Black Friday/Черен петък – 2022 г.

• 249 920
  • 2 843
  •   1
Отговори
# 1 830
Х-л Макси във Велинград също...

# 1 831

Някой поръчвал ли си е от техните албуми и ако може да сподели мнение?

# 1 832
Уайкики докога имат намаление?

# 1 833
# 1 834
# 1 835

Аз съм поръчвала няколко пъти. Цялостно са ок. Не е особино високо качеството на снимките, но за тези цени и на фона на цените на останалите подобни албуми, са ок.
Имам техни албуми на 1 година, може и повече, не изглеждат да им има нещо. Миналата година ги ползвах за подаръци на бабите и на близки дечица, напълних ги с общи снимки. Мисля, е е готин спомен.

# 1 836
Аз взех едни апрески на детето от Мат Стар.
По принцип купувам от Кауфланд, че са хубави ама явно са решили, че тая година няма да има зима и още не са ги пуснали Wink
Сега поръчах 2 якета от Кикито. Моите деца основно с техни якета обличам.
Вчера докде пречиствателя от Емаг.
Чакам мултикукър и май това е
.Какъв мултикукър си поръчахте?
Честно казано, не помня. Мъжът ми го поръча за рождения ми ден. Като дойде, ще напиша модела.

# 1 837
Благодаря ви за хотелите. Ще се възползвам от Арте и марково. Марково е най-хубавия хотел за деца в бг в който съм бил.

# 1 838
Зара в The Mall няма да има. Масимо също затвориха. Намаленията на ЧП са на избрани артикули. Но мисля, че ги имаше в списъка на предишните намаления. А сега и като предварителна информация не са го обявили. Странно...

# 1 839
WMF имат 20% на всичко плюс намалени стоки и също допълнителни 5 % при абониране за бюлетин. Аз си взех комплект прибори.

# 1 840
  • София
Моята поръчка от Емаг дойде още на следващия ден, но е от търговец. Направо се изумих на бързината. Мокрите кърпи за бебето обаче не са мръднали още, седят на регистрирана поръчка.
Аз поръчвах от Йолобук на една от предните промоции около Хелоуин. Излезнаха ми 31лв с доставката 3 албума от по 48 снимки всеки. Доволна съм, някои снимки не са центрирани много точно, приложението е малко бъгаво, ама за тия пари толкова. Пак бих поръчала.
Чакам Синсей за някои неща за бебето.

# 1 841

Аз съм поръчвала няколко пъти. Цялостно са ок. Не е особино високо качеството на снимките, но за тези цени и на фона на цените на останалите подобни албуми, са ок.
Имам техни албуми на 1 година, може и повече, не изглеждат да им има нещо. Миналата година ги ползвах за подаръци на бабите и на близки дечица, напълних ги с общи снимки. Мисля, е е готин спомен.

Може ли линк към сайта...излиза ми само сръбски някакъв.

# 1 842
20% на всичко в H&М...

# 1 843
teta, aз свалих приложението им на телефона си, но наистина е доста лошо направено.

# 1 844
О, не искам с приложения. Тоест от Сърбия ли идват нещата? Не схванах нещо...

Общи условия

Активация на акаунт