Промоции на книги - тема 15

• 40 616
  • 729
  •   1
Отговори
# 540
  • Варна
Ами ще взема една нейна книга. Да видим дали ще си допаднем. Иначе Мъгливото езеро може ли самостоятелно да се чете, или историята продължава в Цветовете на нощта.

# 541
  • в сърцето на един мъж...
Може да. Има основна нишка от историята, която върви през всичките книги, както и част от героите. Но като цяло може да се чете самостоятелно.

# 542
  • Варна
Може да. Има основна нишка от историята, която върви през всичките книги, както и част от героите. Но като цяло може да се чете самостоятелно.
Много благодаря Simple Smile

# 543
Е Озонци ме загубиха като клиент.. Мисля че това беше последната ми поръчка от тях...
Реших да напазарувам за Коледа от рано (да се възползвам от Черния петък). Харесах за детето играчки (по-често поръчвам книги от тях), тръгнах да правя поръчката (над 50 лева), но ми начисли доставка. Въпреки че е до точен адрес, до сега не съм плащала доставка. Всичко добре. Реших да се свържа с  тях, за да проверя дали не е някаква грешка все пак. Дамата много "любезно" ми обясни да си пусна поръчката до офис на Еконт или Спиди, като искам безплатна доставка... Дали, ако можех да си взема от Еконт или Спиди, щяхме изобщо да водим този разговор??? Най-интересното е, че в началото на промоцията направих друга поръчка и доставката до точен адрес беше БЕЗПЛАТНА. Страшно ги харесвах, обаче май вече ще си следя издателствата и книжарниците за покупка на книги.....

# 544
 Аз пък се изненадах, че са вдигнали нивото на безплатната доставка на 50 лв. Но не се заричам , защото май няма книжарница с по-ниско ниво на доставка .

# 545
Колко е сега в Ориндж? Доскоро беше на 40 лв за БД…
А иначе на Бард е по-малко, 30 лв, но там са само техните книги.

# 546
 В "Ориндж" можеш и да си ги вземеш на място , без да плащаш доставка, което за мен си е предимство. Но на който не може да отиде до "Еконт" и "Спиди" , явно не му е опция.

# 547
И Озон имаха безплатно вземане - за София, на място от книжарницата им в Студентски, но и за там сложиха такса, ако не са я променили вече -1.99 лв.

# 548
На Книгомания редовната им цена на доставка е 2,90.
А иначе, аз мога да си позволя да взимам от Еконт, защото ми е буквално до работата. Но едва ли ще поръчвам често от тях, както до сега, 50 лева не са малко за една поръчка, особено ако се състои предимно от книги.

# 549
В това отношение бяха добре (не знам има ли я сега опцията, не съм сверявала скоро) Бениториал- с БД от офис на Спиди. Че и с лично послание, все още чакам някоя книга, която да харесам, че да поръчам директно от тях.

# 550
  • Бургас
Предишни години по това време Озон пак бяха вдигнали безплатната доставка. След черни петъци, коледни и новогодишни намаления я свалиха пак на 20лв. Така, че споко. А и имам спомен, че коледните им намаления бяха по-добри от ЧП.
Аз тази година малко преди ЧП си накупих книги от няколко издателства, така че за Озон ще пасувам за сега и ще чакам коледните и следколедните намаления.

# 551
Сега може и да не я свалят. Мярнах коментар във ФБ, че ще е 49.99 вече прага за БД, но или са го скрили, или не мога да попадна на него сега, че да цитирам точно.
А за играчки сега специално имаше малко по-добри оферти в емаг.

# 552
  • Бургас
Аз честно казано не мога да разбера цялото това мрънкане - да купуваш книги на 50-60% реално намаление и пак да се мрънка за доставката. Все пак не може да се отрече, че никой друг сайт не намаля с толкова много и не продава нови книги на -25%.
Ако погледнем реално другите сайтове за книги вече рядко правят намаления на повече от 20% и безплатната им доставка е над 70лв.
Преди месец Колибри ми начислиха доставка 10лв, ама пак съм доволна, къде другаде ще си купя книги, които не са втора ръка за 2,50.

# 553
Като говорим с цифри, ето: Над 70 лв е БД за стор и Колибри.
Ориндж са 40, Бард -30 лв за БД.
Малко интересни книги в Озон имаше на -50% и повече, аз взех на -20% напр., но съчетах и с друга покупка.

# 554
Аз честно казано не мога да разбера цялото това мрънкане - да купуваш книги на 50-60% реално намаление и пак да се мрънка за доставката. Все пак не може да се отрече, че никой друг сайт не намаля с толкова много и не продава нови книги на -25%.
Ако погледнем реално другите сайтове за книги вече рядко правят намаления на повече от 20% и безплатната им доставка е над 70лв.
Преди месец Колибри ми начислиха доставка 10лв, ама пак съм доволна, къде другаде ще си купа книги за 2,50.

Не става въпрос изобщо, че трябва да платя доставка. Аз доставката ще си я платя. Ставаше въпрос за отношението на сътрудника! Ама всеки си интерпретира, както иска...

Общи условия

Активация на акаунт