Black Friday/Черен петък – 2022 г.

• 249 892
  • 2 843
  •   1
Отговори
# 300
Може би размер? В новия каталог на Метро има еърфрайър Ронсън за 109 лв, мислех да го взема.

# 301
  • Пловдив
И двата са по 6л.

# 302
  • Sofia
И последния артикул, който ще търся е лаптоп. Започнаха да въртят реклами на Ardes. Коректни ли са, ако възникне някакъв проблем със закупения от тях артикул? Въобще вие откъде купувате лаптопи?

Те са една от най-големите фирми в България, продаваща компютърна техника. Simple Smile Все едно да попиташ дали Technopolis са коректни. Simple Smile Ами, да, по принцип – са, но това не означава, че ако възникне проблем, ще реагират на 100% адекватно.
Примерно, моят лаптоп също е купуван от Ardes преди няколко години, доволна съм, но в последствие имах два отделни случая, свързани с гаранцията, в които се проявиха като пълни мошеници. Та, така... Simple Smile
Това, разбира се, не значи, че ако пак се нуждая от техника, ще ги пропускам. Напротив – най-важно ми е къде конкретният лаптоп, който съм харесала, е на най-атрактивна цена. А че всички български търговци шмекеруват инцидентно, също си е вярно.

Последна редакция: пт, 04 ное 2022, 17:43 от Blаck Cat

# 303
  • София

Филипса е 7,3. Въпроса е същия като защо си купувате iPhone, като Xiaomi  предлага същите характеристики Mr. Green
По повод еър фрайърите,  за никой не разменям Тефал-а с бъркалка, уникални картофки прави без да се налага да го следя или разклащам кошницата, както се налага при Филипс, Мюлер или който и да е фрайър без бъркалка.

Всеки преценява какво му носи вътрешен комфорт Wink

# 304
Разликата е , че за Филипс и  подобние маркови си плащащ по скъпо тъй като това е Марка известна съответно в цената е калкулирана И съма за реклама/ за сервиз и т.н.
НО аз купих преди години един Браун с много уреди в едно и познай след едната торба пари която снесох... и се прецака някаква шпилка в моторчето....как БГ сервиз ме размотава месеци, докато накрая ми каза че баш тази ми ти шпилка не се покривала от гаранцията!! Нямало и не се произвеждала / продавала и...стана една непотребна вещ с много аксесоари в един голям кашон ..седящ в мазето ..щото пари бол съм дала ..а за да влезна в употреа трябва да си купя ов такъв и да имам по две от всичко ...Та от тогава насам съм си казала Евтино куче марка...работи 2 год. в гаранцията и колкото откара и после хвърлям без окото да ми мигне Wink В твоя случай... точно 6 броя такива фраера можеш да си купиш за тези пари и вършат същата работа само си избери размер да те устройва.
Аз си взех миналата година за 70 лв. намален за ЧП от Била - куче марка ..много съм доволна.

# 305
  • София
Вече наистина и марковите неща не знаеш колко ще издържат. Поръчах преди време чанта за близо 200 лв, отивам да я взема от офиса на куриера и на прегледа виждам, че е разлепена и я върнах. ( Като още чакам на ми върнат парите за доставката за връщане поради дефект). Казах си лош късмет явно, отивам във физически магазин и там разлепена дръжката. Питам как може да продавате чисто нови чанти, на такива цени в такова състояни. Отговорът беше: "Така идват от склада, мога да ви я залепя със секундно лепило"...
А за air fryer аз лично не искам да давам много, защото ще ползвам за пръв път. Искам да видя ще се ползва ли, ще ни хареса ли и така.

# 306
Бихте ли споделили къде да следя за прахосмукачка робот,спешно ми трябва домашна помощница 😝🤭...Има ли някой с попадение от ЧП миналата година да речем ?Емаг не са ми вариант,имам негативно мнение за сайта,понеже са посредници,гаранционното обслужване е проблем...

# 307
Здравейте,

Търся си малка парочистачка- за почистване на фуги основно. Някой може ли да сподели модел (магазин), от който са доволни. Има една 1000w за 59 лв. в Техмарт, но не знам дали е подходяща.

# 308
  • Стара Загора
Благодаря ви, момичета за включването.
Black Cat, като писа Технополис, се сетих нещо за тях, касаещо гаранцията. Взимали сме техника от там - телефони, телевизори, принтери и т.н. Майка ми си беше взела телефон от тях. Ползва го известно време, но започна да забива и да се изключва. Беше в гаранция и реши да го занесе. Взеха го, държаха го близо 2 месеца и го върнаха с думите, че са отстранили проблемите. Още в същия ден се разбра, че нищо не са направили. Върнахме го отново. Е, всичко се повтори.
Втори случай, но с парогенератор. След няколко месеца ползване, започна да тече и да прави мокри петна по дрехите, докато се глади. Не ползваме вода от чешмата, защото при нас е много твърда. Отиваме да го оставим и след седмица се обаждат, че можем да си го вземем, защото при тях не правил такъв проблем. Думите им бяха, че ние не знаем как да гладим. Grinning Та, с този роман, който написах, исках да кажа, че и ако Ардес са същите, просто ги подминавам, дори там цената да е най-ниска.

# 309
  • Пловдив
Пинко, съгласна! Simple Smile

# 310
  • Варна
Здравейте!

Някой беше питал относно Лили ,дали ще имат намаление.
В момента имат "Черен ноември",но не е всичко на 50% както миналата година.

https://shop.lillydrogerie.bg/

Последна редакция: пт, 04 ное 2022, 10:33 от Velina_p

# 311
Здравейте!

Дали е само на сайта това намаление или и в магазините ?

# 312
Здравейте!

Аз имам още две туби с течен сапун..няма свършване туй нещо Joy

# 313
Знаете ли дали и кога ще бъде черния петък в Хиполенд и въобще в магазини за бебешки колички, легълца (по-крупните неща)

# 314

Общи условия

Активация на акаунт