Black Friday/Черен петък – 2022 г.

• 250 204
  • 2 843
  •   1
Отговори
# 1 590
На Рirin hill дали ще има намаление и на 25.11, че отминалото го изпуснах.
Или други "чорапни" намаления, че един бледен тийн има вопиюща нужда от този артикул в голямо количество...
Пирин хил имат в момента намаление. Онзи ден правих поръчка.

# 1 591
Офф топик..

Исках да Ви споделя днескашните “пържени” картофи. 🥰  Хрупкави. Без много чакане. 😃Ползвам с удоволствие новата си придобивка.
Какъв е еърфрайъра? Защото аз купих на Тефал, този който беше на промоция в Кауфланд и го върнах понеже картофите оставаха сурови и сушени???!!! Всичко бях спазила от инструкциите и реших че тези уреди не струват. Иначе имам мултикукър на Тефал и съм много доволна. Ползвам си го с удоволствие, обаче е one pot под налягане, другите не струват 😉
От Емаг даже си взех едната поръчка, а другите пътуват към шоурума. Поръчала съм ги до Сердика Център и си ги взимам бързо. Иначе в началото ми изписа доставка до 3.12.

# 1 592
Ние имаме AirFryer на Филипс, XXL нещо си и сме много доволни, като на снимките стават картофките наистина. Пилешкото по никакъв друг начин не става толкова крехко и вкусно като в него.
 Така като гледам трябва да направим тема за AirFryer и да обменяме рецепти, че аз още съм на ниво начинаещ.

# 1 593
  • Пловдив
Представяте ли си, на моя мъж му изгоря четката за зъби сутринта. Викам да беше изгоряла миналата седмица Joy Искам пак същата да му взема Филипс соникер 62000 оборота. Дайте идея къде да я търся намалена, че нещо не намирам оферта. А и хич не ги разбирам, те са 100 модела, но от този сме доволни, нищо че е стар
Сигурна ли сте, че е изгоряла? Вероятно е пълна с вода. Опитайте се да я отворите (в ю тюб има клипчета как) и ако е пълна с вода, ви трябва ново уплътнение. Това им е слабото място на тези четки.

# 1 594
  • София
Пирин хил имат в момента намаление. Онзи ден правих поръчка.
На 18 и 19 беше.

# 1 595
  • София
Записах се и аз с две поръчки от аутлета на Манго. И в двете пуснах кожени ботуши на страхотна цена. Имам няколко чифта от тях и кожата е с безупречно качество, дано и тези са така.
Пуснах и спортни дрехи, домашни долнища и каквото още се сетих.
Тази година странно не видях якета от естествена кожа. Иначе всяка година купувам на черен петък и съм много доволна.

# 1 596
Представяте ли си, на моя мъж му изгоря четката за зъби сутринта. Викам да беше изгоряла миналата седмица Joy Искам пак същата да му взема Филипс соникер 62000 оборота. Дайте идея къде да я търся намалена, че нещо не намирам оферта. А и хич не ги разбирам, те са 100 модела, но от този сме доволни, нищо че е стар
В метро в момента има комплект четки соникер за 150 лв

# 1 597
До кога е промоцията на Озон?

# 1 598
Да, няма кожени якета, скрили са ги от Манго. Обаче детски дрехи по 3-5лв и якета по 14-25лв има ☺️

# 1 599
Скрит текст:
https://www.amazon.de/Sonicare-ProtectiveClean-Toothbrush-HX6807 … Caps%2C181&sr=8-3
Тази е с 62к оборота, виж дали е такава вашата. Съвсем базова е
Същата, но с калъф вместо доп. глава в Озон 109лв - https://www.ozone.bg/product/philips-chetka-za-zabi-s-akumulator … sahranenie-byala/
Аз взех такава, че ми е важен калъфа.

# 1 600
Знаете ли,за колко време идва доставката от емаг?

# 1 601
  • Русе
Вече няколко момичета писаха, че са получили нещата си от Емаг. При мен, чак сега ми пратиха смс, да очаквам другата седмица доставка. Досега не беше мръднал статуса на поръчката. Иначе в началото изписа до 03.12.
Чакам съдомиялна и ми е ясно, че ще върви със закъснение.

# 1 602
Вече няколко момичета писаха, че са получили нещата си от Емаг. При мен, чак сега ми пратиха смс, да очаквам другата седмица доставка. Досега не беше мръднал статуса на поръчката. Иначе в началото изписа до 03.12.
Чакам съдомиялна и ми е ясно, че ще върви със закъснение.
И на мен до 03.12 ми пише,поръчката си седи така,неизпратена.Искам да те попитам,понеже за първи път поръчвам от сайта,ако куриера не ме намери на адреса,ще я прати ли в офис,за взимане оттам?🤔

# 1 603
  • Вестерос
Пратката ми я доставиха фирма Someday. Обадиха се, не бях на адреса и се уговорихме след колко време да дойде. Пратили са ми и съобщение във Вайбър.

# 1 604
Същата фирма и на мен. Абсолютно непозната Grinning

Поръчката ми я направих в 7,50 сутринта петък и събота сутрин ми се праща СМС, че пратка ще е при мен.

Общи условия

Активация на акаунт