А какви са ви слънчевите очила?

• 85 921
  • 609
  •   1
Отговори
# 195
Миналото лято си купих за пръв път скъпи с филтър и когато тази година ги сложих,стъклата им се отлепиха.Сега съм с очила от сергийка за 10лв.

# 196
  • София
Имам POLAROID детски,не са ми голями  както всички други,а са и на приемлива цена 40 лв

# 197
Шанел, и едни D&G

# 198
# 199
В момента имам Рей Бан. Харесала съм си, обаче едни Версаче и още тези дни ще си ги купя.

# 200
..и аз съм фенка на цаките  Hug ,
 всяко лято си купувам, миналите CHANEL, сега още не съм се обзавела с нови Flutter

# 201
# 202
имам едни на шанел и едни на н&м

# 203
  • Sofia
Очилата са слабото ми място.
Тъй като съм късогледа, всичките ми слънчеви очила са с подменени стъкла с такива в същият цвят, но с диоптер. Като марки - Ив Сен Лоран, Диор, Мосино, Гучи, Ехте, МаксМара. А днес си поръчах нови на Черути. Нямам търпение да ги взема, когато станат готови.
За мен очилата са сто процентово бижу. Peace

# 204
# 205
  • Варна
В момента с Квят, много съм доволна, сега чакам новата им колекция с нетърпение Embarassed

# 206
  • BABYLAND
Последните, които си купих са Гучи, евтинджоските са ми ПОЛАРОИДКИ - различни модели.

# 207
Последните са на Alviero Martini!Много си ги обичам... Heart Eyes

Имам и на Carolina Herrera, не се интересувам изобщо от модата, обожавам очила и си ги избирам по собствен вкус и осмотрение.

# 208
Имам едни на Ар4 мани, но те са по=светли и вчера си взех едни много красиви и интересни Карерра - черни. Много им се кефя сегаа Heart Eyes Heart Eyes

# 209
  • София
В момента с Квят, много съм доволна, сега чакам новата им колекция с нетърпение Embarassed

А кога трябва да излезе новата колекция на Квят?

Общи условия

Активация на акаунт