Пазаруване от Aliexpress.com 65

• 42 300
  • 779
  •   1
Отговори
# 495
Здравейте. Реших малко да разнообразя темата.
За да ми е по-лесно в писането: АЕ = Алиекспрес

Забелязах, че след последните обновления на приложението /под Андроид/, профил страницата тотално се промени, и от нея изчезна една от любимите ми игри "Flip'n'win". На компютъра имам андроид емулатор /казано просто - все едно имате смартфон в пц-то/, там съм с по-стара версия сложена преди месеци. Проверих, и се оказа, че там играта е все още достъпна и е напълно работеща. Тоест, самата игра не е свалена, просто е отрязан достъпът до нея.
Съответно от https://www.apkmirror.com/apk/alibaba-mobile/aliexpress-shopping-app си свалих малко по-стара версия /помня кога горе-долу се случи промяната/, деинсталирах настоящата и я сложих. Flip'n'win отново я има, а и повече ми харесва този изглед на профил панела. Опитах се върху текущата версия да инсталирам по-старата, но не е възможно. Има "обиколен" начин, но е малко по-сложен и не е за всеки. Аз реших да не се занимавам.
Също така съм логнат през браузър в уеб сайта, съответно при подмяната нищо не се загуби, и когато влязох наново в приложението всичко си стоеше, включително и картата, която съм вкарал.
За да онагледя, ето два скройншота. Белият е от телефона на колега, предполагам с последната версия "8.67.2" Черният е от моя телефон с версия на приложението "8.63.7", от 28.01.2023 според апкмирор.
---------------------------------------------
Ровейки в ютуб за някакви чалъми на пазаруване от АЕ попаднах на този канал https://www.youtube.com/@Napravisisam/playlists Човекът е на средна възраст, видимо интелигентен, темата на канала е главно електротехника/електроника/ на битово ниво. Като цяло доста полезни неща. И понеже си поръчва голяма част от инструментите/резервните част от алито, има доста видеа по темата. Ще са в помощ на най-начинаещите потребители, но и по-опитните имам какво да научат - ако не от видеата, то от коментарите под тях Wink Дори се е погрижил да раздели тематично клиповете по плейлисти, няма да ви е трудно да намерите всичко свързано с АЕ.

# 496
Идеята каква е? Че се загубих в толкова обяснения заради един канал в тубата

# 497
Обясненията не са "заради канала в тубата" - знаех си, че ще има някакво такова подмятане. Човека нито ми е приятел, нито го познавам, нито му правя реклама на канала.
А идеята е да покажа на хората как ако желаят /по някаква причина/ могат да се върнат към по-стара версия на приложението. Също така, че светът на почва и не свърша с Гугъл и техния плей маркет.

# 498
В темата за пазаруване от AliExpress...

# 499
  • Бургас
има само 1 проблем, новите версии не се правят случайно, пробвай да поръчаш с приложение на телефона от преди 2 години и след това ще има въпрос, защо ме блокираха

# 500
Аз започвам да се нервя с Експрес уан. От 22 пратката ми е в техен приемен офис в София, обикновен след получаване в приемен офис идва до 2-3 дни. Звънях, писах - никакъв отговор. На тоя телефон никой не вдига, мейлът е от преди дни и явно и него не четат. Някой имал ли е такива премеждия с тях? Не ми е толкова важна, 20тина лв. са, но ме дразнят изключително.

# 501
  • София
Експрес1 май са бившите МВ експрес, от които много народ се оплакваше. Може би затова се прекръстиха, но начинът на работа си остава. Ако знаете кой е офисът, защо не отидете дотам?

# 502
Не знам кой е, единствено е посочено "Налична в приемащ/приемен офис", нещо такова. В последните няколко месеца съм имала няколко пратки с тях, след такъв статус идват до 2 дни макс, затова, понеже не ми вдигнаха телефон, писах миналата седмица, но нищо до този момент.

# 503
  • София
https://expressone.bg/offices
Звънете наред, все някъде ще вдигнат.

# 504
Идея си нямам кой може да е приемащия. Аз звънях на няколко софийски от тук и на телефонът им на сайта, изключително много ме вбесяват! Изобщо някой работи ли там, как пък един телефон не вдигнаха. Сега ще копирам всички мейли и ще препратя питането Grinning

# 505
  • Бургас
ето го приемащия офис
https://bg-mam.ma/p/1493317/45763326

# 506
На един от мейлите ми отговориха днес, щели да проверят, приемащите били по район. Ходи ги разбери, аз ги копирах всички и препратих. Интересно защо изобщо имат обявени телефони обаче.

# 507
Аз започвам да се нервя с Експрес уан. От 22 пратката ми е в техен приемен офис в София, обикновен след получаване в приемен офис идва до 2-3 дни. Звънях, писах - никакъв отговор. На тоя телефон никой не вдига, мейлът е от преди дни и явно и него не четат. Някой имал ли е такива премеждия с тях? Не ми е толкова важна, 20тина лв. са, но ме дразнят изключително.
https://expressone.bg/tracking На този адрес вкарвате номерчето дето започва с 15 и завършва на 4 цифреният пощенски код. Там изписва адреса където е оставена и чака да бъде взета.

# 508
В такива случаи пишете лоши отзиви за доставката. Така китайците би трябвало да си изберат друг доставчик.

# 509
Виждам къде е, проблемът е, че е “заседнала” и според мен изгубена. Ще видим.

Общи условия

Активация на акаунт