Black Friday/Черен петък – 2022 г.

• 249 836
  • 2 843
  •   1
Отговори
# 2 010
Чела съм че при техниките понякога търговският номер не съответства на номера на самия модел.
Сайтовете изписват понякога единия, понякога другия номер..и човек се обърква.
Аз също гледах тв тата и също се пообърках кой модел кой е Bowtie

Да се провери точно модела по спецификации, според мен. Най-добпе на сайта на производителя..си мисля аз.

# 2 011

😎 доставката по-скъпа от обувките,доволна съм.

# 2 012

Да се провери точно модела по спецификации, според мен. Най-добпе на сайта на производителя..си мисля аз.
И двата модела присъстват в сайта на Самсунг, и за двата има ревюта в ютуб - за този, който са ми пратили са основно индийски ревютата, а по сайтовете (когато го търсих колко струва) излиза основно в индийски такива. Супер ми намирисва работата. Пробвах да звъня на Емаг, 5мин чаках да се свържа с оператор - не става.

# 2 013
  • Пловдив
Има ли някои от вас, които сте направили поръчка от Техмарт през изминалия уикенд и да сте си получили заявката.Става дума за домакински уреди.Поръчах сушилня в неделя и от тогава никаква информация.
За разлика от Техмарт,Емаг ми изпратиха поръчката още на следващия ден,та се чудя дали да не им звъня вече 🤔

# 2 014
Да,този който си получила май не е за нашия пазар.Според мен е недоглеждане,разликата е една цифра.И все пак си настоявай за модела разбира се,тормози ги и директно подай през приложението им заявка за връщане и опиши всичко.Не разчитай на оператори сигурно е лудница при тях.

# 2 015
Как ги намирате тези оферти? До сега не съм попадала на такива цени.....

# 2 016
Pea, и аз се позачудих за ФД.
За ММ бях решила да поръчам обувки, но няма такива цени при мен. Адидас и Найк са си на нормални цени.
А пък може, защото съфорумката поръчва 36ти номер обувки, може затова да са евтини. Мъжките 44,45 трудно...

# 2 017
Дали ще има нещо в Икеа?

Благодаря!

# 2 018
Ще има ли черен петък за книги? :/ никъде не намирам

# 2 019
https://www.beauty.store.bg/c/p-cm/id-1536/l-oreal-black-friday- … auto=vsba-lorbf40

Изгодно идват май. Сложих 5 бои от моите, два ФД, една пудра....за 76 с БД излизат.

Само боите по 10 лв ги вземам, са 50 лв.

# 2 020
Тета, ти ме разори!

# 2 021
  • Пловдив
Момичета, аз ли нещо не съм разбрала...в приложението на Зара няма опция за доставка до магазина. И това в 21:01. Доставка до адрес 10лв...емии дръжте си ги...Видях,че отгоре пише ,че има някакви специални условия за доставка за намалението,ама никъде не виждам нищо описано конкретно

# 2 022
Как ги намирате тези оферти? До сега не съм попадала на такива цени.....

Като гледам размерите, мисля, че са по-специфични, и от там по-голямото намаление. Аз съм 39 и такива цени не открих. Радвам се за вас, дето успяхте да поръчате на тия цени, наистина много добри намаления!
Истината е, че покрай минало седмичния черен петък, направо се разорихме,толкова техника...😁
Утре ще ходя до HM/ Тета, как се регистрира в апа им, мен ми дава грешка? /, ще уважа Сефора и CCC и се прибирам директно вкъщи! 😂

# 2 023

Не бързай. Да сравним първо с др.сайтове, да не се минем ... Joy
Не съм гледала много как вървят, само боята си я знам.

# 2 024
Момичета, аз ли нещо не съм разбрала...в приложението на Зара няма опция за доставка до магазина. И това в 21:01. Доставка до адрес 10лв...емии дръжте си ги...Видях,че отгоре пише ,че има някакви специални условия за доставка за намалението,ама никъде не виждам нищо описано конкретно

Аз успях да поръчам до магазин. Явно са свършили слотовете за безплатна доставка.

Общи условия

Активация на акаунт