Промоции на книги - тема 15

• 40 598
  • 729
  •   1
Отговори
# 600
Miriel, а получавала ли си SMS за 10% намаление на най-скъпата си книга в поръчката?
Скрит текст:
Значи, не съм сигурна точно как работеше, но .......... правиш покупка, тя ти активира чипа за следващата кампания, която е 2 седмици или 20 дни, нещо такова. Когато настъпи следващата кампания имаш 10% еднократна отстъпка за най-скъпата си книга в покупката, а често ти дават и талон за неделя, който се прилага въру ЦЯЛАТА покупка /книги, без игри и аксесоари/. Тези намаления категорично твърдя, че хващат и книгите на Егмонт. Не намаля обаче намалени заглавия.
Купувам от тях почти всеки месец и с редки изключения ползвам намалението. Ако имаш свален app на тел. в съобщения можеш да видиш дали имаш код за намаление. В него също ми се качва цялата история на покупките от преди 12 години?! Тогава бях само с чип, но помни.
При покупка от Хеликон чипът ти активира отстъпките за следващите 3 месеца мисля. Т.е. ако 3 месеца не си купувал нищо от тях, става неактивен.

# 601
"Приказка" на Кинг излиза на 28-ми ноември.
Доставки от Бард, в които я има включена, ще пристигнат  след 28.11.
Стоя и си чакам датата Simple Smile

# 602
  • Варна
За Егмонт може да се абонирате за бюлетина и дават код за  15% намаление на сайта им.

# 603
  • Mostly in my mind
"Приказка" на Кинг излиза на 28-ми ноември.
Доставки от Бард, в които я има включена, ще пристигнат  след 28.11.
Стоя и си чакам датата Simple Smile
Да, и аз така предполагам.

Коко, ти нямаше ли също Кинг в поръчката?

# 604
Не. Имах "Тайната на Димана" и "Тайните на полет 189".

# 605
  • Mostly in my mind
А, да. Вярно.

# 606
# 607
  • Бургас
25, 26, 27-ми всички книги на издателство Сиела на -25% само в сайта. Явно това ще им е черния петък.
Днес минах оттам, понеже ми беше на път и на рафтовете за намалени книги има някои по 5лв. Главно на Колибри, които са намалени по толкова и в техния сайт и някои, които бяха намалени онзи ден в Озон. Но като цяло нищо интересно поне за мен. Нищо не си взех.

# 608
Здравейте, някой да си е купил новата книга "Стани богат"-чудя се дали си струва за подарък? Аз съм фен на предаването.

# 609
  • Beyond the stars

# 610
Здравейте, някой да си е купил новата книга "Стани богат"-чудя се дали си струва за подарък? Аз съм фен на предаването.
А получателят на книгата фен ли е?

Озон върнаха безплатната доставка до адрес, за поръчки над 50 лв.

# 611
Има ли някъде намалени книгите на Роалд Дал? Дъщеря ми за радост чете доста. И сега пак иска книги, но от автора не намирам намалени книги.

# 612
Има някои в Озон:
https://www.ozone.bg/author-roald-dal/

Тези, които не са намалени може с код DK19.

# 613
Има ли някъде намалени книгите на Роалд Дал? Дъщеря ми за радост чете доста. И сега пак иска книги, но от автора не намирам намалени книги.
Изпуснала сте Ентусиаст, имаха 40%...

# 614
  • Бургас
Който не е успял да си купи нищо от Озон, те от днес са пуснали Черен петък 2 Satisfied

Общи условия

Активация на акаунт