Пазаруване от Aliexpress.com 65

• 42 411
  • 779
  •   1
Отговори
# 285
  • Gorni Bogrov
Благодаря ви ,но незнам  къде да му пиша,не видях да ми дава място са съобщение.

# 286
Здравейте,от около година пазарувам от Али,засега всичко е било наред или ако нещо не дойде ми връщат парите
Обаче за път ми се случва да поръчам няколко неща от един търговец и да не са ми шипнати толкова от 19.01,глед че има още 6дни.Може ли да ми кажете какво става след това, трябва да се отваря диспут или автоматично ми връщат парите?
Всече споменаха нацелили сте китайската нова година и за това се бави шипването. След 6те дена връщат парите. получите ли номер за следене има 10 дена от получаване на номера да излезат няколко статуса, че се движи не излезат ли пак може диспут. излезат ли ще видите за коя държава са и вече чакате да пристигне или да изтече защитата. Проверка се прави на 11ти ден и след това като излезе статус за пристигане в държавата поолучател. Статусите са много подвеждащи когато ев Европа и когато е в държават получател та се гледа и не се прибързва на тази стъпка.

# 287
  • Бургас
новата година им свърши, най вероятно няма зареждане/наличност

# 288
  • BG-DE
Новата им година свърши на 28.01. ако не се лъжа. Направих поръчка в понеделник и във вторник ми я пусна. Най-добре му пишете да го питате какво става.

# 289
Моят конкретно си е по-бавен, все ги шипва към 7 дни след поръчката, та го отдавам на това. А и ми писа човекът, ще изчакам. Коректен е до този момент и всичко е било супер качествено, според мен е до продавач и натовареност. Ще видим.

# 290
Здравейте,
Може ли някой да помогне с проследяването на тази пратка-UA405313942HU?
От 18.01. е в България, къде трябва да я търся?

# 291
Здравейте,
Може ли някой да помогне с проследяването на тази пратка-UA405313942HU?
От 18.01. е в България, къде трябва да я търся?
Български пощи В пощенският клон според адрес на получателя https://www.bgpost.bg/bg/17

при проблеми със служителите в клона или липса на съдействие info@bgpost.bg
Телефоните са *7678 или 02 / 949 3280 В работни дни от 9,00 до 17,30ч.

# 292
Аз не мога да разбера къде е тази пратка UA425490535HU Виждам само че е в Бг от 6 февруари, но как да разбера фирмата доставчик в Бг- примерно по БГ пощи,Еконт и тн?

# 293
Аз не мога да разбера къде е тази пратка UA425490535HU Виждам само че е в Бг от 6 февруари, но как да разбера фирмата доставчик в Бг- примерно по БГ пощи,Еконт и тн?
BG пощи доставят пакетите на международният пощенски съюз
Скрит текст:

# 294
Здравейте! Някой има ли опит с АЛИ МАНИЯ - групата във фейсбук? С реплики на маркови дрехи и аксесоари.

# 295
Здравейте. Прочетох заглавната страница и още няколко, но ми е невъзможно да изчета всичко дотук. Със сигурност е коментирано стократно, но ще се радвам ако някой ми отговори.
    Не съм поръчвала от Али от години. Винаги пратките ми са идвали в пощата. Сега чета, че някои идват в поща, други в еконт, трети експресуан, мибм и тн.. Някой дали може да ми каже дали и ако да как мога да разбера къде ще дойде пратка, която поръчам?
   Освен това - какъв адрес да пиша? Досега съм писала адреса на пощата и винаги там са пристигали. Сега моят адрес ли?

# 296
  • София
Не знам как се водят на английски - кръгли подложки филц (с хартиена основа, т.е. до 0,5-0,7мм макс дебелина с точни размери 32, 34 и 39мм)?
https://www.amazon.de/PandaHall-Ersatz-Absorptionspads-%C3%96lfa … p/B094XXX5HW?th=1

# 297
Здравейте. Прочетох заглавната страница и още няколко, но ми е невъзможно да изчета всичко дотук. Със сигурност е коментирано стократно, но ще се радвам ако някой ми отговори.
    Не съм поръчвала от Али от години. Винаги пратките ми са идвали в пощата. Сега чета, че някои идват в поща, други в еконт, трети експресуан, мибм и тн.. Някой дали може да ми каже дали и ако да как мога да разбера къде ще дойде пратка, която поръчам?
   Освен това - какъв адрес да пиша? Досега съм писала адреса на пощата и винаги там са пристигали. Сега моят адрес ли?
Всяка пратка си има проследяващ номер по него се разбира кога къде е и кой ще я достави.
Пишете адрес домашен служебен или какъвто смятате личен не на пощенски клонове, куриери или обществени перални. Нали не си представяте, че куриерите ще оставят пратките в пощата на лелката. Може и да си го мислите знам ли.

Здравейте! Някой има ли опит с АЛИ МАНИЯ - групата във фейсбук? С реплики на маркови дрехи и аксесоари.
Опит имате предвид да ви помогнем да я закриете кйато я докладваме? има си хора за това. Групата е за пазаруване не за контрабанда. Но може и да са объркали заглавието на групата знам ли.

Последна редакция: чт, 09 фев 2023, 14:43 от netman71

# 298
Имам предвид дали някой си е поръчвал от там и дали са идвали реални продукти!? Не говоря за докладване. Името на групата не е сбъркано, а е точно това, което съм написала!

# 299
  • Бургас
Имам предвид дали някой си е поръчвал от там и дали са идвали реални продукти!?
малко по ясен въпрос задай
тук поръчваме от алиекспрес, не от групата в фейсбук - посредник ли търсиш, като се наложе аз ползвам габиели, има си тема за тях https://www.bg-mamma.com/?topic=1409430

Общи условия

Активация на акаунт