А какви са ви слънчевите очила?

• 85 906
  • 609
  •   1
Отговори
# 180
за тази година /новата де/ се обзаведох с FERRE Mr. Green

# 181
аз много си харесах едни на Армани, ама не ги намирам из магазините, а ми се ще да не ги поръчвам, за да видя как ще ми стоят Crossing Arms
tedy e,стига с тези обирджии "Леонардо"  Stop Онзи ден купих на мъжа ми очила Рейбан с 50% намаление за 135лв. от една прекрасна оптика.Обяснявам:намира се точно до "Леонардо" на главната(малко след детския "Бенетон").Възхитена съм от обслужването и от разнообразието на модели  Peace Има страхотни очила на достъпни цени(около 100лв.) и избора от намалени модели е доста голям.Спечелиха ме като клиент и това си е  Grinning   bouquet
ние се отбихме точно на главната и го видях и това магазинче, ама що не влязохме newsm78, благодаря за съвета, дано да си харесам от там нещо Peace

# 182
за тази година /новата де/ се обзаведох с FERRE Mr. Green

От къде си ги взе?

# 183
Слънчевите очила за мен са направо фетиш. Маниачка съм на тази тема. Имам  12 актуални модела ( току що ги преброих), които непрекъснато въртя- според настроението, начина по който съм облечена, времето навън- с много тъмни и с много светли стъкла. Естествено, държа на качеството. Имам очила на Шанел, Вог, Валентино, Фере, Рей Бан, Персол, Библос...

Оф, болна тема ми е това  Flutter

Здравей! Много се радвам, че има един човек, който да разсъждава като мен! Не ме е срам да споделя, но аз напоследак се възбуждам много, когато видя жена (вманиячена в слънчеви очила). Направо се чувствам супер! Не мога да си намеря такова момиче като теб! Приятелката ми не иска да носи и не мога да я накарам! Какво да направя такъв съм си! Искаш ли да си общуваме? Ще ми бъде приятно да се запознаем!

# 184
Моите, които нося в момента са Cartier. Нося очила, защото слънцето много ми блести и дразни очите при което трябва да си присвивам очите. Просто има ли слънце винаги съм с очила - задължително!

# 185
Dirty Dog са моите,много ,ама много си ги харесвам. Не са от най скъпите,90 евро.Тук слън4еви о4ила се носят целогодишно и са от първа необходимост,ако не искаш да ослепееш  Sunglasses.Ина4е имам два 4ифта на Mango,но те не предпазват...пише им там еди каква си защита,ама са правени в Китай.А пък и за 12 евро хубави о4ила не се намират  Rolling Eyes.

# 186
Взех си и едни Воуг!

# 187
  • Свиленград
Моите са Georgio Armani

# 188
аз ве4е имам 2 модела на GUCCI тази година и им се кефя въпреки 4е съм безумно влубена и в едни на PRADA ама много ще ми станат ..... Blush

# 189
Trussardi, много ми харесват като дизайн и качество.  newsm03

# 190
Isaac Mizarahi... Взех ги от САЩ..., но идея си нямам до колко са качествени, само дето парата им беше хубава  Rolling Eyes От тия с големите стъкла... черни са ми... и дизайна ми хареса определено, затова ги взех  Rolling Eyes

# 191
Versus, както и диоптричните!

# 192
Рей Бан!

# 193
  • around the world, where the heart belongs

# 194
фере ,,,

Общи условия

Активация на акаунт