Промоции на книги - тема 15

• 40 651
  • 729
  •   1
Отговори
# 405
Колко е доставката на Пергамент прес? Като отида на доставка и плащане, няма никаква информация.

В общите им условия пише: "Цена за доставка за цялата страна – 3.90лв."... Simple Smile

# 406
Сега пуснах поръчка към Пелгамент (Американски мечти, беше с 50%), взе ми 4,30 лв. за доставка до офис на Спиди. Надявах се някой от тук да се включи за комбинация, но май няма книгомани от Плевен, та я пуснах да не свърши.

# 407
Аз се комбинирах с  Miriel, за поръчка от Колибри - за сега тези книги са ми достатъчни Simple Smile

# 408
Има книгомани от Плевен, но чакаме намаления на други издателства! Smile

# 409

Доставка: 2,90 лв. за цялата страна.

# 410
И на Книгомания БД е над 39 лв - станаха по-достъпни от Озон в това отношение.

# 411
Озон много се излагат с тази БД над 50 лв. Да беше над 35 - 40 лв. по бих разбрала. Не стига, че цените на книгите вече са до небесата, ами и от тази малка привилегия ни лишиха. Аз определено ще купувам по-малко книги от тях. Всичко се вдига, освен заплатите... нека търговците помислят над това. Покупателната способност на българина в последната година постоянно намалява. Накрая да не се чудят защо се продават много по-малко книги от преди!

# 412
  • Бургас
Аз се отчетох скромно от сайта на Труд и спирам да ви следя, че фалирах. Disappointed Relieved

# 413
Като се има предвид колко много поскъпна всичко, намирам за съвсем закономерно да поскъпнат книгите и да се иска по-висока сума за безплатна доставка - издателствата и разпространителите също плащат заплати и огромни разходи и няма как да поддържат старите цени. Едно нещо не се сещам, което да държи цена отпреди 2 години. Ще е интересно какво ще отчете пазарът, но на мен ми се струва, че хората, които по принцип купуват книги, продължават да го правят и при тези цени.

# 414
Аз ще продължа да купувам на промоция. Озон предлагат и други неща - ако мога да съчетая - ок; ако само едно от желаните неща е на сметка, ще пропускам.

# 415
Може би точно това е целта - да се купуват повече неща за една поръчка.

# 416
Вече ще съчетавам. Ако ми хареса някоя играчка, мога да добавя и книга. Като цяло разбирам защо вдигат всичко, но пък не ми допада да се чувствам притисната да добавям ненужни неща, за да хвана безплатна доставка. А то, ако ще е платена, се изяжда отстъпката... общо взето минавам на купуване от физически книжарници, хем ще си спестя чакането на куриера и разправиите у нас ли съм, не съм ли и кога ще бъда.

# 417
  • Варна
Ще започнем да се комбинираме за БД. И на мен са ми множко 50 лв. от Озон. Не вярвам да върнат стария праг от 30 лв. Миналата година ноември месец го направиха тази сума и така си и остана. Сега съм сигурна, че и след празниците ще си остане сумата от 50 лв. ( или поне до следващия ноември месец). Simple Smile

Сега покрай празниците хората поръчват- играчки, книги и обикновено сумата от поръчката надвишава 50 лв. След празниците ще стане интересно като всеки започне да се замисля дали точно в даден момент се нуждае от даден продукт, и съответно как ще реагират от Озон.

# 418
# 419
Като се има предвид колко много поскъпна всичко, намирам за съвсем закономерно да поскъпнат книгите и да се иска по-висока сума за безплатна доставка - издателствата и разпространителите също плащат заплати и огромни разходи и няма как да поддържат старите цени. Едно нещо не се сещам, което да държи цена отпреди 2 години. Ще е интересно какво ще отчете пазарът, но на мен ми се струва, че хората, които по принцип купуват книги, продължават да го правят и при тези цени.

Вероятно много хора ще си купуват и на по-високите цени, аз например, няма да мога, защото моята заплата не се е вдигнала и с лев. Освен инфлацията, не забелявате ли и изкуствено завишените цени навскъде? Пример: Озон вдигат прага за БД от 30 лв на 50 лв, защото "цените на куриерските услуги са се вдигнали". Е, аз редовно изпращам пратки със Спиди, цените им  от последните месеци не са се вдигнали. Вдигнаха се преди година и останаха така, както са сега. Т. е това обяснение на Озон е малко изсмукано от пръстите.

Общи условия

Активация на акаунт