Промоции на книги - тема 15

• 40 607
  • 729
  •   1
Отговори
# 570
  • Бургас
И до моето (Бургас) винаги е било така: безплатна до офис и платена до адрес.

# 571
Аз да изкажа разочарованието си от Колибри. Туко що получих книгите, които поръчах от намалението. Тези, които исках най-много ги няма разбира се, изчерпани са:
- Голяма книга на суперсилите
- Моят първи Larousse на въпросите

Но това, което искрено ме ядоса е, че вместо:
- Чудният вълшебник от Оз
съм получила книга, която не съм поръчвала и то два броя.

Никаква нотификация от сайта за това, че поръчката ми е променена и че има липсващи книги (за това писаха и други). Поръчаните неща са в кашон от forever living или нещо подобно.

Не е приятно, когато получиш книгите за пълнеж, но не и тези, които наистина искаш.
Когато поръчах преди време едната енциклопедия Ларус, бяха изпратили другата. Но се чухме, извиниха се и казаха, че ще изпратят с куриер правилната за тяхна сметка. Всичко беше точно.
А за Озон се чудех каква е ползата да звъните и да питате от кога е промяната, когато няма да получите БД и то в натоварена кампания?!
Не съм коментирала отношението на служителката, защото не съм присъствала на разговора. В крайна сметка всеки сам си преценЯ от къде да поръча. За мен Озонци са първенци, защото трудно събирам книги от едно издателство за БД. А и може друго да се поръча, не са само книги.

# 572
  • Стара Загора
Orange имаха ли намаление? Днес си харесах няколко готвасрки книги.

# 573
  • София
На мен пък ми е много удобно до офис на куриер. В момента съм отпуск от работа (т.е. не мога да си пусна поръчката там), а ходя на лекции, т.е. няма никой вкъщи. А и като пристигнат в офис на Спуди, аз си преценявам кога да отида, може да е на следващия ден или по-следващия.
Тръпна в очакване какво ще получа от Колибри. А и кога. То ясно че са натоварени, но 10 дни минаха. Ще чакам.

# 574
Скрит текст:
Аз да изкажа разочарованието си от Колибри. Туко що получих книгите, които поръчах от намалението. Тези, които исках най-много ги няма разбира се, изчерпани са:
- Голяма книга на суперсилите
- Моят първи Larousse на въпросите

Но това, което искрено ме ядоса е, че вместо:
- Чудният вълшебник от Оз
съм получила книга, която не съм поръчвала и то два броя.

Никаква нотификация от сайта за това, че поръчката ми е променена и че има липсващи книги (за това писаха и други). Поръчаните неща са в кашон от forever living или нещо подобно.

Не е приятно, когато получиш книгите за пълнеж, но не и тези, които наистина искаш.
Когато поръчах преди време едната енциклопедия Ларус, бяха изпратили другата. Но се чухме, извиниха се и казаха, че ще изпратят с куриер правилната за тяхна сметка. Всичко беше точно.
А за Озон се чудех каква е ползата да звъните и да питате от кога е промяната, когато няма да получите БД и то в натоварена кампания?!
Не съм коментирала отношението на служителката, защото не съм присъствала на разговора. В крайна сметка всеки сам си преценЯ от къде да поръча. За мен Озонци са първенци, защото трудно събирам книги от едно издателство за БД. А и може друго да се поръча, не са само книги.
Вие май не ме разбрахте. Случвало ми се е да ми се начисли доставка, когато такава не би трябвало да има (не помня дали беше Озон или не). Свързах се с тях, за да попитам дали не е грешно начислена. Естествено, че ще си платя доставката, щом се налага. Но да ми се отговаря, че щом толкова искам БД, да си пусна пратката до офис? Това беше нещото, което ме накара да пиша, а не че са сложили доставка до адрес. Аз също страшно много ги харесвам и почти всичко си поръчвам от тях, обаче с такова отношение може и да загубят клиенти.

# 575
  • Beyond the stars
Аз не схванах драмата "нямате бд до адрес, ако желаете да се възползвате от такава, използвайте опция "доставка до офис" . В смисъл, самият отговор ли е бил груб? Защото съдържанието му не е.

Иначе и аз пропуснах Озоне. Минах за две коледни книжки за детето през физическа книжарница и ако нещо коледно пуснат за книжките в любими. Blush

# 576
  • София
Ориндж имат ЧП само онлайн - от 18.11 до 27.11:
https://www.orangecenter.bg/landing/black-friday-2022

# 577
  • София
Аз и преди бях писала, че всичко разбирам (нараснали разходи, увеличен праг за БД), но не разбирам 5 дни да ми доставят поръчки.
Последните две от "Озон" ми ги доставиха точно за 5 дни! Т.е. ако е за нещо бързо, аз вече реално не мога да разчитам на тях.

# 578
AMG Publishing с оферта за книги до 60% отстъпка, БД над 35 лв. От 21 до 27.11.

Последна редакция: вт, 22 ное 2022, 11:26 от fenyx

# 579
  • Варна
Аз и преди бях писала, че всичко разбирам (нараснали разходи, увеличен праг за БД), но не разбирам 5 дни да ми доставят поръчки.
Последните две от "Озон" ми ги доставиха точно за 5 дни! Т.е. ако е за нещо бързо, аз вече реално не мога да разчитам на тях.

При нас стана така откакто имат техни куриери в нашия град. Сега обикновено чакам средно 5 дни техен куриер да ми достави безплатно поръчката. Случвало ми се е да правя поръчки и извън разни промоционални кампании , та не мога да оправдая липсата на експедитивност с натовареността в даден период като например да речем ЧП.

Жаля за времето когато доставяха безплатно до офис на куриер Спиди/ Еконт. Тогава нещата пристигаха само за 1/2 дни. Сега при нас до куриерска фирма доставката е 3 лв. , до адрес с техен куриер е безплатна, но пък явно човек трябва да се научи да чака.

Пуснах една поръчка в четвъртък и съм в очакване кога ще я получа. Този път поръчах до офис на Спиди. Не ми се чака вкъщи. Simple Smile

# 580
  • Mostly in my mind
От Колибри ми я доставиха на 8я ден. Затова и я отказах.

# 581
  • Sredets/Burgas
Имам поръчка към Колибри от 13.11. – още не е дошла. . . Вече мислех да им звъня...
Може да са ме забравили. . .
И от Хермес, и от Озон поръчах. . .
Само от Хеликон са бързи...
Днес сутринта направих поръчката - следобед получих мейл, че утре идват книгите.

# 582
  • в сърцето на един мъж...
Аз се учудвам, че има такива проблеми с Озон. До сега никога не са ми забавяли поръчка или да не я доставят, или да има объркано. Последната даже беше в рамките на три дни. А не съм в София

# 583
Моята последна поръчка в озон е направена този петък и в събота на обяд книгите са били на адреса, на който съм посочила.

# 584
  • София
Моята от Колибри е от 11.11....
Озонската е от петък. Би трябвало утре да я получа.

Общи условия

Активация на акаунт