Пазаруване от Aliexpress.com 65

• 42 302
  • 779
  •   1
Отговори
# 480
  • Бургас
Ами вече отказах, не разбирам какво значение има, то предложението беше 0.00

# 481
Длъжен е да отговори на диспута

# 482
  • BG-DE
Миналата седмица пуснах 3 поръчки от един и същи магазин с доставка 10 дни, продавачът ги шипна на следващия ден но вече една седмица няма никакво движение по тях, предполагам, че ми е дал фалшиви номера ☹️ Върти ми се, че имаше някакъв срок след който ако пратката не се проследява може да се отвори диспут, някой помни ли какъв беше срока?

# 483
Миналата седмица пуснах 3 поръчки от един и същи магазин с доставка 10 дни, продавачът ги шипна на следващия ден но вече една седмица няма никакво движение по тях, предполагам, че ми е дал фалшиви номера ☹️ Върти ми се, че имаше някакъв срок след който ако пратката не се проследява може да се отвори диспут, някой помни ли какъв беше срока?
10 дена. На 11тият може да се отвори диспут.

# 484
  • BG-DE
Благодаря, много е дразнещо това с фалшивите номера 🥴

# 485
  • Варна
Ако сте поръчала от европейски склад, но в момента търговеца няма стоката налична, се чака обикновено около 2 седмици да стигне до Европа.

# 486
  • BG-DE
Не, не е от европейски склад, а междувременно статуса на едната стана shipment canceled, а на въпроса ми какво стана китаецът мълчи, конкретно за тази ме е яд, защото беше едно страхотно сребърно колие на супер цена 🤢

# 487
  • Бургас

доколкото си спомням ти бе казала че си в Германия, и там евтините пратки от 3-ти страни се освободени от митниците
ако още е така, може ли линк към правилника / правилото къде го пише
че ми е интересно какво ще ми отговорят нашите митници, а може и да спретна едно предложение към някое м-во
че в фейса само чета за пратки от 2 долара да спират, а от там следва и таката на пощите

# 488
  • BG-DE
Това беше преди 01.07.2021г., сега важи само за такси под 1€, то и преди беше не че не обмитяват но ако митническите сборове са до 6€ не се изискват😊

# 489
Здравейте! Не съм сигурна дали съм за тук, но да пробвам.
Имам пратка от Алиекспрес, за която получих sms - пристига с meest и трябва да избера офис, от който да я взема. За първи път получавам известие от този куриер, макар че нищо не ме изненадва вече от китайците... Проблема е, че който и офис да избера получавам "The delivery point is not available. Please choose another. Thank you!"
Дали на някого се е случвало? Да рискувам ли да избера "автоматичен адрес" и да стискам палци да е поне в същия град? :/

# 490
  • София
Дали да не им пишете на тези Meest България и да питате?
Аз не виждам списък на техни офиси у нас, за контакти - Варшава

# 491
И аз не виждам. Много досадно, защото е петък, аз ще им пиша, те ще го видят чак в понеделник, а пише, че до 24 часа трябва да избера офис. Ще пробвам все пак, де Simple Smile

# 492
  • Бургас
Дали да не им пишете на тези Meest България и да питате?
Аз не виждам списък на техни офиси у нас, за контакти - Варшава
meest, нямат офис в бългагия - ето преди 2 месеца питах ги нещо, вероятно е в друга страна

Цитат
  We would like to draw your attention to the fact that we deliver parcels from China to Ukraine, Uzbekistan and European countries (Poland, Slovakia,    Germany, Hungary, Romania).

# 493
Много благодаря! Предполагам в такъв случай просто трябва да изчакам, за да го докарат до някъде по-наблизо Grinning

# 494
Не се притеснявайте. Аз получих три с Meest, първият път така получих съобщение по вайбър, избрах предпочитан офис на Спиди, дойде след седмица, седмица и нещо. Следващите пъти директно там отиваше, без да ми е искало избор. Не съм имала проблем с избора на офис обаче.

Общи условия

Активация на акаунт