Промоции на книги - тема 15

• 40 643
  • 729
  •   1
Отговори
# 450
  • Mostly in my mind
Озонци и те шарлатани станаха. Един телефон Моторола от 650 го намалили на 440. В Технополис редовната цена му е 450.

# 451
Еха! (Лолита)
Дидка, сподели от Озон какво, аз нямам толкова много желани (като че ли се преситих или просто "напарих" от не толкова добри/ценни издания), даже от панаира по Коледа се чудя какво (планирано), май ще разчитам само на импровизации Simple Smile

# 452
# 453
  • Бургас
От Озон и аз бях загледала разни слушалки като Дидка, но се отказах. Поръчах обаче акварелни моливи /друг сет, следя ги и преди 10-тина дни бяха дори по-намалени, но  нямах друго за поръчка, та взех някакви си/
Това е моята поръчка, има само една книга обаче.

Настолна игра Activity - парти   39.99 лв.   1 бр.   39.99 лв.

Акварелни моливи Primo - 12 цвята, триъгълни   6.50 лв.   1 бр.   6.50 лв.

Комплект моливи, 4 броя   0.99 лв.   1 бр.   0.99 лв.

Малкият лорд Фаунтлерой. Малката принцеса   5.90 лв.   1 бр.   5.90 лв.

Играта Activity ми е много препоръчвана, вярвам че ще се хареса у дома. Ние имаме доста семейни игри.

# 454
  • София
И ние вкъщи много играем настолни игри с малкия Simple Smile
Поръчах му от "Озон" играта "Катан" , от "Комсед" - "Линкс", а отделно ще му донесат и "Каркасон" Simple Smile Това ще му е от Дядо Коледа и още 5-6 неща ☺️

# 455
  • София
Оооо, Катан-а е на голяма почит у дома. Зимата само на това играем. Simple Smile

# 456
Ако някой иска евтина игра Катан: https://hitoferti.com/product/nastolna-igra-kosmos-catan/
Но изглежда е на немски и опаковката може да не е идеална.
Имат 5% отстъпка при първа поръчка (трябва да се регистрирате за бюлетин - ако не прати код се свързвате с тях и ви дават отстъпката Simple Smile  ).

# 457
  • Бургас
Катан и Каркасон са доста дълги игри и малко се отегчава синът ми /на 9г./ Играем често и Диксит, харесваме я и можем да я прекъснем по всяко време. Активити е също с асоциации и за това очаквам много да я харесат. Дъщеря ми също обича да играе игри и редовно ги мъкне по купони и хижи /цялата им компания обичат/

п.п.играем и покер с децата

# 458
  • Разпиляна във въображението
Да идва вече 18-ти, че се не търпи. Оглеждам озонците и съм набелязала няколко комикса.

# 459
Сиела са се отчели скромно в Озон...те ли са го закъсали най-много та само 15%.

# 460
  • Mostly in my mind
Активити играта е страхотна. Събираме се с приятели и играем. Голям смях пада. Simple Smile

# 461
Не, на Сиела не са само -15% в Озон, напр. Архивът на Стиг Ларшон е -30%, Моята прекрасна съпруга- като е-книга- 25%.
Без отстъпка от офертите , а само с кода за -10% взех “Аутизъм с лице на момиче”. Заедно с друг продукт, иначе да се плаща и доставка беше безсмислено.

# 462
  • ВАРНА
Включвам се с молба.
Бихте ли препоръчали книга за един току що започнал да чете първокласник? Не знам какво би му привлякло вниманието, като се има предвид, че се опитва да се прави на геймър като батко си Neutral Face

# 463
Приключенията на Том Сойер, Хъкълбери Фин, Алиса в страната на чудесата, Ян Бибиян, Приключенията на Лукчо, Малкият принц- ако искате романи де:)
Иначе може и с приказки и разкази…
Моето е първи клас сега, Том Сойер му е фаворит, защото е бил голям пакостник!:)))

# 464
Присъединявам се към последното питане, само че синът ми е на 6г и започна да чете. Напоследък нещо ми бойкотира четенето, а до скоро купувахме книжки с удоволствие. Трябва ми нещо с по-малко текст,

Аз май ще се въздържа от намаленията в  Хермес, защото не всички книжки, които съм набелязяла са намалели и ще чакам Озон.

И настолни игри ще търся за този 6 годишен младеж.

Общи условия

Активация на акаунт