Black Friday/Черен петък – 2022 г.

• 249 892
  • 2 843
  •   1
Отговори
# 285
Marina, сигурно си права. Аз рядко следя брошури, понеже живея срещу магазин Фантастико и ходя почти ежедневно, ако нещо ми хареса и си купувам на момента. Не жаля за Нутелата, просто ми направи впечатление. Не знам дали има нещо кой знае колко изгодно предвид, че Ф е скъп магазин като цяло.

Здравейте от кой сайт за парфюми сте доволни от черните петъци? Simple Smile

Имаме си цяла тема за това. Вредна е за джоба, признавам! 😂 там се обсъждат постоянно намаления и отстъпки, аз лично за ЧП не очаквам особени намаления на парфюми. Сърбят ме ръцете за един, нямам нужда, скъп е, но сигурно ако го изнамеря изгоден, няма да се стърпя.

# 286
  • Вестерос
Аз ще следя за бюджетен телефон за сина, нещо до към 350лв.
Предпочитам Самсунг, но не знам как се държат ниският им клас телефони.

Оглеждам се и за стояща прахосмукачка, но не съм сигурна доколко са удобни. Ако така се наричат де.

Моля те, вземи му Xiaomi, няма да съжалявате нито ти нито той. Ценово са прекрасни, а от към характеристики са на ниво. (То нали и това им е бизнес стратегията, де. Високо качество на ниска цена)
Потвърждавам, че за тези пари доста добър Xiaomi може да му вземеш. Някой redmi note 10,11, 11s

# 287
Здравейте от кой сайт за парфюми сте доволни от черните петъци? Simple Smile
https://www.bg-mamma.com/?topic=1495977

# 288
  • Тра-ла-ла
+1 за Xiaomi. Моят gsm на този Черен петък ще направи 3 години Smiley

# 289
През месец януари цените са много по- ниски от черния петък.

# 290
За хората,които се интересуват от хранителни добавки и подобни - silabg и myprotein пуснаха намаление.

# 291
Ох, в къщи ме питат кога е черния петък. Имайки предвид рекламите, които постоянно ми изскачат отвсякъде, как да обясня, че ние тук имаме пред черен петък, кибер понеделник, първи и предполагам още втори трети и четвърти петъка, черен ноември, черна седмица преди черния петък и тн.и тн.... 🙄😄

# 292
  • София
Правилният отговор е- през целия месец. 🤣

Аз пуснах посреднощ един air fryer и един тост от рино. 😃

# 293
  • Пловдив
Правилният отговор е- през целия месец. 🤣

Аз пуснах посреднощ един air fryer и един тост от рино. 😃
ама само тая измислена марка Мюлер продават...ок ли е?
И по картинките като дават препълнена кошница с картофки ше кажеш, че е точно така в действителност Simple Smile

п.п. в Емаг е 169лв....т.е намалението не е реално или...?

# 294
  • Стара Загора
Тази година ще се оглеждам за офис стол. Ако сте доволни от някой сайт, давайте го насам. Grinning
Следващото, за което ще се оглеждам е вертикална прахосмукачка, но такава до момента не съм ползвала. Спряла съм се на Ровента и Бош. Тези, които ползват такава, биха ли казали доволни ли са и трябва ли да търся някакви специфични характеристики? Ще се чисти ламинат и гранитогрес.
И последния артикул, който ще търся е лаптоп. Започнаха да въртят реклами на Ardes. Коректни ли са, ако възникне някакъв проблем със закупения от тях артикул? Въобще вие откъде купувате лаптопи?

# 295
Здравейте, и аз да се включа в темата Simple Smile
Определено ще търся този уред някъде намален, защото цената в момента е доооста висока, поне според мен
Странно, че миналата събота беше петстотин и нещо, но ненадминаваше 600....

# 296
  • Plovdiv, Bulgaria
Взехме xiaomi redmi note 11 pro 5g за 270лв от Йетел. Имат някакви промоции, които намалят цената. Отделно не всичко е показано в сайта. Мисълта ми е, че за нов телефон може да питате и където сте абонати, понякога изскачат с добри оферти Simple Smile

# 297

Следващото, за което ще се оглеждам е вертикална прахосмукачка, но такава до момента не съм ползвала. Спряла съм се на Ровента и Бош. Тези, които ползват такава, биха ли казали доволни ли са и трябва ли да търся някакви специфични характеристики? Ще се чисти ламинат и гранитогрес.

Има вертикална на Ровента от две години и не я заменям за нищо на света. Това е най успешната ви покупка. Батерията ми стига два пъти да изчистя цялата къща, контейнера се чисти лесно и е в комплект с малка прахосмукачка. Купих я защото имаше 60 дневен тест период. Чисти всякакви повърхности, имам килими и ги чисти по добре отколкото турбо четката на старата ми Simple Smile

# 298
... И последния артикул, който ще търся е лаптоп. Започнаха да въртят реклами на Ardes. Коректни ли са, ако възникне някакъв проблем със закупения от тях артикул? Въобще вие откъде купувате лаптопи?
Аз съм много доволна. От тях ми е лаптопа.
Впечатлена съм от комуникацията - в магазина се случи да ми обърне внимание управител, защото служителите бяха заети. В последствие (защото исках точно определена марка) комуникирах с него по телефона, по Уотсап, отговори ми на всички въпроси (а те не бяха малко), поръчах по телефона лаптопа, имах код за намаление и него отрази... Вярно, че беше преди две години, но ме спечели. Та за компютърна техника там гледам.

# 299
  • Пловдив
Добре, де...освен марката каква може да е другата разлика м/у тоя фрайър и онзи Мюлер от Рено...? Защо ще дадеш 600 кинта, като има и за 160?

Общи условия

Активация на акаунт