Промоции на книги - тема 15

• 40 606
  • 729
  •   1
Отговори
# 585
# 586
Аз не схванах драмата "нямате бд до адрес, ако желаете да се възползвате от такава, използвайте опция "доставка до офис" . В смисъл, самият отговор ли е бил груб? Защото съдържанието му не е.
+1!

Винаги се бавят с доставката при такива кампании, а понякога и заради нещо конкретно в поръчката. Обикновено обаче пише на самия продукт дните.

# 587
Аз пък се изненадах, че са вдигнали нивото на безплатната доставка на 50 лв. Но не се заричам , защото май няма книжарница с по-ниско ниво на доставка .

Поръчах за над 100 лв., не ми беше безплатна до адрес, а само до куриер. Това няма да ме загуби като клиент. Но да, и аз няма да разчитам на бързина - моята поръчах уикенда, а ще дойде най-рано другия уикенд, така поне пише.

Последна редакция: вт, 22 ное 2022, 07:45 от alen mak

# 588
  • Beyond the stars
Мерах коментар във фб за черен петък в Сиела другата седмица. Някой някакво инфо?
Аз все още се надявам на повече от 30% Bowtie

ПАН има 25% на всички книжки до края на декември.

Последна редакция: вт, 22 ное 2022, 11:09 от Вълшебство

# 589
# 590
Вчера ми пристигна поръчката от "Хермес". Както винаги добре опакована, доволна съм. Чакам една от Озон с играчки и 2 книги, както и една от Ориндж. Интересно дали наистина Сиела ще се включат в Черен петък...

# 591
  • Сливен
някой има ли идея защо книжките на Егмонт от поредицата Приказна  колекция нямат право да се намалят?Сега покрай намаленията ги проверявах на различни сайтове и пишеше ,че са с фиксирана цена или не подлежи на промоция

# 592
Издателско решение, предполагам. Покрай кампании съм забелязвала на определени книги (в Ориндж, май и в Озон), че пише в сайта, че не се включват в текущите оферти.

# 593
  • Бургас
някой има ли идея защо книжките на Егмонт от поредицата Приказна  колекция нямат право да се намалят?Сега покрай намаленията ги проверявах на различни сайтове и пишеше ,че са с фиксирана цена или не подлежи на промоция
Забрана от Егмонт техните книги да учестват в промоции. Навсякъде е така. В Хеликон също, но там поне мога да използвам 10% намаление от промо чип или от талона, който ти дават при покупка а намаление на книги закупени в неделя.
Рядко, но се случва някой разпространители да изпуснат тяхна книга и да успеем да приложим код за намаление.

# 594
  • Разпиляна във въображението
Аз имам промо чип от Хеликон, но 10% не са ми намалявали при покупка. Рядко ходя там, но винаги се питам какъв е смисълът да го давам, като не ми намалява сметката.

# 595
  • Бургас
Miriel, а получавала ли си SMS за 10% намаление на най-скъпата си книга в поръчката?
Скрит текст:
Значи, не съм сигурна точно как работеше, но .......... правиш покупка, тя ти активира чипа за следващата кампания, която е 2 седмици или 20 дни, нещо такова. Когато настъпи следващата кампания имаш 10% еднократна отстъпка за най-скъпата си книга в покупката, а често ти дават и талон за неделя, който се прилага въру ЦЯЛАТА покупка /книги, без игри и аксесоари/. Тези намаления категорично твърдя, че хващат и книгите на Егмонт. Не намаля обаче намалени заглавия.
Купувам от тях почти всеки месец и с редки изключения ползвам намалението. Ако имаш свален app на тел. в съобщения можеш да видиш дали имаш код за намаление. В него също ми се качва цялата история на покупките от преди 12 години?! Тогава бях само с чип, но помни.

# 596
  • Разпиляна във въображението
Ясно. То затова и нямам намаления. В тази книжарница ходя от дъжд на вятър Simple Smile Нямам app.

Свалих го и влязох в профил. Благодаря!

# 597
  • МАРС
Някой получи ли си поръчката от Бард, мина седмица и ни вест, ни кост от моята със Стивън Кинг?

# 598
Някой получи ли си поръчката от Бард, мина седмица и ни вест, ни кост от моята със Стивън Кинг?
Да аз,поръчах в петък и в събота беше при мен.

# 599
  • Mostly in my mind
И аз не съм получила от Бард книгите.

Общи условия

Активация на акаунт