Black Friday/Черен петък – 2022 г.

• 249 975
  • 2 843
  •   1
Отговори
# 1 815
Вчера ходих в спортдепорт, вдигнали са цените по принцип но си има намаление... Пример блузка на найк 48 лв , беше 44 и има сега 20 %значи около 39лв лапи за бокс 79лв,бяха 69.с отстъпката ги взех на 54. Горе долу доволно.
Търся на детето четка за зъби електрическа... На 6 год е момче. Ако някой ме насочи към подходящ модел ще му бъда благодарен.

# 1 816
Споделям за Sportdepot , по мои наблюдения някои неща са реално намалени ,а други не- една тенисна Мъжо,на редовна цена я купих на 40лв преди 2месеца, а Сега намалена от 50 на 40лв.

# 1 817
Арт93 дали правят онлайн намаление? Минала година правиха 10% в магазина в мола, но онлайн не знам.

# 1 818
На Лили да очакваме ли пак такъв хубав черен петък, както миналата година? Засега само на отделни стоки имат по -50%.
Тази година май ще са по-пестеливи. Аз поръчах пасти за зъби, цените са добри, и подаръци бяха сложили,  вчера си взех пратката. Много бяха бързи.
Какви бяха подаръците дето бяха сложили вътре?
Два лака и две мостри, но не погледнах какво е.

# 1 819
След много чакане за отговор накрая се свързах точно в чата (и там много чаках), та ми казаха, че нищо не могат да обещаят, имали много поръчки. Нормално е покрай ЧП, но все пак е гадно, поръчах доста преди големия наплив и то защото се доверих на прогнозната доставка.
Занапред ще знам, а на рождения ден ще се излагаме с обяснения 🤦‍♀️

# 1 820
Ее, ще се излагате...купете друго, пари...и откажете поръчката!

# 1 821
Понеже от няколко седмици си говорим за сапуни Дав, ето цената им в Метро - това е редовна цена на брой (уточнявам, защото някои хора си мислят, че от там не могат да се купуват единични бройки, в случая може):

Това е цена без ДДС, по спомен..
Но пак си е изгодна де..

На емаг гаранзиите са електронни, в профила..
Кое му е изгодното? В кауфланд на промоция ги пускат по 90-95 ст.

# 1 822
Ще дебна синсей в петък, че нещо дребно си харесах...дано е на всичко намалението тогава...и дано не изчезне нещото де Wink

# 1 823
Ее, ще се излагате...купете друго, пари...и откажете поръчката!

Имах и неща за нас там, ще купувам друго за рд, пък от озон ще ги върна после и така. Уж да се улесни човек, пък то 🤷‍♀️

За да не съм оф, лазерните студиа Алказар са пуснали и те много добри ЧП оферти.

# 1 824
Някой беше питал за Найк - магазинът в The Mall вече го няма. В другите - до 30% на избрани артикули. Ето за "Парадайс" списък с промоциите по магазини. http://paradise-center.com/bg/news/black-days-2022-v-paradise-center_i9507
Не виждам Зара … няма ли да участват в Черния петък … то като гледам май реално няма и да има такъв в Парадайз Sad

# 1 825
  • София
Пандора е обявила 20% намаление във физическите си магазини на 25.11 и 26.11.

# 1 826
Аз се отчитам и днес с едни високи сникърси ( маратонки) на Geox за детето ,на 86 лв от obuvki.bg/ modivo.
Сега съм метнала око на едни боти от CCC  и понеже , вече с лапето носим  един и същ номер, мога да поръчам нещо,което и аз да нося после Wink Wink Wink Даже утре смятам да ходя да го видя моделите на живо и като дойде петък ( май от тогава бяха обявили ЧП) , да мога да поръчам ,ако ме устройва цената ....ако не , на пролет ,каквото има Wink

# 1 827
Чакам да пуснат ЧП на ваучърите на хотел АРТЕ Велинград,но нещо май няма да има тази година. Някой ако знае за ЧП в някой хотел подобен клас да пише.

# 1 828
Някой беше питал за Найк - магазинът в The Mall вече го няма. В другите - до 30% на избрани артикули. Ето за "Парадайс" списък с промоциите по магазини. http://paradise-center.com/bg/news/black-days-2022-v-paradise-center_i9507
Не виждам Зара … няма ли да участват в Черния петък … то като гледам май реално няма и да има такъв в Парадайз Sad

То май нито един магазин от Индитекс-а го няма в списъка, явно си крият намаленията. Зара обикновено е била 20-30% на всичко, което е с едни червени лепенки по етикетите. За онлайн не съм сигурна, онлайн само на януари/февруари намалението поръчвам.

Някой знае ли дали отвориха магазина в The Mall на Зара или още е в ремонт? Само в Парадайс и Сердика ли са работещите в момента? Simple Smile

# 1 829
  • Beyond the stars
Чакам да пуснат ЧП на ваучърите на хотел АРТЕ Велинград,но нещо май няма да има тази година. Някой ако знае за ЧП в някой хотел подобен клас да пише.

Марково имам 30% , но не съм разглеждала подробно.

Общи условия

Активация на акаунт