Black Friday/Черен петък – 2022 г.

• 250 009
  • 2 843
  •   1
Отговори
# 330
  • Пловдив
Имаме Ейр фрайър, имаме и фурна. И двете се ползват. Не знам защо трябва да е само едно. Чак токова място не заема фрайъра.
Ох, от две години се чудя трябва ли ми такова животно, при положение че имам нова и хубава фурна 🙄
Но с оглед икономия на ток, все повече да се замислям да пробвам 🤔
Ти кое ползваш повече и за какви неща?
Ох, Лемиии...ставаме две...и аз все го мисля и аха да купя и се разубеждавам, че няма да го ползвам...Навивам се само, заради мисълта, че няма да мирише като от фурната...обаче няма да можеш и да готвиш всичко, де...напр.за мусака ще ти трябва от оня комбинирани със запичащ капак, дето е по 400 кинта.

# 331
  • Пловдив
Явно всички сме се насочили към фрайъри остава само да  ги пуснат и в промоция.Този който аз си харесвам е 360лв -множко ми се виждат.

# 332
  • София
Фурната и Еър Фрайъра използвам в различни случай.

Във фрайъра стават страхотни пържени картофки и моркови(със или без мазнина) ребърца, пече уникално добре ядки за 8-9мин.

Във фурна трябва да си голям майстор за да направиш сочни ребърца, във фрайъра стават винаги, без да им баеш за 20-25мин.
Уточнявам, става въпрос за фрайър с бъркалка, минуса му е, че не можеш да пъхнеш цяло пиле, но пък за него имам фурна Simple Smile

Последна редакция: пт, 04 ное 2022, 15:37 от nad_tab

# 333
Явно всички сме се насочили към фрайъри остава само да  ги пуснат и в промоция.Този който аз си харесвам е 360лв -множко ми се виждат.

Сигурно моя си си харесала  Stuck Out Tongue
И аз следя две неизвестни за мен марки, ама пък с добри отзиви. За дъщеря ми де, за себе си не съм убедена, че ми трябва, ама...много ми е слаб ангела, обичам всякакви кухненски джиджавки

# 334
Дамата говореше за оптигрил, което няма нищо общо с еърфрайър.Simple Smile

Е това е
https://www.tefal.bg/%D0%A3%D1%80%D0%B5%D0%B4%D0%B8-%D0%B7%D0%B0 … 2D34/p/7211002459

# 335
  • Пловдив

Сигурно моя си си харесала  Stuck Out Tongue
И аз следя две неизвестни за мен марки, ама пък с добри отзиви. За дъщеря ми де, за себе си не съм убедена, че ми трябва, ама...много ми е слаб ангела, обичам всякакви кухненски джиджавки

https://instantpot.bg/produkt/instant-vortex-plus-clearcook-odorerase-air-fryer/

Този ме привлича,но все си мисля хайде другия месец може да го намалят.

# 336
Да ви кажа, сайтът на Лили е скапан и когато не е претоварен. Сега си набелязах едни неща и докато цъкна на всичко (бях в профила си - даже имам останали цветчета от миналата година, мислех да ги ползвам), ми изписа, че сесията е изтекла?! И количката ми беше празна, въпреки че уж нямаше проблем с първите артикули, които избрах.
Не ми се занимаваше да търся наново всичко и се отказах да поръчвам. Има достатъчно други сайтове за козметика.

# 337
  • Пловдив
Днес пазарувах чорапи на черен петък.
Майка ми все си търси такива без ластик и днес попаднах на  сет 3 чифта без ластик, покрай тях забърсах и няколко забавни.
https://pochorapi.com/

# 338
И аз се нареждам за еър - фрайер : като го намерите този най-хубавият и изгодният , да свирнете тук ( ще ви следя ) за да реша дали да не си го взема ...опс грешка .. да го направя подарък на съпруга Simple SmileSimple SmileSimple Smile - че трябва да отслабне малко Simple SmileSimple SmileSimple SmileSimple Smile
За робот чистач - аз съм с един от първите Xioami -та и много си се обичаме с него . Аз , точно  заради гаранцията го взех от физически магазин ( тогава не бяха така разпространени , а сега дори в Кауфланд ги продават вече ) . Доволна съм от магазина (
Скрит текст:
)  и винаги си го преглеждам за някоя оферта , ако трябва да сравня цени особено. Понякога ми се приисква да се ъпгрейдна с ново роботче, но за сега си ми върши работа, имам накупени консумативи от али-то и дано да изкара още някоя и друга година. Иначе - моят съвет при избора е да има голяма продълговата четка , добра всмукателна сила и добра навигация - някои робори се объркват на много тъмни настилки , други не могат да минават през разни ниски препятствия, трети са само с едно малко отворче отдолу, дето и фъстък не може да засмуче..а вече има умни роботи, които мият, чистят и дори сами си определят силата на засмукване, в зависимост дали са върху килим или ламинат например....

# 339
Скрит текст:
Ох, Лемиии...ставаме две...и аз все го мисля и аха да купя и се разубеждавам, че няма да го ползвам...Навивам се само, заради мисълта, че няма да мирише като от фурната...обаче няма да можеш и да готвиш всичко, де...напр.за мусака ще ти трябва от оня комбинирани със запичащ капак, дето е по 400 кинта.
На мен ми трябва за нещо по-дребно което искам да запека, например печени моркови и пащърнак, ей така, само нарязани и овкусени, някоя пилешка пържола, някое бутче, запечени тиквички натюр, и тн.

# 340
Имам фраер от Амазон, някаква английска марка беше май... Ако сте като нас и обичате месо, което се разпада, то фраерът не е за вас. Моят си чака реда да го снимам и да го пусна да се продава.

Ребра за 20-25 минути няма как да ни харесат. Ние ги печем под фолио за ~3 часа. Накрая наистина се разпадат Heart Eyes

За по-дребните неща и неща, които се пекат по-кратко, предпочитам да извадя тавата, защото ме мързи да вадя фраера от килера. Че после трябва да мия тавичката на ръка, че ме е страх да я пускам в съдомиялната. От мен има ноу-ноу Joy

# 341
Лош готвач съм, но ребрата ми стават мозък в глинен гювеч във фурна. Ни ги бъркам, ни им бая....таа...не си търсете извинения, ако искате да си купите фраер Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: пт, 04 ное 2022, 16:34 от teta75

# 342
  • София

Ребра за 20-25 минути няма как да ни харесат. Ние ги печем под фолио за ~3 часа. Накрая наистина се разпадат Heart Eyes

Toва е разликата с фурната, 25мин. във фрайър с бъркалка, прави идеални ребра. Такива на готварски курс са ми ставали след 3ч. във фурната.

# 343
  • Варна, България
Момичета, гледам обсъждате еър фраерите
Аз купих миналата година от reno.bg три фритюрника - Мюлер и Хома за коледни подаръци за майка ми, сестра ми и зълва ми. И за нас! Simple Smile
В момента в reno.bg върви Черния петък

Има ги и сега на промоция и още няколко вида, дори и с -50%
https://reno.bg/elektrouredi/za-kuhnyata/multikukari-i-frityurnitsi
Виждала съм ги на промоция и в Кауфланд, Била и Метро

Доста му се чудих, но това е най-добрата ми покупка.
Картофи, месо, зеленчуци, риба - всичко става бързо и много вкусно, с много малко мазнина. Гледаме да избягваме пърженото. Става страхотен крем карамел за 30-35 минути.
Разбира се, ползваме и фурната за друг тип манджи: мусака, гювеч и т.н.
Синът ми на 17 г. сам си пече разни неща за хапване, аз само му оставям овкусени. Лесно се чисти.
Има и доста по-скъпи варианти, но всеки знае джоба си. Аз лично съм доволна.

Има страхотни намаления - хлебопекарни, прахосмукачки роботи, миксери, пасатори, печки... Ако на някой му е необходимо, може да хвърли едно око. 
https://reno.bg//cheren-petak-i-uikend-04-06-noemvri-2022-vsichk … lektrouredi-do-40

# 344
  • Пловдив
Лош готвам съм, но ребрата ми стават мозък в глинен гювеч във фурна. Ни ги бъркам, ни им бая....таа...не си търсете извинения, ако искате да си купите фраер Stuck Out Tongue Winking Eye
ич и не търся Joy ама ако фурната ти е на тераса или си с отделна кухня те разбирам...

Общи условия

Активация на акаунт