А какви са ви слънчевите очила?

• 85 842
  • 609
  •   1
Отговори
# 120
  • в мъжки прегръдки
Не робувам на марки. Но не нося и очилата които се падат на малкия цяло лято в царевичните пръчици. Гледам да са качествени и да са средна хубост. Не бих дала 600 лв за очила като знам че ако ги изпусна за секунда от поглед ще ги видя омазани с обяда на малкия или разчекнати в кашона с играчки. В момента съм с едни на квят за лятото и едни полароид за зимата. Полароида държа да подчертая че ги купих за 20 лв от подлеза на НДК.

# 121
Ей, тези на PRADA
http://www.london-eyewear.co.uk/PR-58FS-2BU6S1-by-Prada,2,1,17,2 … ductdetail,,.html
и тези http://www.unitedshades.com/product.asp?idmodel=ea9248 на ARMANI.
Харесвам си ги, отдавна не си бях купувала, защото нося диоптрични , ама слънчевите очила са ми станали мания от лятото, дано скоро да ме пусне, че с тия цени...  newsm78

# 122
  • Все на втория етаж
Аз в момента нямам. Имах едни с тигрови рамки и ако успея да си ги намеря, ще съм голям хит. Laughing Не нося по принцип слънчеви очила и ме дразнят. Ползвам ги за диадема. Mr. Green

# 123
миши, тия на Армани от България ли ги купува и за колко, или цената в сайта е реална, че се зарибих, пък си избирам още Peace

# 124
миши, тия на Армани от България ли ги купува и за колко, или цената в сайта е реална, че се зарибих, пък си избирам още Peace
От София даже Wink, от една голяма оптика, така и не запомних как се казва, по средата на Витошка се пада, ама същите модели и цени ги има и в голямата оптика на Алабин. Аз си ги купих през лятото, но имше намаление и бях под 200 лв ама колко точно newsm78, сега със сигурност има още повече намалени модели. Въздържам се да влизам, че със сигурност ще си харесам нещо...  Wink
А, ти си от Варна Confused

# 125
Имам 5 чифта очила.
Само единия е марков - Армани.
Тях не нося много, защото обичам очилата да стоят повече на главата ми, а очила за толкова пари не стоят като диадема някак.
Затова винаги купувам очила по-средна цена, не много скъпи.
В момента съм с черни големи очила. Приличам на Мухата Цеце, но съм фйешън  Whistling
и се примирявам. А и имам широко лице. Добре съм.

# 126
Новите са EXTEE, а другите ми SYSLEY.

# 127
  • София
Слънчевите ми са за 5лв от пазара, ама съм ги слагала всичко, на висичко 2 пъти , понеже ме мързи да си слагам лещите. Диоптричните са ми MEZZO, с фотосоларни стъкла, така че ... Последно време много държа да са ми качествени очилата - и рамката и стъклата и да са модерни...лудница.

# 128
# 129
Мацки, някой да си е поръчвал очила от сайт в нета? Знаех си, че не трябва да влизам в оптиките, ама с тая тема викам си я да надникна и ... очилата, които толкова време се чудя дали да си купя и ги бяха намалили, сега се оказа че били много актуални и ги произвеждат пак, като нова колекция за 2007 и цената им е без намалението Close: Намерих ги в нета на малко по-ниска цена, ама ако са някое менте newsm78

# 130
    Хубави Flutter

# 131
От София даже Wink, от една голяма оптика, така и не запомних как се казва, по средата на Витошка се пада, ама същите модели и цени ги има и в голямата оптика на Алабин. Аз си ги купих през лятото, но имше намаление и бях под 200 лв ама колко точно newsm78, сега със сигурност има още повече намалени модели. Въздържам се да влизам, че със сигурност ще си харесам нещо...  Wink
А, ти си от Варна Confused
аз ще тръгвам сега да си харесвам, че и аз от намаленията, колкото и да харесвам очила, никога не са ми се давали много пари Peace

# 132
  • Варна
Ревлон.
С диоптър са и без тях съм за никъде. Средна хубост и цена, но никога не съм си купувала очила от сергиите и дори да нямам проблем със зрението, не бих го направила.

# 133
Моите са Vogart, май някаква италианска марка... Нося ги вече 4-5 години - не са мръднали (или поне нямат камъчета,които да са изпопадали Joy), а и  стъклата са мн. хубави, с УВ филтър. Струваха 100-на лв. с намалението, но повече от това като цена никога не бих дала за слънчеви очила у нас, особено за по-уж-маркови, защото си представям колко "оригинални" са Армани-тата, Версаче-то, Гучи-то и т.н.  hahaha

# 134
Мацки, някой да си е поръчвал очила от сайт в нета? Знаех си, че не трябва да влизам в оптиките, ама с тая тема викам си я да надникна и ... очилата, които толкова време се чудя дали да си купя и ги бяха намалили, сега се оказа че били много актуални и ги произвеждат пак, като нова колекция за 2007 и цената им е без намалението Close: Намерих ги в нета на малко по-ниска цена, ама ако са някое менте newsm78
аз ми се ще да си взема такива като твоите Blush, ама не смея преид да сложа, че ми е малко лицето, ама ако си намеря такива и са по- евтини в нета, определено ще си ги поръчам Peace

Общи условия

Активация на акаунт