Black Friday/Черен петък – 2022 г.

• 250 169
  • 2 843
  •   1
Отговори
# 885
Здравейте, ще следя този ЧП за вертикална прахосмукачка.Видвх една,две препоръки по - назад в темата,но все по 1000лв.Дали има по - бюджетен вариант ... И реално каква е разликата от 1000лв и 500 примерно..

Отговарям ти с ясното съзнание, че някой може да дойде да  каже как това е тема само за кампаниите и да гледаме козметики и копринени парцали, а не уреди 😂 това в Кръга на шегата.

Ние взехме скъпа вертикална, и аз като теб се чудих и отидох в Технополис да пробвам как се усещат прахосмукачките и да се консултирам колко издържат. Аз се интересувах от Филипс и исках по-евтиния вариянт, но като го пробвах, ми се стори ужасно тежък в ръката.
За батерията Това, което ми обясниха, е, че времето, което се задава в описанието, най-често е издръжливостта на най-ниска степен, т. Е., ако пуснеш турбо степен, времето се скъсява на половина. Реално ако пише, че с едно зареждане уредът издържа 40 мин, на макс мощност го смяташ 20 минути. За нашето жилище 20 минути са малко, освен това имаме и куче и си иска почистване. Друг плюс е главата, която прахосмучи и мие едновременно - спесТяваш време от едната Процедура. Мен реално ме боли много гърбът и това го оценявам високо. Друго положително за мен е и, че основната четка свети/доста модели май имат тази опция /. И накрая - много е мощна, чистя матраци те и всичкия текстил вкъщи. Успех!

Вчера в метро напазарувахме от кампанията плати 1, вземи 2. Доволни сме. Направиха ми впечатление Ел. Четки на Орал б - 2 в пакет за около 90 лв. Стори ми се добра промоция и сигурно ще се върнем за тях.

# 886
Благодаря за споделянето за Dilios .Поръчах си коледен подарък:)

Кърпите им също са хубави, тази седмица ги има и в Кауфланд. Голяма кърпа за тяло 70 х 140 см е 12,00 лв/бр.

# 887
Tsvetentsee, кой е Вашият модел? Аз имам една Ровента за 250 лв. Вече трета година я ползвам, но си има и недостатъци и се оглеждам за нещо по-добро.

# 888
  • София
Tsvetentsee, и аз живо се интересувам, тъй като дебна точно такава! (Светещ Филипс със сухо и мокро чистене)

# 889
Аз съм с бош от три години и съм много доволна,главно от турбочетката,издържа си без проблем 70-80 квадрата почистване.Минус е че само чисти и няма подсветка,със сигурност следващата ще е и с миеща функция,като я взимах не го мислех.

Ей този филипс съм си харесала като ме остави моята.

# 890
  • София
Поръчах от LC обувки за детето и са ми пратили три номера по-големи, направо чудно...

# 891
  • sofia
Намаление на килими дали ще има някъде?

# 892

Попринцип в Домко са на читави цени, не виждам да са обявили намаление, но като цяло там имат добри попадения. Аз съм намирала на място добри оферти. Моя приятелка даже беше попаднала на намален килим буквално без пари, защото имал дефект отдолу, който не се виждаше. Аз последно купувах януари тази година, но не онлайн.

# 893
А туристически агенции с участие в ЧП?

# 894
  • Русе
А туристически агенции с участие в ЧП?

Холидей планет ми изпратиха днес мейл с няколко оферти за морски хотели в България  - 25%.

# 895
  • Beyond the stars

Айко имат 18%.

За вертикалните съм с Rowenta от един черен петък на Емаг. С дребния и винаги забравена някъде играчка ми е в пъти по-удобна от робота, който почти не пускаме вече.
Ама почна по-бързо да пада батерия и не д толкова мощна, та ако има оферта бих сменила. Ако не таз година, догодина като съвсем ме изостави Grinning

# 896
  • Пловдив
Мъжки чорапи Найк къде да диря намалени? Такива...
https://www.sportopen.net/drehi/drehi/itemId/279182

# 897
Някой пазарувал ли е от Frilla.bg Попадна ми добра оферта на джобен фотопринтер, подарък го искам за едно момче, но се чудя дали са коректни?

# 898
Мъжки чорапи Найк къде да диря намалени? Такива...
https://www.sportopen.net/drehi/drehi/itemId/279182
В About you има различни видове .

# 899
  • София
Здравейте, продуктите, които съм избрала от Озон са намалени от днес само с 10%, имате ли представа дали намалението ще се увеличи  до ЧП или ще добавят само нови продукти , без да намаляват вече настоящите?

Общи условия

Активация на акаунт