Промоции на книги - тема 15

• 40 615
  • 729
  •   1
Отговори
# 525
  • Mostly in my mind
Тогава излиза Приказка. Затова така предположих.
Шегата настрана. Имам 57 непрочетени книги. Sad

# 526
  • София
И новата за Хюга излиза уж другата седмица, но ми я пратиха днес. 😃

# 527
Знам, че Фют не правят намаления принципно, но и за панаирите ли не пускат отстъпка? Има ли шанс да пуснат някъде покрай ЧП или след това нещо или да не се надявам въобще?

# 528
  • Варна
DK19. Ползвай този код за 10% отстъпка на книги на Фют в Озон. На Алеята на книгата не правят отстъпка от цената.

# 529
Благодаря. Имам 5%, ама 10% е малко по-приемливо😬

# 530
  • Варна
Някой чел ли е нещо на Джейн Ан Кренц. Чудя и се. Искам нещо като трилър с криминални нишки и да няма никакви кървища.

# 531
Здравейте, за Робертино има ли някакъв код за отстъпка?

# 532
  • София
Чела съм "Невинни лъжи" от Джейн Ан Кренц. Доколкото си спомням, не беше кървав трилър, макар че има убийство. Но има паранормален елемент (главната героиня разбира кой лъже) и това не ми хареса особено.
Иначе бих препоръчала "Най-тъмната вечер" от Ан Клийвс - детективска/трилър. Има убийства, но не и изстъпления. Напомня за сериала "Убийства в Мидсъмър" като жанр. Действието се развива около Коледа.

# 533
  • в сърцето на един мъж...
Някой чел ли е нещо на Джейн Ан Кренц. Чудя и се. Искам нещо като трилър с криминални нишки и да няма никакви кървища.

Чела съм повечето неща на Джейн Ан Кренц. Всичко ми харесва, даже и паранормалните. Мисля, че тя пишеше любовни с псевдоним Аманда Куик. Така че може и от тях да потърсиш Simple Smile

# 534
Здравейте, за Робертино има ли някакъв код за отстъпка?
Да NDBK5 за -5% в сайта на изд. “Робертино”

# 535
CoCo`Milk, много благодаря! Поръчах новата книга на Изабел и карти за игра за една тинейджърка

# 536
  • София
Някой питаше за ФЮТ. Другият уикенд ще има -25% на всичко в Комсед. Има техни книги във физическите им магазини.

# 537
  • Бургас
Ох, много се смях на това.

# 538
  • Варна
Благодаря за отговорите. Питах за Джейн Ан Кренц, заради намалението в Хермес. Чудя се какво да взема.

# 539
  • в сърцето на един мъж...
Благодаря за отговорите. Питах за Джейн Ан Кренц, заради намалението в Хермес. Чудя се какво да взема.

Ами зависи какво предлагат Simple Smile
Две от книгите, които има на сайта на Хермес са от една серия, другите две са от друга. И четирите са различни, интересни са, в двете има паранормален елемент.

Общи условия

Активация на акаунт