Пазаруване от Aliexpress.com 65

• 42 307
  • 779
  •   1
Отговори
# 465
Не бих забила 500лв в Алито. Веднъж се опитах да поръчам по- голяма бройка и  доставката от безплатна стана по 2 лв на бройка.

# 466
Аз в такива случаи пускам всяко нещо на отделна поръчка.

# 467
от склад в Европа дали ще има мито в БГ?
Линк към нещото? Че кристалното ми кълбо е на ремонт

# 468
  • Г.Оряховица
от склад в Европа дали ще има мито в БГ?
Линк към нещото? Че кристалното ми кълбо е на ремонт
[/quote
https://www.aliexpress.com/item/1005001970685043.html?spm=a2g0o. … 2338day1Dzrq&mp=1

# 469
Няма да има нищо допълнително

# 470
  • Г.Оряховица
Няма да има нищо допълнително
Благодаря!

# 471
Здравейте, пратките ми са обединени и са насочени към Express One. Адреса, който съм посочила е на БГ Пощи. Въпросът ми е как ще си получа пратката? По-точно къде - до някакъв офис или до адрес?

# 472
Здравейте, пратките ми са обединени и са насочени към Express One. Адреса, който съм посочила е на БГ Пощи. Въпросът ми е как ще си получа пратката? По-точно къде - до някакъв офис или до адрес?
Браво. Няма да ви я занесат в пощата там няма кой да се подпише за нея. Свържете се с експрес Уан и ги информирайте за проблема. Те ще кажат дали ще я оставят в офис да отидете и да я вземете.

Последна редакция: пт, 24 мар 2023, 20:43 от netman71

# 473
  • София
Ще я получите в офис на Експресуан, този, който обслужва посочения от Вас адрес. Няма страшно, аз процедирам по същия начин и проблем не съм имала. Следете статуса на пратката и като влезе в БГ на страницата на Експресуан ще бъде отбелязано в кой офис е.

# 474
  • Бургас
Здравейте, трябва ли да слагам отметка на предложението или да изчакам решението?На втората снимка е отговора на продавача,да му вярвам ли?

# 475
Имах подобен случай тази седмица:
Поръчка от края на януари, чакам я близо 2 месеца да пристигне. Тракинга запецнал на 18 февруари, транзит и не мърда. В деня, в който пуснах диспута - пратката "кацна" в Будапеща. Не отговорих на предложението на търговеца, Аликеспрес са ми отхвърлили диспута, имало време да пристигне, пътувала още.
Според мен откажете предложението за всеки случай.

# 476
Здравейте, трябва ли да слагам отметка на предложението или да изчакам решението?На втората снимка е отговора на продавача,да му вярвам ли?
Слагате отметка на I don't agree ...

# 477
Той търговецът точно това очаква.

# 478
  • Бургас
Mr Smith, какво имаш предвид?

# 479
Да откажеш и да чакате решението на арбитража

Общи условия

Активация на акаунт