Промоции на книги - тема 15

• 40 614
  • 729
  •   1
Отговори
# 555
  • Бургас
Малко интересни книги в Озон имаше на -50% и повече, аз взех на -20% напр., но съчетах и с друга покупка.

За някои не са интересни, за други може да са. Аз на предно намаление съм взимала книги на Пол Дохърти за 2лв. Верно че бяха последни бройки от тиража и ги изчистваха, ама на мен ми беше голямо удоволствие да ги прочета.
И аз не си харесвам книги на всяко намаление и по-добре, че иначе не знам как щях да се затрупам. Laughing

Последна редакция: пн, 21 ное 2022, 10:28 от Irene Adler

# 556
Именно, за някои са интересни, не гледаме в момента конкретни заглавия, а предложенията като цяло. Щом мен  държите да цитирате, да си кажа-
От Колибри напр. си платих доставката също за интересни заглавия, някои на скромните 2.50, но разпределена върху повече книги, а не една.

Последна редакция: пн, 21 ное 2022, 10:43 от fenyx

# 557
Е, вие какво очаквате да направи служителката?! Да направи изключение за вас или лично да дойде до адрес безплатно.
От няколко дни по темите се дискутира това с Озон...не разбирам какво сте очаквала като сте се обадили??

И въобще много разводняване става е темите напоследък с доставки и кой кога изпратил/получил...

# 558
  • Бургас
Аз за това никога не си купувам по една книга Simple Smile

# 559
  • Mostly in my mind
Озон да не са сменили управата случайно?

# 560
Ако от Озон четат тук, ще им напиша - ако може да започнат да продават по-маркови хартии за рисуване. Такива от памук, примерно Arches. Или такива, които се намират трудно, като Clairefontaine (Пастел мат).

# 561
Не знам, но сигурно са им  нараснали транспортните разходи, когато има по-голям обем доставки- повече адреси за обикалянето повече разход за гориво, и т.н.

# 562
Да идва по-бързо Панаира на книгата в София,че ненавиждам онлайн пазаруването. Yum

# 563
Е, вие какво очаквате да направи служителката?! Да направи изключение за вас или лично да дойде до адрес безплатно.
От няколко дни по темите се дискутира това с Озон...не разбирам какво сте очаквала като сте се обадили??

И въобще много разводняване става е темите напоследък с доставки и кой кога изпратил/получил...

Вие не може да сте сериозна. Знаете ли какво означава отношение към клиента??? Не става въпрос специално на мен да ми махнат доставката. Става въпрос да се обясни като на човек, че от еди коя си дата доставката се плаща без значение от сумата на поръчката, а не да ми се обяснява да си я пусна до офис.
Вие явно предпочитате да се държат с Вас все едно сте някой индивид дошъл от гората, а не редовен клиент.
Спирам, за да не разводняваме темата...

# 564
Да, друго е реалния досег с книгите. От Алеята без всякакво намаление взех книжки на Фют. Но децата бяха много доволни,  а трябва да се използва всеки подходящ момент да заобичат четенето.

# 565
  • Бургас
В "Ориндж" можеш и да си ги вземеш на място , без да плащаш доставка, което за мен си е предимство. Но на който не може да отиде до "Еконт" и "Спиди" , явно не му е опция.
Това е приятна новина, че до скоро тази опиция я имаше, но не беше активна. Т.е. показва я, но не можеше да се използва. Надявам се и Хеликон да вземат пример от тях.

# 566
Аз да изкажа разочарованието си от Колибри. Туко що получих книгите, които поръчах от намалението. Тези, които исках най-много ги няма разбира се, изчерпани са:
- Голяма книга на суперсилите
- Моят първи Larousse на въпросите

Но това, което искрено ме ядоса е, че вместо:
- Чудният вълшебник от Оз
съм получила книга, която не съм поръчвала и то два броя.

Никаква нотификация от сайта за това, че поръчката ми е променена и че има липсващи книги (за това писаха и други). Поръчаните неща са в кашон от forever living или нещо подобно.

Не е приятно, когато получиш книгите за пълнеж, но не и тези, които наистина искаш.

# 567
Пишете им, те са длъжни да се поправят, щом са объркали поръчката.

# 568
Очаква например любезно отношение. Като е черен петък да не е отменено доброто възпитание?
На мястото на дамата, която се оплака, аз бих им писала мейл с оплакването. Нека имат обратна връзка. По принцип съм много доволна тях, но сега с тази безплатна доставка единствено до офис на куриер и мен ме подразниха.

# 569
До моето населено място, Озон, много отдавна единствено до офис на куриер е с БД.

Общи условия

Активация на акаунт