Пазаруване от Aliexpress.com 65

• 42 367
  • 779
  •   1
Отговори
# 375
Най вероятно,, за първи път чуват за това, грешката е в моя телевизор, обадете се на,,,,,,,,,

# 376
Здравейте, имате ли проблем при плащане към Али през Дск. (Не плащам за първи път, има средства)
Скрит текст:
Оправдания на али. Не им е за първи път да блокират когато са установили, че има бъг в софтуера им и ги мързи да го оправят. При мен излиза редовно това

# 377
  • русе
Вероятно въпроса ми ве е за тук, но ще питам. Търся едни определени платове и ми излиза много често този сайт www.sh-iq.co. Приличами на китайски, нещо като алито, но не намирам никаква информазия ца сайта.
Някой да е запознат с него?

# 378
Здравейте,и аз отскоро пазарувам в алиекспрес. Първата дойде бързо за 2седмици. Сега чакам новата .
Снощи опитах да направя нова поръчка със същата карта и ми даде грешка.

Някой знае ли нещо по въпроса ?
ОПИТАХ ДА ПЛАТЯ И С ДРУГА КАРТА И СЪЩОТО .

# 379
Мисля, че на всички трябва да е ясно какво се случва, масово банки блокират плащанията към сайта напоследък. Не разбирам само защо при едни минава, при други не при една и съща банка. Аз все още не мога да плащам с никоя от моите карти към ОББ, нито с една забравена кредитна от ДСК. Единствено с Револют нямам проблем.

# 380
Отговор на Дск,, Няма проблем с картата, проблема е в Али, да се обадим на кол центъра когато се случи да разберат по точно. Бля бля

# 381
Звънях в Алианц ,имали съобщения в петък ,че неможем да плащаме в алито.От алиекспрес е нещо ,в банката незнаят кога ще можем .

# 382
Възможно е и да е бъг в сайта на Али, да активира някакви защити и това да е причината да се блокират определи плащания, но наистина с революта нямам проблем и ми е странно.

# 383
  • BG-DE
Много странна работа, току-що направих поръчка с кредитна карта на ОББ без проблем, но сега си спомням, че когато си взех новата дебитна карта имах същия проблем и се оказа, че трябва от банката да махнат някакви защити за да мога да плащам в АЕ. Странно е обаче, че вие до вчера сте плащали с картите си, а сега изведнъж не можете 🤔

# 384
Да, не са нови картите при мен. Аз плащам почти изцяло с карта, та в тия дни са използвани многократно при различни търговци - и физически, и в магазин. Нещо става там.

# 385
  • Бургас
Да, не са нови картите при мен. Аз плащам почти изцяло с карта, та в тия дни са използвани многократно при различни търговци - и физически, и в магазин. Нещо става там.
и според мен праблема е с по старите карти и ти го казах
ей това ви е проблема - явно е ред на ОББ
на мен пък преди да ми даде грешка в плащането ми изведе за 5 сек. съобщение от банката, гадното е че за да ми отговорят на мейла, трябва да чакам до понеделник

нови европейски изисквания
четох че преди имаха, такъв проблем КБСбак(Райфайзен), сега явно е ред на инвестбанк - така че скоро и вашите банки може да дадат тази грешка
като гледам сайта на банката (ОББ), ако картата е издадена след 04.2020г. не ги трябвало да имате проблеми
беше ми обяснено че лимита е 20 лв, ако искам повече , трябва да е регистрират за статична парола - но аз предпочетох да ми издадат нова (защото и оставаше срок от един месец) новите били регистрирани - регистрацията е безплатна
единствено при първото плащане ми изпрати СМС с парола да е впиша също трябваше да впиша и статичната парола

Последна редакция: пн, 20 фев 2023, 14:47 от musicdoubl3

# 386
Понеже ми омръзна да се обяснявам ще кажа, че работя в банковия сектор и абсолютно всичко ми е пределно ясно. Много добре знам какъв вид е всяка една от картите ми и проблемът с плащанията няма нищо общо с конкретната карта. Изобщо не ми се влиза в полемики, но понеже се хващаме за конкретни думи явно, под стара карта имам предвид карта, която е използвана вече за плащане и не е имало проблем, а не карта, издадена преди години. Проблем с плащанията има и изразих мнение с какво може да бъде свързано това, но не заблуждавайте хората, че е свързано с вид на картата. Масово Виза Електрон не се издава от години, този вид е проблемен при плащане, а от 2024 г. такъв вид карта изобщо няма да съществува. Честно казано се съмнявам някой изобщо да използва все още такава карта, а ако да - то са единици.

# 387
  • Бургас
тогава изпълнете изискванията на алито - пробвайте през друг браузер

# 388
Не става, и с чистене на кеш не става, и с премахване на картите не става. През компютър също не става, не само през приложението. Абсолютно всичко, което се е писало в тази и в други теми съм пробвала, преди да пиша тук. Както и да е, аз решение на проблема си намерих, казвам го за други, защото видимо има проблем в момента и с други банки.

# 389
Не става, и с чистене на кеш не става, и с премахване на картите не става. През компютър също не става, не само през приложението. Абсолютно всичко, което се е писало в тази и в други теми съм пробвала, преди да пиша тук. Както и да е, аз решение на проблема си намерих, казвам го за други, защото видимо има проблем в момента и с други банки.

Вече го написахме. Алито бият секири и това е.

Защо са ви нарочили само вие знаете и няма сила която да отблокира достъпа ви. Нито смяна на карти нито регистрации нищо. Решили са по всички направления да ви отрежат допстъпа.

Общи условия

Активация на акаунт