Пазаруване от Aliexpress.com 65

• 42 234
  • 779
  •   1
Отговори
# 135
  • Бургас
това е инвесбанк - физическо лице

# 136
Здравейте. Имам кратък въпрос, тъй като искам да съм напълно сигурен, дори и след изчетените коментари. Кой метод на доставка в AliExpress доставя до Български пощи? Тъй като наскоро ми се случи да ми донесат няколко пратки чрез MBM Express, но съм крайно разочарован от обслужването. Стигнах до извода, че AliExpress Saver Economy със сигурност доставят с Български пощи. Много ще съм благодарен, ако някой подтвърди и каже кои други методи доставят до Български пощи. Благодаря предварително!

# 137
  • Бургас
това зависи от китайските логистики, кое им е по изгодно като цена
а и като част от пакетите се взеха от други, натоварването на БГ пощи  намаля, и те станаха бързи

# 138
Здравейте. Имам кратък въпрос, тъй като искам да съм напълно сигурен, дори и след изчетените коментари. Кой метод на доставка в AliExpress доставя до Български пощи? Тъй като наскоро ми се случи да ми донесат няколко пратки чрез MBM Express, но съм крайно разочарован от обслужването. Стигнах до извода, че AliExpress Saver Economy със сигурност доставят с Български пощи. Много ще съм благодарен, ако някой подтвърди и каже кои други методи доставят до Български пощи. Благодаря предварително!
Cainiao Super Economy Global, Cainiao Super Economy и AliExpress Saver Shipping са едно и също, минават през Унгарски пощи и се доставят винаги до Български пощи за около общо 2 седмици по мои наблюдения. AliExpress Standard Shipping преди идваха с M&BM, а вече с Еконт и се доставят с куриер до адрес.

# 139
Аз съм най- доволна от бг пощи. Отиваш до пощата и си го взимаш когато ти е удобно.

# 140
Здравейте! В първия пост от темата се споменава приложение, което намира най-евтината стока от даден тип, но не се отваря линка. Някой може ли да каже кое е приложението?
Имате ли опит с поръчка на осветителни тела, доволни ли сте, какво мито платихте?

# 141
  • Бургас
мислех че се отнася само за Русия

# 142
  • BG-DE
Ама те руснаците си ползват АЕ без проблем, само първите 10-на дни от началото на войната имаха проблем с картите но китайците намериха някакво решение и сега нямат проблем. Това ще да е нещо друго но нямам идея какво 🤔

# 143
Пратка в Експресуан - колко време да я чакам? От 14 декември им стои със статус Налична в приемащ офис.

# 144
  • Своге
Пратка в Експресуан - колко време да я чакам? От 14 декември им стои със статус Налична в приемащ офис.

Аз имам пратка при тях от 12. От Китай дойде за има няма 8-9 дни, а от София на 40 км немогат да я докарат...Последния път когато имах пратка с тях им трябваха 2 седмици да я докарат до точката им за достъп...

# 145

Аз имам пратка при тях от 12. От Китай дойде за има няма 8-9 дни, а от София на 40 км немогат да я докарат...Последния път когато имах пратка с тях им трябваха 2 седмици да я докарат до точката им за достъп...

И при мен е така. Аз съм и в София, не знам къде се намира приемащият им офис, но им писах мейл и ако не ми върнат отговор до края на деня ще им звъня, това е абсурдно. Уж експресни били 😂 Тя пощата е по.

# 146
  • Бургас
Laughingявно са забили, нямат нужния капацитет
https://www.jobs.bg/en/company/expressone/jobs?fbclid=IwAR3qHFg4 … 8hAbAR7qXdH54n6Vs

# 147
Аз вчера им писах гневен мейл, след като няколко пъти не ми вдигнаха телефона на УЖ кол центъра им и след час пратката вече беше в офис до вкъщи Grinning

# 148
  • Своге
Аз вчера им писах гневен мейл, след като няколко пъти не ми вдигнаха телефона на УЖ кол центъра им и след час пратката вече беше в офис до вкъщи Grinning
На мейли отговарят толкова, колкото и вдигат телефона. Оправия при тях няма, за съжаление...Надявам се да нямат договор за 23 г да доставят този тип пратки....

# 149
  • Бургас
централния склад го пише в сайта им

иначе шефката им като е сключвала договор с НСИ е дала тези данни за кореспонденция
https://tenders-public.nssi.bg/tp/hq/2014/29-2021-1016-40-195/Do … 1-1016-40-195.pdf

Общи условия

Активация на акаунт