Black Friday/Черен петък – 2022 г.

• 249 965
  • 2 843
  •   1
Отговори
# 1 890
То техника на много места има, въпросът е като ти се развали, дали ще ги намериш или вече няма да го има сайта, тоест коректен търговец ли е и т.н.

Ние сме доволни от best.pc, коректни са. Имат и друга дейност в сферата + физически магазин и офис.

# 1 891
  • Сф
Гледам Марково Спа хотел имат 30% черен петък. Запазих 2 нощувки с 2 вечери и закуски за 2ма възрастни и 2 деца на 3 и 7. Давя ми цена 643. Не съм вкарвала промокодове и т.н дали товя е реална отстъпка...няма и обяд. Добра ли е цената?

Промо цените -30% са от 25/11 до 27/11. В момента си резервирала на стандартните.

# 1 892
Момичета, чист протеин на прах искам да купя две големи кутии, някде да сте виждали на добро намаление? На Уей предпочитам

# 1 893
Гледам Марково Спа хотел имат 30% черен петък. Запазих 2 нощувки с 2 вечери и закуски за 2ма възрастни и 2 деца на 3 и 7. Давя ми цена 643. Не съм вкарвала промокодове и т.н дали товя е реална отстъпка...няма и обяд. Добра ли е цената?
Аз не виждам на сайта стая със закуска и вечеря.  Дори не ми дава да запазя за януари месец.

# 1 894
  • Стара Загора
Днес питах в кварталното Лили и ми казаха, че няма да има черен петък, защото има черен месец.
И миналата година имаха черен ноември.

# 1 895
Скрит текст:
Понеже от няколко седмици си говорим за сапуни Дав, ето цената им в Метро - това е редовна цена на брой (уточнявам, защото някои хора си мислят, че от там не могат да се купуват единични бройки, в случая може):

Това е цена без ДДС, по спомен..
Но пак си е изгодна де..

Защо винаги, макар и вероятно неволно, подвеждаш хората? На снимката ясно пише, че е с вкл. ДДС. Така бе и със срока на годност на течния Персил...

# 1 896
Хора, спрете се с тези сапуни, доставка или какво да си купя от lcw!

Темата е да покажем къде, какво е намалено за ЧП, а не да обсъждаме, става ли този суитчър или дали ми е дошла поръчката от емаг или не!
Абсолютно!

# 1 897
Кои аптеки щяха да имат намаления?

# 1 898
  • софия
Кои аптеки щяха да имат намаления?
promahon - до -60%

# 1 899
Моята боя в Нотино преди месец беше 14 лв. до вчера беше 17.40, днес вече е 18, предполагам в петък ще я пишат намалена на 17. 🙄

# 1 900
Аптеки 36,6 имат добри промоции на дермокозметика

# 1 901
Ако някой като мен обича да пазарува продукти за коса може да погледне сайта.Има страхотни попадения Simple Smile

# 1 902
Аз поръчах козметика за бебе на Uriage от аптека 36.6. И в субра има много добри намаления, но докато се наканя да поръчам и се изчерпа това, което търсих...

# 1 903
  • Стара Загора
Препоръчайте ми сайт, от който купувате хубави мъжки пантофи.

# 1 904
  • софия
Препоръчайте ми сайт, от който купувате хубави мъжки пантофи.
За всички купувам от vesk.

Общи условия

Активация на акаунт