Пазаруване от Aliexpress.com 65

• 41 538
  • 779
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте когато изпише това на дадена пратка къде означава че е
Скрит текст:
В случай, че пратката е U...HU за мен мястото е Унагария.

# 646
  • Бургас
минала митница и е готова да е вземат за където е предназначена

# 647
Здравейте, ще си позволя да задам въпроса си тук. Последната пратка от Алито ми е пристигнала в офис на ExpressOne. В проследяването е отбелязана като "Налична в приемащ офис "София-1". Не успявам да се свържа на никой телефон за връзка, а предпочитам да отида и да си я взема от този офис. Някой от вас дали знае къде точно в София се намира - София-1? На сайта не успях да се ориентирам, тъй като там номерацията е съвсем друга в адресите на офисите. Hands Pray

# 648
  • София
Здравейте, ще си позволя да задам въпроса си тук. Последната пратка от Алито ми е пристигнала в офис на ExpressOne. В проследяването е отбелязана като "Налична в приемащ офис "София-1". Не успявам да се свържа на никой телефон за връзка, а предпочитам да отида и да си я взема от този офис. Някой от вас дали знае къде точно в София се намира - София-1? На сайта не успях да се ориентирам, тъй като там номерацията е съвсем друга в адресите на офисите. Hands Pray
Не може да я вземете от този офис, това е някакъв разпределителен център, поне така ми каза техен служител. Изчакайте, следващите дни статусът ще се промени и ще бъде посочен офис, от който да си я вземете

# 649
Вижте по-горе, аз имах такъв случай. Седеше две седмици така, никой не вдигаше телефони, не отговаряше на мейла, накрая извадих всички мейли на централа и софийски офиси, копирах ги в запитването си и я намериха веднага.

# 650
  • Бургас
имате ли представа с кой куриер идват в България прадки с номера тип
SYAE ____________ като за следващ номер е от вида на LB ____________ LT

# 651
Здравейте! Моля за съвет, какво да направя. Продавачът ме изнудва да му доплатя 2 долара за доставката или да откажа поръчката. Не съм за двата долара, но въпросът е принципен, а и нещата, които съм поръчала са на друг човек. Отговорих му, че това е некоректно и нямам намерение да доплащам, но се надявам той да си изпълни поръчката, но така и не я изпраща.

Последна редакция: сб, 06 май 2023, 15:48 от Alexandra Ivanova 704262

# 652
Ето моята подобна кореспонденция с продавача:

Dear Customer,
Thank you for your order and support in the store, we are happy to serve you. Due to the COVID-19 situation, many international shipping companies were closed.
We have to exchange other available transportation companies, but unfortunately, the current transportation costs have increased.
In this case, we will lose a lot of money, and even the transportation cost will be higher than the goods. Nowadays, transportation channels are increasing prices every day, and it is difficult for us to transport the goods out of cure.
So, Can you pay an additional half of the freight for this product and pay $0.5USD? So that we can ship you quickly If you are unwilling to pay, you can cancel the order
Best wishes
Surcharge link additional shipping:https://www.aliexpress.com/item/1005004020950921.html
If you are unwilling to pay, you can cancel the orderwait for your reply. thank you for you understanding in advance

Моят отговор:

I don't like such agreements after already concluded and paid orders. The COVID-19 situation is not from yesterday. As a seller, it's ridiculous to haggle for $0.5USD! You will lose many customers with such trading policy!

Изпратиха продукта.
Както и да е, продавачът има срок в който да шипне, ако не го направи след този срок пускате refund.

# 653
  • BG-DE
Ако не го шипне в срок няма нужда от диспут, парите веднага се връщат.

# 654
Ако не го шипне в срок няма нужда от диспут, парите веднага се връщат.

Супер, аз не съм имала такъв казус, винаги изпращат, колкото и да се пазарят...

# 655
А къде се виждат тези срокове за изпращане? За пръв път чувам и ми стана интересно.

# 656
  • Бургас
А къде се виждат тези срокове за изпращане? За пръв път чувам и ми стана интересно.
Където и оставащото време от защитата

# 657
Здравейте. Ще поръчам телефон до Габиели в UK. След като Китай и UK са извън ЕС, пак ли ще минава митница? Като поръчам нещо по евтино и начислява веднага отдолу TAX, на по скъпите нищо не начислява. Тъкмо тръгнах да поръчам и реших да се допитам до вас.

# 658
  • BG-DE
Да, ще мине на митница щом е извън ЕС, не знам дали и в UK няма също да го обмитят 🤔 Защо не поръчате до Германия например?

# 659
Да, ще мине на митница щом е извън ЕС, не знам дали и в UK няма също да го обмитят 🤔 Защо не поръчате до Германия например?

До Германия не ми дава да се поръча. Макар, че не мога да разбера защо ще минава митница като и двете страни са извън ЕС. Когато се поръча от ЕС до ЕС не минава, не би ли трябвало и обратното да е така?

Общи условия

Активация на акаунт