Black Friday/Черен петък – 2022 г.

• 249 685
  • 2 843
  •   1
Отговори
# 180
Поръчах и аз едно лего, утре ще е при мен, не очаквам по- голямо намаление от тея 30% на ЧП за това реших да поръчам направо сега.
В Рибката нищо не ме грабна, скоро си поръчах Л'алга със същата отстъпка.

# 181
И аз се включвам, тази година ми трябва кафе машина с капсули за подарък. Но не ми се дават 120 лв + каквато е сегашната цена.

# 182
  • Пловдив
И аз се включвам, тази година ми трябва кафе машина с капсули за подарък. Но не ми се дават 120 лв + каквато е сегашната цена.
И сега има промоция на машина + 48 капусли: Техномикс,Техмар,Зора.-129лв-Долче Густо.

# 183
А H&M дали пускаха около черния петък 20%?

# 184
Да, както и след това има ciber monday, в който мисля че беше и по-голяма отстъпката.

# 185

Преди ЧП - минус 20% на определена категория (няколко дни въртят категориите). На самия ЧП - минус 20% на всичко. Cyber Monday - минус 60% на избрани артикули.

# 186
някой ако види памперси да свирка:)
търся още долче густо машинаи наргиле, а и портфейл(мъжки,) за подаръци.

# 187
# 188
  • Varna
Здравейте! Трябва да си накупя мултивитамини, магнезии, витамин Ц, шампоани и маски за коса и подобни. Моля препоръчайте ми къде да следя за черния петък (нямам предпочитани марки)? Прочетох от мненията ви, че в Лили миналата година е имало проблем?

Ремедиум дали имат черен петък?

# 189
  • Стара Загора
Миналата година аз лично с Лили не съм имала проблем с поръчките от черния петък - едната направих около 1:00 часа, другата по обяд. Не са се бавили при мен. Предполагам тази година няма да пуснат същия черен петък, т.е. -50%.

# 190
Миналата година в края на ноември ли беше черния петък на Лили? Или нещо от сорта на 11.11.
Бтв 11.11 тази година се пада петък и направо се очудвам, че нищо не са казвали за намаления..

# 191
  • Пловдив
Аз съм решила да си купя това:
https://instantpot.bg/produkt/instant-vortex-plus-clearcook-air-fryer/
Надявам се да има намаление.

# 192
  • София
Здравейте, забелязали ли сте кои магазини правят намаление на телефони? Миналата година не ми трябваше и не съм запомнила.
Търся конкретно Samsung S21.

# 193
  • Пловдив
Здравейте, забелязали ли сте кои магазини правят намаление на телефони? Миналата година не ми трябваше и не съм запомнила.
Търся конкретно Samsung S21.

емаг

# 194
  • София
Някъде дали има шанс да направят намаление на Адвенткалендари с грим? Търся за три госпожици 14-16г нещо хубаво и да е до 50 лв.

Общи условия

Активация на акаунт