апп-а от емаг.

# 2 782
Аз платих с наложен платеж, след това като реших че ще връщам, в сайта избрах да ми върнат по банков път и си въведох данните.
A колко време след това ти възстановиха парите по сметката?
Когато аз тръгнах да връщам продукта при избор да се върнат като LCW пари даваше грешка и затова пуснах връщане на пари по сметка

Aхаха, след като вчера им писах, днес парите са ми в сметката... Явно чакат подканяне

# 2 783
  • София
Уайкики след колко време връщат парите след върната пратка?

Аз ги чакам вече 10 дена и нищо. Статус: очакван продукт. А отдавна са го получили по мои сметки.

# 2 784
Някой, ако е връщал нещо на Douglas Online (купено и платено през сайта), може ли да ме ориентира за колко време обработват връщанията, след като техен служител вече е приел пратката от куриера?

# 2 785
Aхаха, на LCW вчера им писах и днес парите са по сметката ми

# 2 786
На 30.11 пуснах пратката, а на 09.12 имах превод.

# 2 787
  • Beyond the stars
Да похваля Sinsay за връщане на пари - четвъртък върнах в магазин и вчера парите бяха по сметката.

# 2 788
Предвиждам абонамент за уча се за Коледен подарък на дете. Знаете ли, дали Уча се правят Коледна промоция?! Сега имат оферта за участие в томбола, която е валидна за направен абонамент до 20 декември, та дали не се очаква нещо друго от 21-ви?!

# 2 789
  • Пловдив
Код за ССС?

Общи условия

Активация на акаунт