Пазаруване от Aliexpress.com 65

• 42 406
  • 779
  •   1
Отговори
# 270
# 271
  • Варна
https://parcelsapp.com/ - според мен е един от най-добрите.

# 272
  • Бургас
https://parcelsapp.com/ - според мен е един от най-добрите.
в последно време като че ли имат проблем с връзката с сайта на еконт

# 273
  • Асеновград
Моят праща имейли , не трябва да следиш .

# 274
https://global.cainiao.com/ От али ползват този сайт.
Още един за справки в случай, че другите не дадат нужната информация https://postal.ninja/en

# 275
  • Добрич
Здравейте!
Чакам пратка с номер за проследяване 158................. Имате ли идея,  кой би трябвало да бъде доставчикът в България?

Започващите с 15 и завършващи на кода на населеното място обикновенно пристигат с експрес уан.

Благодаря!
Днес получих съобщение от  Express One BG.

Последна редакция: пт, 03 фев 2023, 09:55 от Вела

# 276
  • Божурище
Yan25 , Уважаеми дами ,след като по трудния начин установих , че пратки в международните хъбове се разпределят към частни компании в България, пиша и пращам снимки до Комисия за регулиране на съобщенията . Тази държавна структора с/у 3500 лв. за лицензия през 2015 г. дава лицензии на Мибм Експрес -Експрес оне / мойте любимци в списъка по жалби/ Еконт и Спиди.
за сега резултат няма , те ходят на проверка , казват , че няма пратки за мен , но , че и аз съм си виновна , че не посочвам телефон.Няма сила на света в България да накара частна национлна поща да ти достави пратка без телефон. Вече 2 г. пиша жалби , но 1та фирма е свързана с БСП, другата с ПП а за 3 тата не знам Simple Smile , но този проблем го има само и единствено в България . Плаща се на куриера 0,03 ст. , до 0,07ст. ако няма телефона и 0,30 ст. ако има телефон. Похвално е , че винаги ми отговарят на жалбите и любезно ме уведомиха , че от 29,06,2022 г. Мибм експрес няма да обслужва пратки без телефон.

# 277
  • Божурище
RagePerseverePensiveAnguished
Да,и това ще направя,но искам да си понесат последствията куриерите, защото ако ми въртят тоя номер всеки път значи никога вече не мога да пазарувам от Али. Къде другаде мога да подам жалба - някоя институция,КЗП? Защото реално съм платила предварително онлайн нещо,което не ми е доставено поради грешка от страна на куруера. От Али едва ли ще ми върнат парите сега,като ония са подали че ми е грешен номера.
  Комися за реглиране на съобщенията по ел. поща само    
КРС (info@crc.bg). Колкото повече сме с жалбите , има вероятност да засилят контрола , но на частна фирма не може да и определяш начина на работа.Anguished

# 278
  • Бургас
нали осъзнаваш че тези фирми се избират от китайските логистики, извън дори от ЕС

# 279
И като поръчаш наново какво ти гарантира, че пак няма да е по Еконт?

Ще си следя пратките и ще си ги взема, когато са в офиса. Досега не съм следил нищо, те просто си пристигаха и нямам навика да проверявам.

# 280
Yan25 , Уважаеми дами ,след като по трудния начин установих , че пратки в международните хъбове се разпределят към частни компании в България, пиша и пращам снимки до Комисия за регулиране на съобщенията . Тази държавна структора с/у 3500 лв. за лицензия през 2015 г. дава лицензии на Мибм Експрес -Експрес оне / мойте любимци в списъка по жалби/ Еконт и Спиди.
за сега резултат няма , те ходят на проверка , казват , че няма пратки за мен , но , че и аз съм си виновна , че не посочвам телефон.Няма сила на света в България да накара частна национлна поща да ти достави пратка без телефон. Вече 2 г. пиша жалби , но 1та фирма е свързана с БСП, другата с ПП а за 3 тата не знам Simple Smile , но този проблем го има само и единствено в България . Плаща се на куриера 0,03 ст. , до 0,07ст. ако няма телефона и 0,30 ст. ако има телефон. Похвално е , че винаги ми отговарят на жалбите и любезно ме уведомиха , че от 29,06,2022 г. Мибм експрес няма да обслужва пратки без телефон.
Това го играх преди много години. Сега вече извън БГ се убедих, че не само куриери и пощи, но и цялата държава не функционира и трябва да се затвори. Явно ще има и други като мен дето ще се махнат от държавата скоро. Последният да изгаси лампата.

# 281
Аз си следя пратките в самото приложение на Алиекспрес и всичко си ми е точно.

# 282
  • Gorni Bogrov
Здравейте,от около година пазарувам от Али,засега всичко е било наред или ако нещо не дойде ми връщат парите
Обаче за път ми се случва да поръчам няколко неща от един търговец и да не са ми шипнати толкова от 19.01,глед че има още 6дни.Може ли да ми кажете какво става след това, трябва да се отваря диспут или автоматично ми връщат парите?

# 283
  • BG-DE
Ако до определения срок продавачът не шипне стоката парите автоматично се връщат но има един кофти вариант, който почти винаги продавачите прилагат когато не могат да изпратят в срок, дават ви недействителен тракинг номер и я пускат когато я имат, така печелят 3 месеца. Щом толкова време не я е шипнал помислете дали Вие да не я канселирате, лично аз така бих постъпила.

Последна редакция: пт, 03 фев 2023, 12:47 от Menerva

# 284
И аз имам такава, но сега беше тяхната Нова година и е нормално. От този китаец съм поръчвала няколко пъти, всичко винаги е точно, написа ми, че ще я шипнат колкото се може по-бързо след като приключи почивката им.

Общи условия

Активация на акаунт