Промоции на книги - тема 15

• 40 649
  • 729
  •   1
Отговори
# 420
По цените, които ние плащаме, не можем да съдим дали не са се дигнали цените за корпоративни клиенти.

# 421
  • Бургас

Само да кажа, че повечето от книгите, намалени с повече от 40%, т.е. трайно намалените, ги има на същите намалени цени и в Озон.

# 422
Поръчах от Ентусиаст няколко неща, които чакаха по-добри времена, разбирайте повече от 20% Simple Smile 5лв е доставката до офис, поносимо.
Като не намаляват останалите ще пропускам, не винаги държа да чета книгите като излезнат. Сиела пък съвсем ме загубиха с тези 15%, тъкмо няма да се заривам вече.
А от озонци и досега поръчвах, ако съм на зор и има добра оферта. Като видят отлив и ще коригират и цените на книгите и БД.

# 423
Вероятно много хора ще си купуват и на по-високите цени, аз например, няма да мога, защото моята заплата не се е вдигнала и с лев. Освен инфлацията, не забелявате ли и изкуствено завишените цени навскъде? Пример: Озон вдигат прага за БД от 30 лв на 50 лв, защото "цените на куриерските услуги са се вдигнали". Е, аз редовно изпращам пратки със Спиди, цените им  от последните месеци не са се вдигнали. Вдигнаха се преди година и останаха така, както са сега. Т. е това обяснение на Озон е малко изсмукано от пръстите.
Цените на Спиди са вдигнати от началото на октомври. За справка казвам преди доставката ми беше 3,90лв а сега е 4,62лв ако има опция преглед става 5,10лв. За Еконт незнам избягвам да поръчвам с тях защото са с по-високи цени.

# 424
Някъде видях, че на Еконт доставката е 9 лева. Което ми изглежда ужасно, но аз обикновено ползвам БД.

# 425
  • Разпиляна във въображението
Момичета от Плевен - ще се обединяваме Simple Smile

Чудя се дали да направя поръчка в Озон сега /страх ме е да не свърши една от книгите/, или да изчакам за намаление. И 20% пак ще е добре.

# 426
Освен инфлацията, не забелявате ли и изкуствено завишените цени навскъде? Пример: Озон вдигат прага за БД от 30 лв на 50 лв, защото "цените на куриерските услуги са се вдигнали". Е, аз редовно изпращам пратки със Спиди, цените им  от последните месеци не са се вдигнали. Вдигнаха се преди година и останаха така, както са сега. Т. е това обяснение на Озон е малко изсмукано от пръстите.
Според мен имат предвид техните куриери! Да, знам, че не са за всички градове. Но аз често поръчвах нещо и на другия ден пак, дори съм писала дали могат да обединят поръчките и съм се извинявала на куриера. Сега просто ще изчаквам. Е, удобно беше и при спешен подарък, защото са и бързи, но няма пълно щастие!
И нека все пак видим дали няма да върнат прага след празниците!

# 427
Едва ли ще върнат прага, но можеше да го вдигнат на 35-40 лв поне, а не изведнъж на 50 лв. И моята заплата не е увеличавана.

# 428
Аз съм възмутена от промоцията на Комсед! Влязох да разгледам книжките и се оказа, че нито една не може да се поръча онлайн а само на място в магазините им да но в нашия град нямат магазин! Исках да поръчам и една играчка за подарък но ме отказаха! 🤬

# 429
  • София
Да, това се коментираше в някоя тема. Според мен не ги държат на склад и за това е така. 🙄

# 430
Загледах се като цяло ами то 80% от артикулите им не можеш да ги поръчаш онлайн това е абсурдно,те губят!

# 431
Имаше миналата година една играчка Маша, дето я имаше само в Плевен, само в Комсед като цяло. А много исках да я взема. Писах им мейл да се примоля да ми я пратят и ми я пратиха.

# 432
Днес посетих Хиполенд и освен играчки, купих 2 книжки на Фют. Рядко техни книги могат да се намерят с -25%.

# 433
Аз вчера минах но много беден асортимент от към книжки има в нашия Хиполенд. Предимно бебешки и нищо от това, което търся.

# 434
  • София
В Комсед на Каблешков в София,  който им е най-големият магазин в София май, също имаше някои празни рафчета, но имаше избор определено.
И сега да ви разкажа за една книжарница до нас. Казва се "Татко Фин". Днес влязохме за лепило и случайно чух, че изкупуват книги. Цените са от 20 ст до 30% от коричната цена, според състоянието им. Аз имах понасъбрани и ги дадох, оцениха ги на 60 лв и ми казаха, че мога след 1 м да си взема парите или веднага да дойда да си взема книги на същата стойност. Знаете какво избрах... 🤣

Имах няколко книги от преди години в доста лошо състояние и се радвам, че намерих този вариант, за да ги предам, защото нито да ги дариш, нито да ги подариш, нито да ги продадеш. Трябваше да ги хвърля иначе. А те вътре са добре, нямат надраскано, няма липсващи страници, но бяха с повредени корици. Също така всички книги в книжарницата са на -10% целогодишно. От книгите, които взех за 60 лв, също ми направиха 10% отстъпка. Книжарницата се намира в Стрелбище, не съм проверявала дали са верига книжарници. Надявам се да е била полезна на някой тази информация. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт