А какви са ви слънчевите очила?

• 85 907
  • 609
  •   1
Отговори
# 165
Моите са Прада, много са добри.

# 166
аз да кажа на мамите от Варна, че обиколих Леонардо и ама въобще нищо не си харесах, нямах желание и не комуникирах с продавачките, ама няма да ходя повече там де Peace

# 167
  • София
Имам два чифта на Polaroid.
Задължително (независимо от сезона) нося слънчеви очила в чантата си, защото нося лещи и най-малкото слънце ми блести.

# 168
Купих си наскоро и на Макс ТАМара...като ,че ли повече ми харесват от предните Flutter

# 169
Препоръчвам Loubsol. Много добри в отношение качество/цена..
(Само да не ви ги откраднат, както ми се случи на мен на басейна... Confused
и то във франция... Laughing

5 дни след покупката се върнах в магазина да си купувам друг чифт и като разказах какво е станало, ми дадоха новите с 50% намаление... Laughing добре все пак  Flutter )

# 170
аз много си харесах едни на Армани, ама не ги намирам из магазините, а ми се ще да не ги поръчвам, за да видя как ще ми стоят Crossing Arms

# 171
# 172
Versage,Armani i Vogue

# 173
Смятам тези дни да си взема нови очила, а и виждам, че има намаления в магазините, та да се възползвам.

# 174
аз много си харесах едни на Армани, ама не ги намирам из магазините, а ми се ще да не ги поръчвам, за да видя как ще ми стоят Crossing Arms
tedy e,стига с тези обирджии "Леонардо"  Stop Онзи ден купих на мъжа ми очила Рейбан с 50% намаление за 135лв. от една прекрасна оптика.Обяснявам:намира се точно до "Леонардо" на главната(малко след детския "Бенетон").Възхитена съм от обслужването и от разнообразието на модели  Peace Има страхотни очила на достъпни цени(около 100лв.) и избора от намалени модели е доста голям.Спечелиха ме като клиент и това си е  Grinning   bouquet

# 175
Моите очила са на МАКС МАРА и много ми харесват на външен вид.Само ,че не помня какви защити имат точно newsm78

# 176
Аз ходя с маска за заваряване.

Абе Бубе, как ги измисляш тези теми бе? Диаманти, самолети, кинти, лукс и разкош? Ти на земята ли живееш или...? newsm78
Много ми е трудно да те определя що за птица си. newsm78

# 177
# 178
  • Пловдив
В Пловдив в Оптик мат / с/у страничния вход на Халите/ имат намаление на слънчеви очила немска фирма.Цените са от 23 до 50лв.Има хубави модели.Ако някой държи на марка -също има,но са други цени.Освен в оптиките  има намаления в м -н Соло и Леро до х-л България.

# 179
Аз ходя с маска за заваряване.

Абе Бубе, как ги измисляш тези теми бе? Диаманти, самолети, кинти, лукс и разкош? Ти на земята ли живееш или...? newsm78
Много ми е трудно да те определя що за птица си. newsm78

Що бе,Маме!?
За виснали пишки ли да говорим?! Sunglasses
Сори за спама,бама,офф-а,мофа...

Общи условия

Активация на акаунт