Пазаруване от Aliexpress.com 65

• 42 387
  • 779
  •   1
Отговори
# 315
  • BG-DE
Не е филтър, пробвала съм и от компютър дава същото, а стоките които исках да поръчам бяха бижута, а не бельо.

# 316
  • Бургас
гледам че Австралия САЩ, Канада, Великобритания съобщават че им пише така само в мобилната версия - не попаднах на отговор на някой от европа в гугъл
-------------------------------
докато рових за въпроса попаднах на отговор на въпрос, който е задаван няколко пъти тука, за бизнес клиентите как да си впишат данните в фактурата от алито

Последна редакция: нд, 12 фев 2023, 18:38 от musicdoubl3

# 317
  • BG-DE
Сега се сещам, че всъщност един от магазините, които вече са ми недостъпни ми отговори това но аз не знам какво означава EPR.

Последна редакция: нд, 12 фев 2023, 18:59 от Menerva

# 318
  • Бургас
то има разликата и в резултатите при търсенията и на други продукти, като се сменят страните
така че може да е някаква китайска маркетингова система, да купуваме определени стоки които не са от най предпочитаните

# 319
Здравейте, имам пратка, която не е мръднала от статус "Transit in progress" вече повече от 3 седмици. Според вас да смятам ли, че няма да дойде и да си искам парите ?

# 320
Здравейте, имам пратка, която не е мръднала от статус "Transit in progress" вече повече от 3 седмици. Според вас да смятам ли, че няма да дойде и да си искам парите ?
Преди да почвате диспут е добре да си отговорите на следните въпроси: в Китай ли беше пратката по време на тяхната нова година. Типично ли е подобно забавяне за номер от този тип. Примерно това е нормално за пратки С...NL. можете ли да отворите диспута с който ще си искате парите в момента. Изтича ли защитата скоро.

# 321
Това е снимка от статуса й към момента, защитата изтича след 59 дни. Не знам кога мога да отворя диспут... :

# 322
В Унгария е, Експрес Уан. Според мен е загубена, за да няма толкова време движение. Пишете им или си пуснете направо диспут.

# 323
На кого да пиша? На куриерската фирма ли? Експрес Оне някога отговарят ли на мейли?

# 324
  • Бургас
диспут преди да изтече защитата не може
https://eurodis.com/contact

# 325
Как да не може? Аз съм пускала диспут много преди това, защото продавачът беше фалшив и беше напускал фалшиви тракинги, които бяха пристигнали седмица след поръчката, видимо не за мен. Писах на съпорта и веднага ми откриха диспут, бяха 4 пратки. Всичко може.

Аз съм с въпрос - от днес не ми приема всички карти. Не мога да разбера причината, пробвах с дебитната, както и с две кредитни. За съжаление всички са на една банка, нямам опция за друга карта. Изчистих кеша. Каква може да е причината? На някой случвало ли му се е? Премахнах картите, добавих пак - все същото, не се получава.

Последна редакция: ср, 15 фев 2023, 11:07 от Ambrosia

# 326
Пратките по Еконт от самото начало ли са с 00.... Или първо е друг номер и като влязат в Бг е с 00?

# 327

Здравейте,за първи път поръчвам от Алиекспрес и не мога да разбера къде точно е пратката ми. Извинявам св за глупавия въпрос

# 328

Здравейте,за първи път поръчвам от Алиекспрес и не мога да разбера къде точно е пратката ми. Извинявам св за глупавия въпрос
Дойде ли до седмица значи [БГ] е за България. Забави ли се 2седмици значи е била в Унгария.

# 329
Здравейте, пратки с тези номера, къде се предполага да ги търся? Едната от тях е в града ми от Декември месец, но все още съм в издирване къде точно...
Номерата на пратките са:
SYAET20740913
2300000285548
LP00550596643039

Общи условия

Активация на акаунт