Black Friday/Черен петък – 2022 г.

• 249 904
  • 2 843
  •   1
Отговори
# 315
Знаете ли дали и кога ще бъде черния петък в Хиполенд и въобще в магазини за бебешки колички, легълца (по-крупните неща)
Аз го очаквам да бъде на предния петък преди "оригиналния" ЧП или в този случай на 18.11. Не че имам някакво инфо, но предни години все така е било. Даже мъжа ми вече си взе отпуска и за двата петъка Joy Ще се прегледат и Хипо и Комсед, че доста неща са ми на дневен ред за покупки.

# 316
Разликата е , че за Филипс и  подобние маркови си плащащ по скъпо тъй като това е Марка известна съответно в цената е калкулирана И съма за реклама/ за сервиз и т.н.
НО аз купих преди години един Браун с много уреди в едно и познай след едната торба пари която снесох... и се прецака някаква шпилка в моторчето....как БГ сервиз ме размотава месеци, докато накрая ми каза че баш тази ми ти шпилка не се покривала от гаранцията!! Нямало и не се произвеждала / продавала и...стана една непотребна вещ с много аксесоари в един голям кашон ..седящ в мазето ..щото пари бол съм дала ..а за да влезна в употреа трябва да си купя ов такъв и да имам по две от всичко ...Та от тогава насам съм си казала Евтино куче марка...работи 2 год. в гаранцията и колкото откара и после хвърлям без окото да ми мигне Wink В твоя случай... точно 6 броя такива фраера можеш да си купиш за тези пари и вършат същата работа само си избери размер да те устройва.
Аз си взех миналата година за 70 лв. намален за ЧП от Била - куче марка ..много съм доволна.
За Браун-а - поинтересувайте се дали представките са универсални и пасват и на други модели Браун. При MUM серията на Бош например е точно така и когато ти се развали моторът купуваш нова основна част с малко представки и си ползваш старите, които си пасват перфектно.

# 317
Здравейте! Ozone имаха ли някакво по-голямо намаление на книги в отминали години?! Имам 15-20 книги набелязани за деца в чужбина.
В момента издателство Колибри имат -50% намаление на доста книги, както и Сиела имат онлайн намаление -25% - до -50%

# 318
Момичета,знаете ли дали Body Shop имат черен петък?

# 319
Знаете ли дали дивани Нани пускат намаления покрай Черен петък?

# 320
Взехме xiaomi redmi note 11 pro 5g за 270лв от Йетел. Имат някакви промоции, които намалят цената. Отделно не всичко е показано в сайта. Мисълта ми е, че за нов телефон може да питате и където сте абонати, понякога изскачат с добри оферти Simple Smile

Точно двойна виждам цената на сайта, явно имате някакви специални отстъпки

Може ли линк за Тефала с бъркалката?

# 321
Бихте ли споделили къде да следя за прахосмукачка робот,спешно ми трябва домашна помощница 😝🤭...Има ли някой с попадение от ЧП миналата година да речем ?Емаг не са ми вариант,имам негативно мнение за сайта,понеже са посредници,гаранционното обслужване е проблем...

В алиекспрес има доста добри, особено roborock и Dreame. Цените са доста по-евтини от тези по нашенските сайтове, а в крайна сметка и те ги взимат от Китай, защото се произвеждат там. Е, ако гаранцията ти е проблем, не ти е опция, но моят робот е от там и 2-3г вече не е мръднал.

# 322
  • Варна, България
Скрит текст:
Взехме xiaomi redmi note 11 pro 5g за 270лв от Йетел. Имат някакви промоции, които намалят цената. Отделно не всичко е показано в сайта. Мисълта ми е, че за нов телефон може да питате и където сте абонати, понякога изскачат с добри оферти Simple Smile

Точно двойна виждам цената на сайта, явно имате някакви специални отстъпки

Може ли линк за Тефала с бъркалката?
На мен преди малко същия модел във Виваком ми го предложиха за 24 месеца*31 лв./ месец Rolling Eyes Добре, че синът ми не го пожела, после видях, че може да се намери за около 450 лв.

# 323
  • Стара Загора
Момичета,знаете ли дали Body Shop имат черен петък?

Миналата година имаха 25% на всичко.

# 324
Оптигрил ни подариха миналата година. Ами...хубаво нещо е, но трябва да имаш отделно място къде да го сложиш и него.
Аз нямам.
Става за домакинства, в които няма фурна примерно.

# 325
Това пък откъде дойде, че е проблемно гаранционното обслужване на Емаг? Моето Шаоми, купено от там, се развали - за 4 дни общо го взеха, оправиха и върнаха. Даже не се наложи да пускам голямата прахосмукачка, а си я бях приготвила за чистене един месец.

# 326
Сигурно са купили от партньор на емаг - външен търговец, не от самият емаг..за това се оплакват си мисля. Емаг е коректен иначе.

# 327
# 328
  • Вестерос
Знаете ли дали дивани Нани пускат намаления покрай Черен петък?
За ЧП не знам, ама покрай Коледа взехме нашия преди 2,3 години някъде, в магазина, от който го закупихме, казаха, че всичките им дивани са на промоция без значение магазина.

Имаме Ейр фрайър на Филипс, имаме и фурна. И двете се ползват. Не знам защо трябва да е само едно. Чак токова място не заема фрайъра.

Относно Емаг и гаранция- зависи какъв продукт. Имала съм случай с големи ядове, имала съм и с лесно оправяне, накрая даже ми го замениха с нов артикула..

# 329
Имаме Ейр фрайър, имаме и фурна. И двете се ползват. Не знам защо трябва да е само едно. Чак токова място не заема фрайъра.
Ох, от две години се чудя трябва ли ми такова животно, при положение че имам нова и хубава фурна 🙄
Но с оглед икономия на ток, все повече да се замислям да пробвам 🤔
Ти кое ползваш повече и за какви неща?

Общи условия

Активация на акаунт