Промоции на книги - тема 15

• 40 646
  • 729
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Аз не бих (и не съм) никога разчитала на Комсед/Хиполенд точно за книжки.
Поръчах от "Комсед" настолна игра и карти "Уно" за сина ми, които дойдоха днес и съм много доволна.
Но конкретно за книжки .. разчитам на други сайтове

# 436
  • София
Не устоях на напъна и поръчах от Колибри, то за тия цени преглътнах доставката от 6 лв.

Все пак идват Коледа, именно дни. Simple Smile Ще подарявам книги. Simple Smile

# 437
  • София
Забелязах на сайта на Ориндж, че вече можеш да провериш наличност на артикул по магазини. Струва ми се доста полезна опция.

# 438
# 439
Ентусиаст имат ли минимална сума за БД?

# 440
Не го разбирам аз 🫣 да чакаме ама кога и какво не се знае 😒

# 441
Ентусиаст имат ли минимална сума за БД?
Безплатна доставка при покупка над 100 лв, но не хвана при книги за 105 лв. преди намалението.
Все пак съм много доволна. Заслужаваше си заради:
 "Непознатото дете"-уникална като текст, илюстрации и музика,
"Вампири, гундураци, върколаци" с илюстрации на Виктор Паунов
"Двадесет хиляди левги под водата"-с фантастичния дизайн на Яна Аргиропулос
"Приспивни песни за феи и чудовища" с илюстрации  на  Сотир Гелев
"Тайната библиотека" на Оливър Тиърл
"Стръмнина" на Казандзакис

Последна редакция: пн, 14 ное 2022, 00:12 от emakara

# 442
  • Бургас
Ozon пуснаха вече първите си намаления за ЧП. Явно всеки ден ще пускат по нещо ново, както е било и до сега. Аз имам някои намалени в любими, но не са от най-желаните ми. Интресното е, че има някои книги намалени на 25-30%, които излязоха преди няколко месеца.

# 443
Да, например българската “Сърце” е -25%.

В моите любими “Архивът на Стиг Ларшон” е с -30%, ако съчетая с нещо друго ще видя дали няма пак някоя книга да взема от Озон. Заинтригува ме “Мамник”, въпреки че е извън обичайните ми интереси, но тя засега е на редовна цена.

Последна редакция: пн, 14 ное 2022, 15:31 от fenyx

# 444
  • Beyond the stars
Да, например българската “Сърце” е -25%.

В моите любими “Архивът на Стиг Ларшон” е с -30%, ако съчетая с нещо друго ще видя дали няма пак някоя книга да взема от Озон. Заинтригува ме “Мамник”, въпреки че е извън обичайните ми интереси, но тя засега е на редовна цена.

Сърце е само твърдата корица, но пак е доста ново издание.
Загледах разни за дребчо, че си търся причина за поръчка покрай две коледни книжки. Все още не са ми я дали и с този праг на доставка, по скоро до книжарница ще се ходи.

Последна редакция: вт, 15 ное 2022, 08:19 от Вълшебство

# 445

Аз съжалявам, че не поръчах книжки за децата покрай намаленията на 1.11, но се надявам пак да изкочи нещо, защото имам набелязани.

# 446
  • Пловдив
Според вас Orange дали ще пуснат някакво намаление тази седмица? Дъщеря ни си хареса разни неща от там, а за сина ни иска нова раница, която също я има в книжарницата им. Т.е. не ни трябва намаление на книги. Аз тях ги поръчах вече от Ентусиаст и Озон и продължавам да дебна.

# 447
Предишни години Ориндж имаха коледна кампания, а за Черен петък имаха ли- не си спомням. Но от началото на декември имаха (поне две години беше така) всеки ден намаление на различни продукти, като то важеше само за съответния ден.
На Озон има ценова защита, не съм гледала дали е на всичко, но може да проверите дали има на продукта, към който сте се насочили.
Днес видях някои сравнително нови книги с -50%- напр. книгата на Вивека Стен. Както и -20% на някои детски книжки.
В моите любими имам на книги -15% до -30%.

# 448
  • София
Аз поръчах от Хермес. 🤣

Хванах и безплатна доставка над 50 лв, доволна. 😃

# 449
  • София
Ох, аз съм напълнила количката в Озон. Simple Smile Нямам много намалени в Любими, но две детски, които искам, както и слушалки и разни други неща. Хубавото е, че всеки ден добавят нови, а старите от предишните дни също си стоят намалени. Лошото е, че до петък сметката ще стане космическа. Anguished

Общи условия

Активация на акаунт