Пазаруване от Aliexpress.com 65

• 41 538
  • 779
  •   1
Отговори
# 660
Може ли линк за телефона и аз се интересувам!

# 661
  • Пловдив
Здравейте. Отдавна поръчвам от сайта, но искам да направя фирмен акаунт, за да мога да ползвам фактурите. Някой може ли да ми каже как става? На 1 стр четох за червено поле, но няма такова. В друго обяснение показват бутон,но  дори в английски форуми хората коментират ,че го няма.
Та ако някой знае,моля за помощ. Фирмата не е по ддс, ако има значение.

# 662
Аз все още си чакам моята пратка, която е в ExpressOne от седмица и половина вече. Звънях, писах мейли до всички изброени на сайта и получих обещание да ми бъде доставена до днес, но това така и не се осъществи... Дано да нямам повече подобен късмет да ми се паднат техните услуги.

Последна редакция: пт, 12 май 2023, 14:08 от addictedtolove

# 663
за да мога да ползвам фактурите.
AliExpress не издават фактури. За да получите документ се регистрирате с фирмен акаунт, освобождавате си стоката през Агенция Митници и получавате декларация, която да Ви служи като документ

# 664
  • Пловдив
за да мога да ползвам фактурите.
AliExpress не издават фактури. За да получите документ се регистрирате с фирмен акаунт, освобождавате си стоката през Агенция Митници и получавате декларация, която да Ви служи като документ
Благодаря. За тези дребни суми не си струва разхождането до митници. И все пак от любопитство как става регистрирането на фирмен акаунт.

# 665
На 4 май поръчах нещо,което все още не е пратено. Никъде нямам опция за диспут или да си откажа пратката.. тоест платена е,а очевидно няма да я шипнат... Какво да правя?

# 666
  • BG-DE
Щом не са ви върнали парите значи продавачът е дал по-дълъг срок за обработка, вижте колко дни е но ако нещо ви притеснява канселирайте я

# 667
  • Бургас
отказването е при детайлите

# 668
  • Асеновград
Това по добре го канцелирайте , въобще не е това което е . Прочетете малко в нета първо за тези терабайтовите за по десетина долара какво има вътре . Как им се хващате само не знам . 2 терабайта за 10 долара . Или 1 терабайт .Няма значение все тая.

# 669
  • Бургас
Това по добре го канцелирайте , въобще не е това което е . Прочетете малко в нета първо за тези терабайтовите за по десетина долара какво има вътре . Как им се хващате само не знам . 2 терабайта за 10 долара . Или 1 терабайт .Няма значение все тая.
принципно знам че тези усб ссд-та са си боклук - но беше намалено и бе с фрее шипинг
ще е само за филми на тв-то, нищо важно
https://www.aliexpress.com/item/1005005292005733.html

Последна редакция: сб, 13 май 2023, 17:31 от musicdoubl3

# 670
  • Асеновград
Тогава го чакайте , парите са си ваши. Не виждам дата на снимката до кога трябва да го прати . Долу вдясно има някакви цифри , но не се виждат . Ако не го изпрати и свърши времето за изпращане ще ви върнат парите автоматично . Обикновено е до 10 дена освен на тяхната нова година като може да стигне и месец.Ама то не е ли пратено , я вижте там на трак ордер какво ще ви покаже .

Последна редакция: сб, 13 май 2023, 17:52 от ianpav

# 671
отказването е при детайлите

Е то това е вече изпратено!

# 672
  • BG-DE
Ами изпратено е, той само показва на Yan25 къде се намира опцията за канселиране 😂

# 673
  • Асеновград
Още от мене дано свърши някаква работа
Скрит текст:
и на ордер детайли там показва за колко дена трябва да го шипне
Скрит текст:
а на extend delivery може да се увеличават дните на изпращане.

# 674
За 10 долара дори само кутията да пратят и да е работеща пак няма да е капо. Simple Smile Със сигурност дори и да има диск няма да е това дето е написано. Според мен е поръчано с пълно съзнание, че няма да е което е написано.

Още от мене дано свърши някаква работа
Скрит текст:
и на ордер детайли там показва за колко дена трябва да го шипне
Скрит текст:
а на extend delivery може да се увеличават дните на изпращане.
Ще свърши поне да го цитираме. Поне половината по форумите или не знаят езици или се правят, че не знаят. Вече не им се чудя даже къде са тръгнали само с български да пазаруват. Свикнах им на идиотизмите кой пишман тарикат кой балък. Тръгват с пълното съзнание, че като се оплескат ще обикалят форумите с месеци да им разреши проблема някой друг.
Сега някоя "нежна душа" да не почне да го играе обидена. Не визирам конкретния случай. Говоря ретроспективно от натрупаната практика по групите.

Последна редакция: нд, 14 май 2023, 08:27 от netman71

Общи условия

Активация на акаунт